reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak to bawi ? To nie jedzie pracować ?:)
Mnie też będzie denerwowało na pewno , że ja ciągle z dzieckiem, ciągle w domu a on weekendy wolne i może sobie posiedzieć na grillu czy z kolegami się napić. Ale to jest dziecko. Które ma tylko mamę w takiej sytuacji i nie ma co żałować imprezy :)
Nie no pracuje,wiadomo. Ale wieczory w deklaracjach są takie,że idzie się na miasto,że kręgle,że bankiet itd... ja broń Boże nie mam żalu do moich dzieci. Ale do męża mam. Bo nie zdaje sobie sprawy ile pracy jest w domu. Ale będę częściej wychodzić i tyle, tak dla samej siebie i swojego lepszego samopoczucia.

reklama
Dzięki Kochana:* echhh już dawno mówiłam,że chyba lepiej lesbijką zostac:D kobiety się bardziej rozumieja:D

Dokładnie tak! Mi sport też dawał mnóstwo radości! I uwielbiam zmęczenie fizyczne... I to jak ciało się zmienia i prace nad soba. A zostało mi to zabrane, bo już drugi raz będąc w ciąży leżę 3-4 mięs. Ciężko kobiecie aktywnej zmienić o 180 st swoj styl życia. Ale warto wszystko dla tych małych istotek. Szybko się o tym zapomina jak ciężko było.
Hyhyhy dobre.. to fakt kobieta wiecej rozumie, a facet to facet..

Oni raczej stoją za sobą murem ... Jeden drugiego broni [emoji849]Chyba też bym coś z tym Robiła ..

@Fiorna a jak się nazywa ten lekarz ? Jak chcesz to Sprawdzę ci czy ma certyfikat do robienia badań prenatalnych bo jeśli nie to już chyba w ogóle możesz zadać zwrotu kasy
A możesz sprawdzić czy mój lekarz ginekolog na taki certyfikat ? Tak z czystej ciekawosci. Bo robi każde jedno badanie tak dokładnie. Daje wszytko opisane na takiej kartce jak miałam prenatalne itp.

33 i 1 dzień:( powiem że jestem rozbita czy wziąć pessar czy szpital i sterydy zwłaszcza jak piszecie że działają ok 2 tyg no ale to już by w razie czego 35 tydz był i sam gin mówił żebym tylko dotrwala do 35 :( bo szyjka za szybko się skraca :( i rozwarcie się zrobiło :)(

A to jest prawda , że sterydy działają tak krótko ? To gdyby mija się teraz urodziła to sterydy które dostała w 28 tygodniu nie działają ? Nie rozwinęły jej płucek ? :////
Musisz Monia dużo leżeć. I wierzyć , że wytrwasz do 37. Pozytywne nastawienie też dużo daje.

No widzisz... to ciesz się i doceniaj:) ja też nie mogłam narzekać...bo mój mąż to istna klucha...koleżanki zawsze mi zazdroscily, bo zawsze całował, przytulal na imprezach, zapatrzony był mocno..każda mowila"on patrzy w Ciebie jak w obrazek". ..no ale życie szło dalej i trochę się pozmienialo... ja też nie jestem idealna,żeby nie bylo;) ale teraz zabiegam o miłego smsa chociażby na wyjeździe, a on myśli że wyśle buziaczki:* i jest zajebiscie:D
Chyba rzeczywiście muszę zacząć bardziej doceniać. Bo mnie trochę drażni to jego milostkowe zachowanie heh.
Na dobranoc napisał :

A ja czuje ze jestem bardzo szczesliwy a ty cudowna . Wyjatkowa , moim idealem kobiety i wiedzialem ze warto :* jeszcze troche i pojde spac \\Wyslano z myPhone AXE M LTE

A ja wiecznie nie wiem co odpisać. Mimo że minęło tyle wspólnych lat. Wydaje mi się , że przyzwyczaił się do tego że ja wyznaje miłość w inny sposób :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Chyba rzeczywiście muszę zacząć bardziej doceniać. Bo mnie trochę drażni to jego milostkowe zachowanie heh.
Na dobranoc napisał :

A ja czuje ze jestem bardzo szczesliwy a ty cudowna . Wyjatkowa , moim idealem kobiety i wiedzialem ze warto :* jeszcze troche i pojde spac \\Wyslano z myPhone AXE M LTE

A na wiecznie nie wiem co odpisać. Mimo że minęło tyle wspólnych lat. Wydaje mi się , że przyzwyczaił się do tego że ja wyznaje miłość w inny sposób :D
O jaaaa... nie pamiętam kiedy ostatni raz mi coś takiego powiedział czy napisał...A powtarzam mu że jak go nie ma w domu to uwielbiam czytac mile wiadomosci... teraz w delegacji a ja dostalam wiadomosc ze sa na miescie...jak zapytałam co robią, to zadzwonił,ale akurat mój synek już do mnie przydreptal (Bo przychodzi do mnie w nocy,ale lubię z nim spać, gorzej jak przyjdzie jeszcze mloda:D). No i napisałam z wyrzutem jak to ja że mi smutno,że na nic więcej to nie stać i może kiedyś zrozumie... to napisał m.in.kolorowych snów......no dramat.....

Do góry