reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My po lekarzu. Enno dostał zwolnienie na 2 tyg. Operacja nie jest konieczna :).Dzisiaj też dzwonili z miejsca gdzie skladal papiery o pracę w piątek ma rozmowę :D. Oby się udało, bo z jego kolanem ciężko będzie mu dalej pracowac w jego aktualnej pracy.

No i przyszedł dzisiaj fotelik z bazą ❤️. I jeszcze kilka dupereli, które sobie zamówiłam.

Moja mama już pisała, że wylądowała . Za jakieś 30-40 min będzie u mnie :D.

reklama
Powinnam uczyc sie od Ciebie planowac i realizowac plany :D czasami wieczorem sobie dopiero zdaje sprawe, ze znowu mam tyle rzeczy niezrobionych :) moja przyjaciolka jest taka jak Ty, juz mnie opieprza, ze nic nie mam gotowego :D

Hah, zapraszam :) jestem do usług [emoji119][emoji119]
Ja czasami tez mam dni gdy nie zrobie wszystkiego co zaplanowałam, wiadomo organizm jednak nie jest maszyna i to tym bardziej w ciąży, ale jak tam porobie to co mam w planach to i humor lepszy o wiele :)

Tak to ten, 16x15cm, jest do tego aplikacja która trzeba ściągnąć i sparować :) ale jeszcze tego nie robiliśmy. Te droższe są bardziej wypasione, z czujnikami itp, ale mnie wystarczy taki normalny :) ma przylepiec z tylu, można przypiąć do
lozeczka czy do wózka :)Zobacz załącznik 874297

Właśnie czytałam tam w opisie i mi tez taki wystarczy [emoji5] można go wziąć nawet na spacer do wózka albo do auta i do siedzenia przyczepić przed maleństwem :)

OK dziękuję to będę czekać na info ale moja babcia mieszka koło nowego tomysla i to samo mówiła, że za sucho poki co :(
Boziu koło mojego miasteczka ;) muszę się tam wybrać jeszxze przed porodem. Przespaceruje się do parku, do zoo zajde. Wyprowadzilam się stamtąd 15 lat temu A sentyment pozostał;)
Na grzyby faktycznie za sucho. U mnie zwykle też wysyp najpierw kurek potem sowek A póki co susza taka że aż poziomki uschly w lesie. Tylko troche jezyn można spotkać.
Ja właśnie sprzatnelam pokój młodszej córki i ku jej radości znalazłam jej ukochaną maskotkę. Wygląda jak po wojnie A ta jej miłość wyznaje;) wozi wozeczkiem, kładzie spać, myje i co nie tylko.

Fajny, ale jednak cena x2 także ja pozostanę przy tej tańszej wersji, tak jak ze wszystkim kupowałam najtaniej po minimum :) albo wiem podrzucę ten prezent żeby kupił znajomy Bartka, bo sam mówił żeby śmiało mu powiedzieć co chcemy dla małej to on kupi i cena nie gra roli. A my 80 zł zaoszczędzimy, a i on już prezent będzie miał z głowy :)

Pisalyscie o obniżeniu brzuchow... m0j chyba jeszcze wysoko. Mimo,że lekarz kazał jeszcze 2 tyg polwgiwac, mnie już nosi... jutro chce do smyka i obowiązkowo do McDonalda jechaaaaaac spełnić moje marzenie o big Macu i frytach:):):)
Wierze ze cie nosi [emoji23] ja dzis podlogi umylam i lazienke posprzatalam [emoji23] corcia zmyla naczynia i wytarla kurze z mebli teraz obie lezymy i czekamy az pralka przestanie prac :D no i mloda obiadek robi tzn te schabowe z fileta.. niech sie uczy :p oczywiscie jej podpowiem co i jak ;)

Dzień dobry bo się nie przywitałam.

Ja dziś pierwszy raz w ciąży mam taką niemoc, że szok. Tylko śniadanie zrobiłam, na obiad mam z wczoraj gołąbki także luz. Dałam dzieciom tablety, pozwoliłam na konsolę a ja leżę bo nie mam siły wyjść z nimi na dwór. Podniesienie się z łóżka mnie męczy. Mam nadzieję, ze to tylko chwilowy spadek formy bo nie wiem jak ja dam radę od srody jeszcze na te 3tyg wrócić o pracy.

Pewnie zmiana pogody, nie martw się i słuchaj znaków organizmu, a jeśli pragnie dziś wypocząć i tylko leżeć i jesc to tak zrób :) później już nie będzie kiedy tak poleniuchować heh

reklama
Wierze ze cie nosi [emoji23] ja dzis podlogi umylam i lazienke posprzatalam [emoji23] corcia zmyla naczynia i wytarla kurze z mebli teraz obie lezymy i czekamy az pralka przestanie prac :D no i mloda obiadek robi tzn te schabowe z fileta.. niech sie uczy :p oczywiscie jej podpowiem co i jak ;)
A Ty przypadkiem nie miałaś też się jeszcze oszczędzać?:D ja zamierzam pokój młodego posprzątać.... Ale walczę i może zostawię na poniedzialek:D
Achhh ta Twoja córcia zdolna.... cieszę się,że teraz urodze corczke to za te kilkanaście lat też mi pomoze:):):) chociaż synek chętnie przy wypiekach pomaga:)

Do góry