Kurde a mowilam wam niedawno ze mam coś mały brzuch ja mam teraz 31tydz i 2 dni i strasznie mi szybko rośnie od tygodnia aaa i jeszcze wam się pochwale ze na wadze wybiło 7z przoduJeszcze 33 dni do terminu z om Zobacz załącznik 871048
reklama
Jaki ładny brzuszek i jak niedługo do porodu. Ja mam jeszcze 61dni do to.Jeszcze 33 dni do terminu z om Zobacz załącznik 871048
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
No trzeba dać rade , nie ma innej opcji ... Pewnie początki będę ciężkie , nowa sytuacja więcej obowiazkow , ale z czasem do wszystkiego można się przyzwyczaić , trzebaDzień dobry.
Ja już po pracy. Właśnie zajadam obiad, wstawiłam pranie, umyję podłogi i jadę do fryzjera podciąć włosy i po dzieci do przedszkola.
Myślę, że taka dostawka dobra sprawa. Niestety nie pomogę bo nie miałam. U mnie różnica wieku rok i 4mies więc mieliśmy podwójny wózek. Też mam te same obawy co ty. Starszy idzie do 1klasy, młodszy do zerówki. Zaczną się obowiązki, odrabianie lekcji itp i jeszcze niemowlę tego. Ja mam to 26.08 więc zbiega się z rozpoczęciem roku. Mam nadzieję, że cc lekarz mi zrobi z tydzień wcześniej. O wydatkach nie wspomnę na wyprawkę. Ale damy rade Bo jak nie my to kto? hehe
Zawsze jak dzieci pójdą do szkoły czy przedszkola to będzie jakieś ułatwienie w ciągu dnia , czy lepiej zająć się niemowlakiem , czy chociaz chwilę odespac jak dzidziuś będzie też spał, bo jak by w domu został to nie ma opcji na sen jedno śpi a drugie trzeba mieć cały czas na oku
Mój starszy też jest ze stycznia i szedł do przedszkola jak miał 3,5roku a ja z młodszym w domu. Dużo łatwiej było jak na te 5-6 godzin poszedł do przedszkola. Młodszy spał w dzień 2-3godziny a ja mogłam ogarnąć w spokoju mieszkanie, zrobić obiad.No trzeba dać rade , nie ma innej opcji ... Pewnie początki będę ciężkie , nowa sytuacja więcej obowiazkow , ale z czasem do wszystkiego można się przyzwyczaić , trzeba
Zawsze jak dzieci pójdą do szkoły czy przedszkola to będzie jakieś ułatwienie w ciągu dnia , czy lepiej zająć się niemowlakiem , czy chociaz chwilę odespac jak dzidziuś będzie też spał, bo jak by w domu został to nie ma opcji na sen jedno śpi a drugie trzeba mieć cały czas na oku
G
gosc12
Gość
Kurde a mowilam wam niedawno ze mam coś mały brzuch ja mam teraz 31tydz i 2 dni i strasznie mi szybko rośnie od tygodniaZobacz załącznik 871062 aaa i jeszcze wam się pochwale ze na wadze wybiło 7z przodu
Zgrabny brzuszek i ogólnie masz super figurę [emoji7]
Od 30 zaczynaja rosnąć jak szalone [emoji5]
Ja też już 7 z przodu. Mam nadzieję , że już dużo nie przytyję. Bo ostatnio było plus 12 już
G
gosc12
Gość
Super brzuszek [emoji5]Kiiinia91, też jestem dziś 31.2 a mój brzuch to wielki w porównaniu.
E
Ewka34
Gość
Jestem w domku.. szyjka 1.5 cm rozwarcie 1 cm.. zalecenia luteina pod jezyk,globulki dopochwowe i aspargin .. tak szybko ucieklam ze szpitala ze szok hyhy.. recepty nie byly gotowe,zwolnienie i wypis itd to maz je odbierze po 20,wypis w czwartek do odbioru.. zwolnienie na miejscu wypisane mam duzo odpoczywac i lezec i nic nie robic
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Do 30 lipca 33 dni a może wcześniej ciekawe jak to będzie i kiedy mała wyjdzieRośnie brzuszek z tygodnia na tydzień coraz większy i tak malutko do końca tych dni a dopiero było 280