reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewuszki patrzcie jaka mega promocja na instagramie profil ten ma takie zestawy w super cenie, różne wzory i dobra jakość. Ja zamawiam ten biały w niebieskie kwiaty, no będzie idealnie pasował do mojej gondoli w kolorze jasno niebieskim pastelowym :)

Zobacz załącznik 870783Zobacz załącznik 870784Zobacz załącznik 870785Zobacz załącznik 870787Zobacz załącznik 870788
b18b00250d00d94457c9ace979595901.jpg
e086c662d76e32855b5dea0e6ef22cb0.jpg
Nie mam insta [emoji30]
A mogłabyś mi wysłać zdjęcie jak wygląda taka wkładka do gondoli ? Bo ja znalazłam na FB ale za 50zl a tu widzę 35 w dodatku z poduszką.

Ja mam dzisiaj gorszy dzien bo dużo do załatwienia i chyba się przeziębiłam.
A wogole to stresują mnie niektóre Wasze wpisy strasznie chociaż raczej lajtowo do ciąży podchodzę to od takiej ilości wpisów już można dostać schizy.

@Ewka34 cieszę się że u Ciebie lepiej i trzymam kciuki żeby Cię wypuścili do domu:)

Z Pepco ? Boże jak dobrze , że nie wychodzę z domu [emoji23] śliczne [emoji173]️

Hah tak dokładnie :) ja tez już nic miałam nie kupować, a od momentu kiedy to powiedziałam to już 4 ciuszki doszły xd ale na większe rozmiary tzn na 68 cm ;)

A jeśli ta nasza córcia serio będzie miała max 3 kg to licze, że w tych 56 cm to ona miesiąc pochodzi, bo mam tyle ślicznych rzeczy, że już nie mogę się doczekać tego strojenia małej i multum zdjęć i filmików w telefonie. Dobrze, że mamy obydwoje nowe telefony i po 64 GB pamięci haha

reklama
Nie mam insta [emoji30]
A mogłabyś mi wysłać zdjęcie jak wygląda taka wkładka do gondoli ? Bo ja znalazłam na FB ale za 50zl a tu widzę 35 w dodatku z poduszką.

Ale to nie musisz mieć, ja mogę jak coś zamówić dla Ciebie. Albo założyłabys konto na chwilkę. :) jasne już wysyłam jak to wyglada.

IMG_0455.JPG
To tak mniej więcej wyglada, ale wiaodmo są różne wzory ;)

Załączniki

• IMG_0455.JPG
    IMG_0455.JPG
    215,7 KB · Wyświetleń: 297
Do góry