G
gosc12
Gość
Z Pepco ? Boże jak dobrze , że nie wychodzę z domu [emoji23] śliczneDziś tatuś wybrał dla córci ciuszek [emoji173]️Zobacz załącznik 870776
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Pepco ? Boże jak dobrze , że nie wychodzę z domu [emoji23] śliczneDziś tatuś wybrał dla córci ciuszek [emoji173]️Zobacz załącznik 870776
Nie mam insta [emoji30]Dziewuszki patrzcie jaka mega promocja na instagramie profil ten ma takie zestawy w super cenie, różne wzory i dobra jakość. Ja zamawiam ten biały w niebieskie kwiaty, no będzie idealnie pasował do mojej gondoli w kolorze jasno niebieskim pastelowym
Zobacz załącznik 870783Zobacz załącznik 870784Zobacz załącznik 870785Zobacz załącznik 870787Zobacz załącznik 870788
To tak chyba nie miałam. Ale boli jak wkłada nóżki pod rzebra nie życzę nikomu [emoji28]Kopie ale da się wytrzymać. Najgorzej jak ja miewam taki ból przy żebrze, takie kłucie jakby. Zarówno położna jak i lekarka powiedziały, że to może być taki nacisk na nerw.
Zobaczymy 4 lipca bo przemawiam do Małego żeby się jeszcze obrócil
Dziewuszki patrzcie jaka mega promocja na instagramie profil ten ma takie zestawy w super cenie, różne wzory i dobra jakość. Ja zamawiam ten biały w niebieskie kwiaty, no będzie idealnie pasował do mojej gondoli w kolorze jasno niebieskim pastelowym
Zobacz załącznik 870783Zobacz załącznik 870784Zobacz załącznik 870785Zobacz załącznik 870787Zobacz załącznik 870788
mam tak samo chyba już dzieciątka mało miejsca mająWas też tak dzieci kopią po rzebrach? Już coraz gorzej mam z dnia na dzień.. siedzieć się nie da. Wpycha nóżki pod rzebra i idzie spać.. wczoraj się tak zadarlam , że siostra myślała , że się zaczęło [emoji23]
Ładny rampersDziś tatuś wybrał dla córci ciuszek [emoji173]️Zobacz załącznik 870776
Z Pepco ? Boże jak dobrze , że nie wychodzę z domu [emoji23] śliczne [emoji173]️
Nie mam insta [emoji30]
A mogłabyś mi wysłać zdjęcie jak wygląda taka wkładka do gondoli ? Bo ja znalazłam na FB ale za 50zl a tu widzę 35 w dodatku z poduszką.