reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No no uwazaj, bo serio może się coś stać hah :D pewnie jesteś teraz kierowniczka i tylko mówisz „o tam kochanie jeszcze jest brudne hah”
U nas tez dziś pucowanie naszej Czarnej Pantery jak ją nazwał Bartek hah. Przez wyjazdem musi lśnić i być lans xd z zewnątrz i w środku [emoji5]
Na razie tylko obserwuje, bo tym samochodem wozi się mój mąż . Jak będzie moje sprzątał to pewnie wtedy dołożę swoje trzy grosze [emoji16]
Z resztą nawet się ze mną droczył że mi leżaka nie wyniesie bo będzie " zrób to , popraw to , a dlaczego tam nie domyte "
[emoji86][emoji86][emoji85]
My z zewnątrz samochód myjemy na myjni. Mamy kilometr dalej za 7 zł całkiem fajnie jedno auto umyje a nie trzeba mieć w domu tych środków różnych do mycia , węża podłączać itp i nigdzie nie jest mokro [emoji4]

reklama
Nie niczym nie sprawdzała szyjki ani usg ani palcem . Ginekolog zawsze mi sprawdza tylko palcami . Myslalam ze na takim trzecim usg 28-32 tydzień to ich obowiązek sprawdzić . Miałam skierowanie w Medicover w ramach abonamentu i dzis skorzystałam wlasnie .

Tak te salta to był obrót :)
A kiedy miałaś ostatnia sprawdzana i kiedy następna wizyta ? :)

Na razie tylko obserwuje, bo tym samochodem wozi się mój mąż . Jak będzie moje sprzątał to pewnie wtedy dołożę swoje trzy grosze [emoji16]
Z resztą nawet się ze mną droczył że mi leżaka nie wyniesie bo będzie " zrób to , popraw to , a dlaczego tam nie domyte "
[emoji86][emoji86][emoji85]
My z zewnątrz samochód myjemy na myjni. Mamy kilometr dalej za 7 zł całkiem fajnie jedno auto umyje a nie trzeba mieć w domu tych środków różnych do mycia , węża podłączać itp i nigdzie nie jest mokro [emoji4]

No my ogólnie całe auto wewnątrz i zewnątrz na myjni, bo mieszkamy w bloku. Jak będzie domek, ogród i garaż za te 4 lata to tez tak jak wy będziemy robić :)
Hah no tak. Nie ma co denerwować chłopa, najważniejsze, że ma chęci sprzątać, bo są tez takie ancymonki co to nie dbają o auta i aż szkoda..

Hahahha tez mamy taka świnkę tzn inaczej ubrana, w samochodzie jest przywieszona i go pilnuje. Później wyślę foto. Mój Brat rok temu wylosował nad morzem w Pobierowie na maszynie i nam dał [emoji5][emoji28]
Podeslij :D Ja mam do niej jeszcze inne ubranko, ale mówię ze to bardziej Bożonarodzeniowe [emoji23] Czerwona spódnica i biały sweterek :p Można było różne kupować, ale ten sklep był w UK, nie widziałam go nigdzie w DE, może i lepiej Haha

reklama

Ha ha mam też i jak zobaczyłam foto to poszlam skosztować :)
Screenshot_2018-06-18-12-51-29-265_com.miui.gallery.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-18-12-51-29-265_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-06-18-12-51-29-265_com.miui.gallery.png
    409,7 KB · Wyświetleń: 298
Do góry