reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Musisz się już chyba zmotywować hah :) ja całe szczęście wszystko to porobione i torby spakowane do szpitala. W sobotę będziemy tylko na ogrodzie u teściowej prac te 2 gondole z wózków to porobie foty i się wam pochwalimy i w niedziele jedna gondola i stelaż już do nas do piwnicy trafia, pod folie :)
Ja dopiero wczoraj przywiozłam ubranka od bratowej, dziś miałam prać ale pada deszcz. Mąż wyniósł je do garażu więc będę prać dopiero w drugiej połowie lipca jak dzieci pojadą do dziadków. Torby do szpitala też dopiero wtedy spakuję.

Hej :cool:
Ja jutro wizyta u okulisty i ciekawe co powie...Ale myślę że nie będzie wskazania do cc :p

Mój mały znów się chyba poobracał bo miałam wczoraj rewolucję w brzuchu :D

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
Ja na następnej wizycie zapytam swojej gin jakiej wagi końcowej mogę się spodziewać :D

Mi się polepszyło ze wzrokiem ;) 2 lata nie nosiłam okularów i z -1,5 i -1,75 mam nadal astygmatyzm -0,5 i —0,25 ;) także trzymam za Ciebie tez kciuki [emoji5]

reklama
Do góry