reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Najgorsze jest to, ze pranie ciuszkow, kocykow i poscieli dla malego jeszcze przede mna:/ Nie wiem kiedy w koncu bede miec czas i checi, zeby to zrobic :( aaa no i tak szukalam z mama na weekend wozka, ze nigdzie nie bylysmy. Takze spoko

Nabierz sił na dokończenie wyprawki bo później będzie tylko gorzej. A przynajmniej będziesz miała spokojna głowe ;-*

reklama
Hej :cool:
Ja jutro wizyta u okulisty i ciekawe co powie...Ale myślę że nie będzie wskazania do cc :p

Mój mały znów się chyba poobracał bo miałam wczoraj rewolucję w brzuchu :D

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
Ja na następnej wizycie zapytam swojej gin jakiej wagi końcowej mogę się spodziewać :D

No ja to jadę na urlop do szpitala :D właśnie czekam na szwagierkę ma mnie odtransportowac
Dawno się nie odzywałaś. Co się dzieje ?
U mnie jest dziewczyna 42 tydz.. zero skurczy, zalozyli jej cewnik rozpierajacy zamiast oksy.. moze cos sie bedzie dzialo ;) bo biedna juz wkurzona chodzi.. a jutro druga mamiec zakladane to..
Współczuję ...
To jakbym widziala siebie 5 lat temu haha :)
Też mi to zalozyli i nic nie dalo:/ bylam wściekła, nie moglam się juz doczekać a do tego wygladalam jak balon, który za chwile pęknie hahaha :)
Termin mialam na 28.10 a urodzilam 11.11 masakra :)
Biedna, ale się męczyłas długo. Dziewczyny rodzą w 37 , 38 ale czekać do 42 to masakra.. :(

Hyhyhy sorrryyyyy pomylilam cie z maljan [emoji23]
U mnie dziś tez pospane do 8, zakupy takie spożywcze w Kauflandzie, rozpakowałam wszystko, wstawilam pranie rano tez, rozwiesiłam i teraz relaks. Za 30 min idę z pieskiem, później prysznic, zjem obiadek i o 16.30 wyjeżdżam do Bolesławca i wizyta u gin. Na ostatniej byłam 11 czerwca i ważyła córcia 1,8 kg / teraz sprawdzimy czy przybrała prawidłowo na tym samym usg i może uda się zdjęcie buzi znowu dostać :) niestety mój wraca do pracy dziś.. i jadę z teściami a wiaodmo, że to nie to samo no ale niestety. A później po 18 wrócę, wyjść z pieskiem, poprasuję to co mi się ostatnio nazbierało i będę czytać pewnie książkę i leżeć [emoji5]

Musisz się już chyba zmotywować hah :) ja całe szczęście wszystko to porobione i torby spakowane do szpitala. W sobotę będziemy tylko na ogrodzie u teściowej prac te 2 gondole z wózków to porobie foty i się wam pochwalimy i w niedziele jedna gondola i stelaż już do nas do piwnicy trafia, pod folie :)
Caly czas mi sie wydawalo, ze jeszcze tyle czasu. Zakladalam, ze do konca czerwca wszystko bedzie zrobione a tu widze, ze bedzie dupa [emoji14] moze jakbym byla w domu caly czas to bym sie w koncu zebrala

Nie, u mnie córeczka coś grzeczna. Co prawda czuje coraz bardziej jej ruchy nóżkami i rączkami i wiem też przez to, że naaa pewno musiała przybrać od wizyty tej 2 tyg temu, bo o wiele bardziej wyraźnie ją czuje i nóżki jak smyra [emoji5]

Ja ją mocno czuję od 30 tygodnia , ale od dwóch tygodni też są to ruchy duzo bardziej wyraźniejsze. Jak kopnie to aż mogę złapać nóżkę czy rączkę :p

reklama
Nabierz sił na dokończenie wyprawki bo później będzie tylko gorzej. A przynajmniej będziesz miała spokojna głowe ;-*
No wlasnie, chcialabym sie nie stresowac. Mama byla 2 tyg przed porodem w szpitalu i tata musial wszystko ogarniac. Nie chcialabym, zeby w razie w. wszystko spadlo na mojego, bo on nie ma pojecia co i jak :D

Do góry