Fiorna
Fanka BB :)
A gdzie byłaś? Byłaś w jakimś centrum medycznym? W Kato? Czy w Oświęcimiu?
Gyncentrum w Bielsku-Białej - ten lekarz był dziś na zastępstwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie byłaś? Byłaś w jakimś centrum medycznym? W Kato? Czy w Oświęcimiu?
No GynCentrum to znana sieć placówek...w Kato też mają swoją siedzibę. Aż dziw...Gyncentrum w Bielsku-Białej - ten lekarz był dziś na zastępstwo
Moze pojedź z tym pessarem do szpitala i zobaczysz co oni powiedzą . Sterydy na płucka bym chyba wzięła tak czy siak na wszelki wypadek . Wiadomo szpital nic przyjemnego , ja tez leżałam na patologii tydzień w poprzedniej ciąży , ale tam cie zbadają juz konkretnie .33 i 1 dzień powiem że jestem rozbita czy wziąć pessar czy szpital i sterydy zwłaszcza jak piszecie że działają ok 2 tyg no ale to już by w razie czego 35 tydz był i sam gin mówił żebym tylko dotrwala do 35 bo szyjka za szybko się skraca i rozwarcie się zrobiło (
No widzisz... to ciesz się i doceniaj ja też nie mogłam narzekać...bo mój mąż to istna klucha...koleżanki zawsze mi zazdroscily, bo zawsze całował, przytulal na imprezach, zapatrzony był mocno..każda mowila"on patrzy w Ciebie jak w obrazek". ..no ale życie szło dalej i trochę się pozmienialo... ja też nie jestem idealna,żeby nie bylo ale teraz zabiegam o miłego smsa chociażby na wyjeździe, a on myśli że wyśle buziaczki:* i jest zajebiscieTwój facet powinien się starać żebyś tak się czuła. Mój od 4 lat w smsie, przez telefon czy na żywo daje mi odczuć że jestem dla niego najpiękniejsza, jedyna i na całe życie. I wiem że nie mówi tego od tak sobie. MA taki charakter że nie skrzywdził by mnie w żaden sposób.
Twój może nie potrafi tego okazać. Ja jestem taka że okazuje uczucia fizycznie bo słowami ciągle się uczę.
No GynCentrum to znana sieć placówek...w Kato też mają swoją siedzibę. Aż dziw...
Szpieg z krainy baby boom [emoji23]Ty nasz szpiegu[emoji16] Gdzie tego się szuka?
A ja głupia wierzę w sprawiedliwość i uczciwość ludzką[emoji23]Wiadomo że jeden po drugim sprawdza bo wiedzą że się mylą [emoji6] bardziej chodzi mi o to że wątpię żeby któryś lekarz powiedział
" złóż skargę na tego drugiego ginekologa " ale oczywiście może się mylę [emoji39]
Nie no , ja nie wiem.. tak tylko mi się wydaje [emoji39][emoji39]A ja głupia wierzę w sprawiedliwość i uczciwość ludzką[emoji23]
Slonce,z pewnoscia jestes madra i bystra i piekna jak kazda z nas ale masz racje czlowiek pracuje nad soba cale zycie, a ty juz masz opanowana ponad polowe czyli samoakceptacje i nie pozwol aby ktos to zniszczylDzięki Dziewczyny za odzew w tym temacie. Podejście jest najważniejsze,wiem. No i zaufanie. Pracuje nad tym muszę jeszcze uwierzyć,że jestem piękna i mądra kobiwta bo moje poczucie własnej wartości jakieś zanizone...A niby nie mam podstaw do tego... no nic, ludzie całe życie pracują nad soba
Mnie zastanawia to łożysko. Ja mialam na prenatalnych 1 stopień i niby też wszystko ok . Ciekawa jestem czy gin to sprawdza na normalnej wizycie , czy tylko na prenatalnych.. czy to jakoś widać bez specjalnego badania ? Czy można się pomylić w ocenie dojrzałości ? Nie orientuje się. Wiem że myślałam że mam za mało dojrzałe łożysko i jak zwykle posililam się internetem .
Co do tego badania to on jeśli wykonywał prenatalne raczej musiał mieć certyfikat i coś umieć więc wydaje mi się że jeśli ten stopień byłby nieprawidłowy to by na pewno wiedział i ci powiedział