reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No no uwazaj, bo serio może się coś stać hah :D pewnie jesteś teraz kierowniczka i tylko mówisz „o tam kochanie jeszcze jest brudne hah”
U nas tez dziś pucowanie naszej Czarnej Pantery jak ją nazwał Bartek hah. Przez wyjazdem musi lśnić i być lans xd z zewnątrz i w środku [emoji5]
Na razie tylko obserwuje, bo tym samochodem wozi się mój mąż . Jak będzie moje sprzątał to pewnie wtedy dołożę swoje trzy grosze [emoji16]
Z resztą nawet się ze mną droczył że mi leżaka nie wyniesie bo będzie " zrób to , popraw to , a dlaczego tam nie domyte "
[emoji86][emoji86][emoji85]
My z zewnątrz samochód myjemy na myjni. Mamy kilometr dalej za 7 zł całkiem fajnie jedno auto umyje a nie trzeba mieć w domu tych środków różnych do mycia , węża podłączać itp i nigdzie nie jest mokro [emoji4]

reklama
Nie niczym nie sprawdzała szyjki ani usg ani palcem . Ginekolog zawsze mi sprawdza tylko palcami . Myslalam ze na takim trzecim usg 28-32 tydzień to ich obowiązek sprawdzić . Miałam skierowanie w Medicover w ramach abonamentu i dzis skorzystałam wlasnie .

Tak te salta to był obrót :)
A kiedy miałaś ostatnia sprawdzana i kiedy następna wizyta ? :)

Na razie tylko obserwuje, bo tym samochodem wozi się mój mąż . Jak będzie moje sprzątał to pewnie wtedy dołożę swoje trzy grosze [emoji16]
Z resztą nawet się ze mną droczył że mi leżaka nie wyniesie bo będzie " zrób to , popraw to , a dlaczego tam nie domyte "
[emoji86][emoji86][emoji85]
My z zewnątrz samochód myjemy na myjni. Mamy kilometr dalej za 7 zł całkiem fajnie jedno auto umyje a nie trzeba mieć w domu tych środków różnych do mycia , węża podłączać itp i nigdzie nie jest mokro [emoji4]

No my ogólnie całe auto wewnątrz i zewnątrz na myjni, bo mieszkamy w bloku. Jak będzie domek, ogród i garaż za te 4 lata to tez tak jak wy będziemy robić :)
Hah no tak. Nie ma co denerwować chłopa, najważniejsze, że ma chęci sprzątać, bo są tez takie ancymonki co to nie dbają o auta i aż szkoda..

Hahahha tez mamy taka świnkę tzn inaczej ubrana, w samochodzie jest przywieszona i go pilnuje. Później wyślę foto. Mój Brat rok temu wylosował nad morzem w Pobierowie na maszynie i nam dał [emoji5][emoji28]
Podeslij :D Ja mam do niej jeszcze inne ubranko, ale mówię ze to bardziej Bożonarodzeniowe [emoji23] Czerwona spódnica i biały sweterek :p Można było różne kupować, ale ten sklep był w UK, nie widziałam go nigdzie w DE, może i lepiej Haha

reklama

Ha ha mam też i jak zobaczyłam foto to poszlam skosztować :)
Screenshot_2018-06-18-12-51-29-265_com.miui.gallery.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-18-12-51-29-265_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-06-18-12-51-29-265_com.miui.gallery.png
    409,7 KB · Wyświetleń: 295
Do góry