G
gosc12
Gość
To już we wtorek bedzie 3 lipiec ..ale to zleciało .. w poniedziałek masz wizytę ?
Chyba w piątek pojade do gin z rana zapytać czy mnie przyjmie odazu w piątek żeby mi zrobiła gbs czy na inny dzień mam się zapisać ale lepiej zeby odrazu mi to zrobiła
Tak, w poniedziałek. Ale dopiero o 19.30
pomyślę , że dopiero byl luty czy marzec a tu zaraz 37 skończony i trzeba się szykować na poród [emoji4] ciekawe która z nas pierwsza, bo mamy równoległy termin [emoji9]
Tak zrób, bo jednak 16 czy później to trochę odległy termin, a jeszcze trzeba czekać na wynik. Ja też się trochę nie pokoje bo ja będę miała pobierany dopiero teraz na wizycie we wtorek. Czyli odbiorę po tygodniu w 38 tygodniu już. Niech Ci pobierze , a jak nie to to umów się może prywatnie i przy okazji zrobi Ci USG. Przynajmniej będziesz wiedziała , że z malutka wszystko dobrze i ile waży
A tym czym sobie poradzisz , to jestem pewna , że tak. Będziesz miała dwójkę cudownych maleństw. A jesteś bardzo dobrą mamą. Mąż na pewno dużo Ci pomoże. Jak już synek zacznie chodzić do przedszkola to będziesz miała troszkę więcej czasu.
Jeśli chodzi o wydatki to wiem , że ciężko.. nas teraz dobiła jeszcze jedna sprawa , której nie wliczalismy. I kolejnych parę tysięcy trzeba wyciągnąć , nie wiadomo skąd.. mam nerwy kolejny dzień a staram się nie myśleć o problemach.. dlatego nie dziwię Ci się, że masz ochotę na melisę. Chyba sama serio zacznę pić.