reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziękuje :) Pokaz swoją, ja lubie takie rzeczy :D
Proszę :)

Screenshot_20180612-095124.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180612-095124.jpg
    Screenshot_20180612-095124.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 339
Ja tez po wizycie , przypuszczenia sie sprawdziły - Astrid zrobiła wczoraj obrót i lezy głowa do dołu . Podczas badania juz smacznie spała , ma duzo miejsca w brzuchu , nogi rozraczone na boki jak żaba . Dzis wazy 1800 G , ciesze sie ze pojechałam i sprawdziłam .

Jesli chodzi o szczepienia wole sie nie wypowiadać w tym temacie :) musicie poczytać fachowa literaturę , zapytać koleżanek . Każde dziecko jest inne i moze inaczej zareagować - ogólnie ciężki temat , jak wspominalyscie.
Astrid ładnie rośnie[emoji16] Poza tym wszystko w porządku?[emoji16]

Moja lista jest gotowa w 20%, jak czegoś fizycznie nie mam w domu to nie zaznaczam, nawet gdy brakuje jednej malutkiej rzeczy, ale to przez to żeby o tym nie zapomniec. Bo jak zaznaczę, ze gotowe to już później mogę do tego nie wrocic i zapomniec ;)

No tak :) ja na bank nie zapomnę, zauważyliśmy brak fotelika w aucie i wypranego wózka w piwnicy [emoji4][emoji39]

reklama
Wydaje mi sie, ze tak , ale nie zmierzyła mi ta babka od usg szyjki , pytałam jaka długość , to mi odpowiedziała - ginekolog zmierzy pani na wizycie ..
A może to i lepiej ? Bo palcami sprawdziła czy zamknięte wrota ?
Ja to ogólnie wolę jak mi mój ginekolog mierzy szyjkę bo inny ginekolog , sprzęt i pomiar wychodzi inaczej a my się stresujemy że się skraca jak się okazuje często niepotrzebnie [emoji4]
Fajnie że się mała obkrecila.. ja od kilku dni też czuje dziwny brzuch, tak nisko. Mam cichą nadzieję że mój bąbelek też zrobił salto :)

Do góry