reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurde a mowilam wam niedawno ze mam coś mały brzuch :D ja mam teraz 31tydz i 2 dni i strasznie mi szybko rośnie od tygodnia B31CDC9F-310C-4D8F-AE9D-0EF6527D1D1E.jpeg aaa i jeszcze wam się pochwale ze na wadze wybiło 7z przodu

Załączniki

• B31CDC9F-310C-4D8F-AE9D-0EF6527D1D1E.jpeg
    B31CDC9F-310C-4D8F-AE9D-0EF6527D1D1E.jpeg
    542,2 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Dzień dobry.
Ja już po pracy. Właśnie zajadam obiad, wstawiłam pranie, umyję podłogi i jadę do fryzjera podciąć włosy i po dzieci do przedszkola.

Myślę, że taka dostawka dobra sprawa. Niestety nie pomogę bo nie miałam. U mnie różnica wieku rok i 4mies więc mieliśmy podwójny wózek. Też mam te same obawy co ty. Starszy idzie do 1klasy, młodszy do zerówki. Zaczną się obowiązki, odrabianie lekcji itp i jeszcze niemowlę tego. Ja mam to 26.08 więc zbiega się z rozpoczęciem roku. Mam nadzieję, że cc lekarz mi zrobi z tydzień wcześniej. O wydatkach nie wspomnę na wyprawkę. Ale damy rade:) Bo jak nie my to kto? hehe
No trzeba dać rade , nie ma innej opcji ...:) Pewnie początki będę ciężkie , nowa sytuacja więcej obowiazkow , ale z czasem do wszystkiego można się przyzwyczaić , trzeba :)
Zawsze jak dzieci pójdą do szkoły czy przedszkola to będzie jakieś ułatwienie w ciągu dnia , czy lepiej zająć się niemowlakiem , czy chociaz chwilę odespac jak dzidziuś będzie też spał, bo jak by w domu został to nie ma opcji na sen jedno śpi a drugie trzeba mieć cały czas na oku :)

No trzeba dać rade , nie ma innej opcji ...:) Pewnie początki będę ciężkie , nowa sytuacja więcej obowiazkow , ale z czasem do wszystkiego można się przyzwyczaić , trzeba :)
Zawsze jak dzieci pójdą do szkoły czy przedszkola to będzie jakieś ułatwienie w ciągu dnia , czy lepiej zająć się niemowlakiem , czy chociaz chwilę odespac jak dzidziuś będzie też spał, bo jak by w domu został to nie ma opcji na sen jedno śpi a drugie trzeba mieć cały czas na oku :)
Mój starszy też jest ze stycznia i szedł do przedszkola jak miał 3,5roku a ja z młodszym w domu. Dużo łatwiej było jak na te 5-6 godzin poszedł do przedszkola. Młodszy spał w dzień 2-3godziny a ja mogłam ogarnąć w spokoju mieszkanie, zrobić obiad.

Kurde a mowilam wam niedawno ze mam coś mały brzuch :D ja mam teraz 31tydz i 2 dni i strasznie mi szybko rośnie od tygodniaZobacz załącznik 871062 aaa i jeszcze wam się pochwale ze na wadze wybiło 7z przodu

Zgrabny brzuszek i ogólnie masz super figurę [emoji7]
Od 30 zaczynaja rosnąć jak szalone [emoji5]
Ja też już 7 z przodu. Mam nadzieję , że już dużo nie przytyję. Bo ostatnio było plus 12 już :o

Jestem w domku.. szyjka 1.5 cm rozwarcie 1 cm.. zalecenia luteina pod jezyk,globulki dopochwowe i aspargin .. tak szybko ucieklam ze szpitala ze szok hyhy.. recepty nie byly gotowe,zwolnienie i wypis itd to maz je odbierze po 20,wypis w czwartek do odbioru.. zwolnienie na miejscu wypisane :p mam duzo odpoczywac i lezec i nic nie robic ;)

reklama
Do góry