Vanilia120
Fanka BB :)
A który u Was tydzień ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też by nie wiedział co gdzie mam. Coś upchnięte u nas w szafie, coś u dzieci, coś szafkach w łazience sama nie wiem co gdzie a co dopiero onNo wlasnie, chcialabym sie nie stresowac. Mama byla 2 tyg przed porodem w szpitalu i tata musial wszystko ogarniac. Nie chcialabym, zeby w razie w. wszystko spadlo na mojego, bo on nie ma pojecia co i jak
Jeszcze nie mam fotelika, koszul nocnych i szlafroka. Z tych wazniejszycj rzeczy. Mierzylam koszule w moim normalnym rozmiarze to byly za maleTo pakuj torby a wszystko masz kupione prócz wózka ?
Aaa, to dobrze. Odpoczywaj i dawaj jeszcze do domku na końcówkę ciążySkrócona szyjka, rozwarcie zewnętrzne ale w szpitalu mówią że nie ma tragedii także zostanę pewnie na obserwacji 3 dni i domek
Wszystko i nic dla mnie to plastik z Chin kiedyś był program w tv o szkodliwości tanich materiałów które sa tam używaneKtóraś z dziewczyn, która mieszka w Niemczech pisała kiedyś o sklepie Tedi. Spoko ten sklep? Bo koło mojego domu właśnie otwierają
Mój też by nie wiedział co gdzie mam. Coś upchnięte u nas w szafie, coś u dzieci, coś szafkach w łazience sama nie wiem co gdzie a co dopiero on
A który tydzień i ile ma szyjka ?
A jaki magnez bierzesz? W jakim dawce i ile tan dziennie? Z magnesem ciężką sprawa bo się trudno wchłania dobrze jeść garść orzechów dziennie (mieszanki studenckiesa fajne) a potas masz ok?Mnie ostatnio bardzo mocne skurcze łydek biorą. Za każdym razem udaje mi sie je opanować jakoś ale co to będzie przy porodzie jak mi nogi na sufit powygina
Tego magnezu już sporo biorę
Ja też Aspargin biorę wcześniej mialam inny magnez i ciągle mi powiela drgala A teraz jest ok mam brać 3x2 do 36 tc bo potem może chamowac akcje porodowaMi to lekarz przepisał jak kiedyś dostałam skurczu brzucha tak mocnego , że nie mogłam podnieść się z podłogi , nawet ruszyć noga , a jak już się ruszyłam to miałam ciągły skurcz przed dwa dni i dwie noce ://
.. ale po tym magnezie przeszły mi też skurcze łydek. Może i tobie pomoże
Co u Ciebie @Vanilia120 ?A który u Was tydzień ciazy?