reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@miloscwczasachpopkultury patrz co narobiłaś ostatnio [emoji23]

20180618_123530.jpg

Załączniki

• 20180618_123530.jpg
    20180618_123530.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 354
Łazienka wypucowana :p:D
Po południu czekamy na info co z naszą astrą bo Tomek już mówi że tęskni za swoją perełką :-D
Gorzej jak naprawa wyjdzie drogo albo jak mechanikowi nie uda się znaleźć problemu..
Zostaje mi przygotować obiad - dziś makaronik ze szpinakiem, wykąpać się, odebrać zaświadczenie z kadr, skoczyć do bankomatu i na 17:30 prenatalne a jak wrócimy to mamy zaplanowaną rozmowę na skajpaju z teściami bo teściowa bardzo chce zobaczyć fotki z prenatalnych a teściu chce się dowiedzieć co z naszym samochodem :D (boi się że nie damy rady do nich przyjechać w piątek :p)

To super :) teraz odpoczywaj.
Ja za 1,5 h wyjeżdżam do dentysty, później w nagrodzę jedziemy dostaliście baru typowo z obiadami polskimi z niskiej cenie, bo nie mam dziś weny na gotowanie i chęci.

No z autami to masakra. Nam się „zacięła” szyba z przodu i nie chciała się otwierać i się okazało, że trzeba coś z elektryką zrobić i to 150 zł dziś nas wyjdzie. Ale no muszę mieć możliwość otwierania okna w podróży, tym bardziej jutro przez te max 6,5 h.

Mniam pyszności :)
O to dziś aktywnie widze. Super. Szybko zleci dzień. Daj znać jak po badaniach ;)

Ja mam fazę na swinki już z dobre 10 lat i myśle ze to raczej 'miłość' na całe życie [emoji23] Mam nawet pepe w ubranku Haha
Zobacz załącznik 868395

Hahahha tez mamy taka świnkę tzn inaczej ubrana, w samochodzie jest przywieszona i go pilnuje. Później wyślę foto. Mój Brat rok temu wylosował nad morzem w Pobierowie na maszynie i nam dał [emoji5][emoji28]

U nas dziś bardzo pracowicie ... Sprzątanie samochodów [emoji23][emoji23]
Muszę uważać żeby się nie przemęczyć [emoji23]
A wygląda to tak : Zobacz załącznik 868405

No no uwazaj, bo serio może się coś stać hah :D pewnie jesteś teraz kierowniczka i tylko mówisz „o tam kochanie jeszcze jest brudne hah”
U nas tez dziś pucowanie naszej Czarnej Pantery jak ją nazwał Bartek hah. Przez wyjazdem musi lśnić i być lans xd z zewnątrz i w środku [emoji5]

A może to i lepiej ? Bo palcami sprawdziła czy zamknięte wrota ?
Ja to ogólnie wolę jak mi mój ginekolog mierzy szyjkę bo inny ginekolog , sprzęt i pomiar wychodzi inaczej a my się stresujemy że się skraca jak się okazuje często niepotrzebnie [emoji4]
Fajnie że się mała obkrecila.. ja od kilku dni też czuje dziwny brzuch, tak nisko. Mam cichą nadzieję że mój bąbelek też zrobił salto :)
Nie niczym nie sprawdzała szyjki ani usg ani palcem . Ginekolog zawsze mi sprawdza tylko palcami . Myslalam ze na takim trzecim usg 28-32 tydzień to ich obowiązek sprawdzić . Miałam skierowanie w Medicover w ramach abonamentu i dzis skorzystałam wlasnie .

Tak te salta to był obrót :)

reklama
Tak, czy siak, żadna z nas już młodsza nie będzie[emoji16] przynajmniej rocznikowo[emoji16] Duchem to ja nadal mogę mieć 18 lat[emoji23]

Ja akurat mam to „szczęście”, że bez makijażu to mi z 16 lat dają. A moja mama ma w październiku 42 lata i wyglada tak ze swoim wnukiem
IMG_0018.JPG
IMG_0020.JPG

Załączniki

• IMG_0018.JPG
    IMG_0018.JPG
    122,2 KB · Wyświetleń: 333
  • IMG_0020.JPG
    IMG_0020.JPG
    80,2 KB · Wyświetleń: 327
Do góry