miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Hahahaha aplikację oszukasz, ale nas nie oszukasz @miloscwczasachpopkultury [emoji23][emoji23][emoji23]
No dobra [emoji39][emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha aplikację oszukasz, ale nas nie oszukasz @miloscwczasachpopkultury [emoji23][emoji23][emoji23]
Astrid ładnie rośnie[emoji16] Poza tym wszystko w porządku?[emoji16]Ja tez po wizycie , przypuszczenia sie sprawdziły - Astrid zrobiła wczoraj obrót i lezy głowa do dołu . Podczas badania juz smacznie spała , ma duzo miejsca w brzuchu , nogi rozraczone na boki jak żaba . Dzis wazy 1800 G , ciesze sie ze pojechałam i sprawdziłam .
Jesli chodzi o szczepienia wole sie nie wypowiadać w tym temacie musicie poczytać fachowa literaturę , zapytać koleżanek . Każde dziecko jest inne i moze inaczej zareagować - ogólnie ciężki temat , jak wspominalyscie.
No i taką robotę to ja rozumiem [emoji23]U nas dziś bardzo pracowicie ... Sprzątanie samochodów [emoji23][emoji23]
Muszę uważać żeby się nie przemęczyć [emoji23]
A wygląda to tak : Zobacz załącznik 868405
Moja lista jest gotowa w 20%, jak czegoś fizycznie nie mam w domu to nie zaznaczam, nawet gdy brakuje jednej malutkiej rzeczy, ale to przez to żeby o tym nie zapomniec. Bo jak zaznaczę, ze gotowe to już później mogę do tego nie wrocic i zapomniec
Wydaje mi sie, ze tak , ale nie zmierzyła mi ta babka od usg szyjki , pytałam jaka długość , to mi odpowiedziała - ginekolog zmierzy pani na wizycie ..Astrid ładnie rośnie[emoji16] Poza tym wszystko w porządku?[emoji16]
To ja jak mam 22lata plus 6 miesięcy to i tak ciągle mam 20 lat [emoji23][emoji23] a tak serio to ja sobie liczę na moją korzyść . Czyli 22
Tak, jeszcze planuje przynajmniej do polowy lipca to staz. 10dni wolnych mi przysluguje, ktore planuje na koniec wykorzystać
Ja mam termin na 21.08 a 24 urodziny 13.08 więc jeżeli Kacper zdecyduje wyjść wcześniej to urodzę w wieku jeszcze 23 lat
A może to i lepiej ? Bo palcami sprawdziła czy zamknięte wrota ?Wydaje mi sie, ze tak , ale nie zmierzyła mi ta babka od usg szyjki , pytałam jaka długość , to mi odpowiedziała - ginekolog zmierzy pani na wizycie ..