reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No wlasnie, chcialabym sie nie stresowac. Mama byla 2 tyg przed porodem w szpitalu i tata musial wszystko ogarniac. Nie chcialabym, zeby w razie w. wszystko spadlo na mojego, bo on nie ma pojecia co i jak :D
Mój też by nie wiedział co gdzie mam. Coś upchnięte u nas w szafie, coś u dzieci, coś szafkach w łazience sama nie wiem co gdzie a co dopiero on:)

Mój też by nie wiedział co gdzie mam. Coś upchnięte u nas w szafie, coś u dzieci, coś szafkach w łazience sama nie wiem co gdzie a co dopiero on:)

Hahah mój to jest dobry i muszę go chyba mocno przeszkolić z objawów jak coś takich konkretnie przedporodowych tzn na kartce wypisze wszystko co musi się po kolei dziać i kiedy rzeczywiście już do szpitala hahha. Bo ostatnio jak tylko powiem „Ała” i się skrzywie i powiem, że mnie coś na dole kłuje lekko po całym dniu to on od razu oczy jak 5 zł i chce jechać do szpitala i się pyta czy to już :D

Mnie ostatnio bardzo mocne skurcze łydek biorą. Za każdym razem udaje mi sie je opanować jakoś ale co to będzie przy porodzie jak mi nogi na sufit powygina :o :D
Tego magnezu już sporo biorę
A jaki magnez bierzesz? W jakim dawce i ile tan dziennie? Z magnesem ciężką sprawa bo się trudno wchłania dobrze jeść garść orzechów dziennie (mieszanki studenckiesa fajne) a potas masz ok?

:):) Mi to lekarz przepisał jak kiedyś dostałam skurczu brzucha tak mocnego , że nie mogłam podnieść się z podłogi , nawet ruszyć noga , a jak już się ruszyłam to miałam ciągły skurcz przed dwa dni i dwie noce ://
.. ale po tym magnezie przeszły mi też skurcze łydek. Może i tobie pomoże :)
Ja też Aspargin biorę wcześniej mialam inny magnez i ciągle mi powiela drgala A teraz jest ok mam brać 3x2 do 36 tc bo potem może chamowac akcje porodowa

reklama
Do góry