reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My po lekarzu. Enno dostał zwolnienie na 2 tyg. Operacja nie jest konieczna :).Dzisiaj też dzwonili z miejsca gdzie skladal papiery o pracę w piątek ma rozmowę :D. Oby się udało, bo z jego kolanem ciężko będzie mu dalej pracowac w jego aktualnej pracy.

No i przyszedł dzisiaj fotelik z bazą ❤️. I jeszcze kilka dupereli, które sobie zamówiłam.

Moja mama już pisała, że wylądowała . Za jakieś 30-40 min będzie u mnie :D.

reklama
Powinnam uczyc sie od Ciebie planowac i realizowac plany :D czasami wieczorem sobie dopiero zdaje sprawe, ze znowu mam tyle rzeczy niezrobionych :) moja przyjaciolka jest taka jak Ty, juz mnie opieprza, ze nic nie mam gotowego :D

Hah, zapraszam :) jestem do usług [emoji119][emoji119]
Ja czasami tez mam dni gdy nie zrobie wszystkiego co zaplanowałam, wiadomo organizm jednak nie jest maszyna i to tym bardziej w ciąży, ale jak tam porobie to co mam w planach to i humor lepszy o wiele :)

Tak to ten, 16x15cm, jest do tego aplikacja która trzeba ściągnąć i sparować :) ale jeszcze tego nie robiliśmy. Te droższe są bardziej wypasione, z czujnikami itp, ale mnie wystarczy taki normalny :) ma przylepiec z tylu, można przypiąć do
lozeczka czy do wózka :)Zobacz załącznik 874297

Właśnie czytałam tam w opisie i mi tez taki wystarczy [emoji5] można go wziąć nawet na spacer do wózka albo do auta i do siedzenia przyczepić przed maleństwem :)

OK dziękuję to będę czekać na info ale moja babcia mieszka koło nowego tomysla i to samo mówiła, że za sucho poki co :(
Boziu koło mojego miasteczka ;) muszę się tam wybrać jeszxze przed porodem. Przespaceruje się do parku, do zoo zajde. Wyprowadzilam się stamtąd 15 lat temu A sentyment pozostał;)
Na grzyby faktycznie za sucho. U mnie zwykle też wysyp najpierw kurek potem sowek A póki co susza taka że aż poziomki uschly w lesie. Tylko troche jezyn można spotkać.
Ja właśnie sprzatnelam pokój młodszej córki i ku jej radości znalazłam jej ukochaną maskotkę. Wygląda jak po wojnie A ta jej miłość wyznaje;) wozi wozeczkiem, kładzie spać, myje i co nie tylko.

Fajny, ale jednak cena x2 także ja pozostanę przy tej tańszej wersji, tak jak ze wszystkim kupowałam najtaniej po minimum :) albo wiem podrzucę ten prezent żeby kupił znajomy Bartka, bo sam mówił żeby śmiało mu powiedzieć co chcemy dla małej to on kupi i cena nie gra roli. A my 80 zł zaoszczędzimy, a i on już prezent będzie miał z głowy :)

Pisalyscie o obniżeniu brzuchow... m0j chyba jeszcze wysoko. Mimo,że lekarz kazał jeszcze 2 tyg polwgiwac, mnie już nosi... jutro chce do smyka i obowiązkowo do McDonalda jechaaaaaac spełnić moje marzenie o big Macu i frytach:):):)
Wierze ze cie nosi [emoji23] ja dzis podlogi umylam i lazienke posprzatalam [emoji23] corcia zmyla naczynia i wytarla kurze z mebli teraz obie lezymy i czekamy az pralka przestanie prac :D no i mloda obiadek robi tzn te schabowe z fileta.. niech sie uczy :p oczywiscie jej podpowiem co i jak ;)

Dzień dobry bo się nie przywitałam.

Ja dziś pierwszy raz w ciąży mam taką niemoc, że szok. Tylko śniadanie zrobiłam, na obiad mam z wczoraj gołąbki także luz. Dałam dzieciom tablety, pozwoliłam na konsolę a ja leżę bo nie mam siły wyjść z nimi na dwór. Podniesienie się z łóżka mnie męczy. Mam nadzieję, ze to tylko chwilowy spadek formy bo nie wiem jak ja dam radę od srody jeszcze na te 3tyg wrócić o pracy.

Pewnie zmiana pogody, nie martw się i słuchaj znaków organizmu, a jeśli pragnie dziś wypocząć i tylko leżeć i jesc to tak zrób :) później już nie będzie kiedy tak poleniuchować heh

reklama
Wierze ze cie nosi [emoji23] ja dzis podlogi umylam i lazienke posprzatalam [emoji23] corcia zmyla naczynia i wytarla kurze z mebli teraz obie lezymy i czekamy az pralka przestanie prac :D no i mloda obiadek robi tzn te schabowe z fileta.. niech sie uczy :p oczywiscie jej podpowiem co i jak ;)
A Ty przypadkiem nie miałaś też się jeszcze oszczędzać?:D ja zamierzam pokój młodego posprzątać.... Ale walczę i może zostawię na poniedzialek:D
Achhh ta Twoja córcia zdolna.... cieszę się,że teraz urodze corczke to za te kilkanaście lat też mi pomoze:):):) chociaż synek chętnie przy wypiekach pomaga:)

Do góry