G
gosc12
Gość
To jest nóżkami w dół ? Lub bije rączkami i główkaJuż przeszła burza ale nadal chłodno to znaczy fajnie 20st ale w porównaniu do ostatnich upałów to chłodno
Właśnie nie, moja daje mi po pęcherzu i pachwinach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest nóżkami w dół ? Lub bije rączkami i główkaJuż przeszła burza ale nadal chłodno to znaczy fajnie 20st ale w porównaniu do ostatnich upałów to chłodno
Właśnie nie, moja daje mi po pęcherzu i pachwinach
To nie pamiętam , że pisałaś. Pewnie będziesz miała CC ?Ja tak pracuje te pieluchy a co chwilę na forum zaglądam Hihi bo też mi się nie chce
Moj cały czas nozkami w dol leży więc pod żebrami czasem rączki czuje jak się przeciąga. Za to główka mi na żołądek uciska
Ja ją mocno czuję od 30 tygodnia , ale od dwóch tygodni też są to ruchy duzo bardziej wyraźniejsze. Jak kopnie to aż mogę złapać nóżkę czy rączkę
No wlasnie, chcialabym sie nie stresowac. Mama byla 2 tyg przed porodem w szpitalu i tata musial wszystko ogarniac. Nie chcialabym, zeby w razie w. wszystko spadlo na mojego, bo on nie ma pojecia co i jak
To pakuj torby a wszystko masz kupione prócz wózka ?No wlasnie, chcialabym sie nie stresowac. Mama byla 2 tyg przed porodem w szpitalu i tata musial wszystko ogarniac. Nie chcialabym, zeby w razie w. wszystko spadlo na mojego, bo on nie ma pojecia co i jak
To na dole nic nie czuję. Po bokach, po środku tak. Ale jak upodobała sobie rzebra kilka tygodni temu tak do dzisiaj miejsca nie zmienia [emoji16]Mój nawet nie pcha się tu na żebra, ale czuję go po bokach, albo na dole chyba główką tam rusza i się wypycha
Ja dopiero wczoraj przywiozłam ubranka od bratowej, dziś miałam prać ale pada deszcz. Mąż wyniósł je do garażu więc będę prać dopiero w drugiej połowie lipca jak dzieci pojadą do dziadków. Torby do szpitala też dopiero wtedy spakuję.Musisz się już chyba zmotywować hah ja całe szczęście wszystko to porobione i torby spakowane do szpitala. W sobotę będziemy tylko na ogrodzie u teściowej prac te 2 gondole z wózków to porobie foty i się wam pochwalimy i w niedziele jedna gondola i stelaż już do nas do piwnicy trafia, pod folie
Dawno się nie odzywałaś. Co się dzieje ?
Moja lekarka wysłała mnie do szpitala, bo mi się szyjka skrócila. W szpitalu mówią że nie ma tragedii, nie mam nakazu leżenia Teraz leżę pod kroplowka z magnezem i czekam co dalej.
Hej
Ja jutro wizyta u okulisty i ciekawe co powie...Ale myślę że nie będzie wskazania do cc
Mój mały znów się chyba poobracał bo miałam wczoraj rewolucję w brzuchu
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja na następnej wizycie zapytam swojej gin jakiej wagi końcowej mogę się spodziewać
A który tydzień i ile ma szyjka ?Skrócona szyjka, rozwarcie zewnętrzne ale w szpitalu mówią że nie ma tragedii także zostanę pewnie na obserwacji 3 dni i domek