reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@miloscwczasachpopkultury patrz co narobiłaś ostatnio [emoji23]

20180618_123530.jpg

Załączniki

• 20180618_123530.jpg
    20180618_123530.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 356
Łazienka wypucowana :p:D
Po południu czekamy na info co z naszą astrą bo Tomek już mówi że tęskni za swoją perełką :-D
Gorzej jak naprawa wyjdzie drogo albo jak mechanikowi nie uda się znaleźć problemu..
Zostaje mi przygotować obiad - dziś makaronik ze szpinakiem, wykąpać się, odebrać zaświadczenie z kadr, skoczyć do bankomatu i na 17:30 prenatalne a jak wrócimy to mamy zaplanowaną rozmowę na skajpaju z teściami bo teściowa bardzo chce zobaczyć fotki z prenatalnych a teściu chce się dowiedzieć co z naszym samochodem :D (boi się że nie damy rady do nich przyjechać w piątek :p)

To super :) teraz odpoczywaj.
Ja za 1,5 h wyjeżdżam do dentysty, później w nagrodzę jedziemy dostaliście baru typowo z obiadami polskimi z niskiej cenie, bo nie mam dziś weny na gotowanie i chęci.

No z autami to masakra. Nam się „zacięła” szyba z przodu i nie chciała się otwierać i się okazało, że trzeba coś z elektryką zrobić i to 150 zł dziś nas wyjdzie. Ale no muszę mieć możliwość otwierania okna w podróży, tym bardziej jutro przez te max 6,5 h.

Mniam pyszności :)
O to dziś aktywnie widze. Super. Szybko zleci dzień. Daj znać jak po badaniach ;)

Ja mam fazę na swinki już z dobre 10 lat i myśle ze to raczej 'miłość' na całe życie [emoji23] Mam nawet pepe w ubranku Haha
Zobacz załącznik 868395

Hahahha tez mamy taka świnkę tzn inaczej ubrana, w samochodzie jest przywieszona i go pilnuje. Później wyślę foto. Mój Brat rok temu wylosował nad morzem w Pobierowie na maszynie i nam dał [emoji5][emoji28]

U nas dziś bardzo pracowicie ... Sprzątanie samochodów [emoji23][emoji23]
Muszę uważać żeby się nie przemęczyć [emoji23]
A wygląda to tak : Zobacz załącznik 868405

No no uwazaj, bo serio może się coś stać hah :D pewnie jesteś teraz kierowniczka i tylko mówisz „o tam kochanie jeszcze jest brudne hah”
U nas tez dziś pucowanie naszej Czarnej Pantery jak ją nazwał Bartek hah. Przez wyjazdem musi lśnić i być lans xd z zewnątrz i w środku [emoji5]

A może to i lepiej ? Bo palcami sprawdziła czy zamknięte wrota ?
Ja to ogólnie wolę jak mi mój ginekolog mierzy szyjkę bo inny ginekolog , sprzęt i pomiar wychodzi inaczej a my się stresujemy że się skraca jak się okazuje często niepotrzebnie [emoji4]
Fajnie że się mała obkrecila.. ja od kilku dni też czuje dziwny brzuch, tak nisko. Mam cichą nadzieję że mój bąbelek też zrobił salto :)
Nie niczym nie sprawdzała szyjki ani usg ani palcem . Ginekolog zawsze mi sprawdza tylko palcami . Myslalam ze na takim trzecim usg 28-32 tydzień to ich obowiązek sprawdzić . Miałam skierowanie w Medicover w ramach abonamentu i dzis skorzystałam wlasnie .

Tak te salta to był obrót :)

reklama
Tak, czy siak, żadna z nas już młodsza nie będzie[emoji16] przynajmniej rocznikowo[emoji16] Duchem to ja nadal mogę mieć 18 lat[emoji23]

Ja akurat mam to „szczęście”, że bez makijażu to mi z 16 lat dają. A moja mama ma w październiku 42 lata i wyglada tak ze swoim wnukiem
IMG_0018.JPG
IMG_0020.JPG

Załączniki

• IMG_0018.JPG
    IMG_0018.JPG
    122,2 KB · Wyświetleń: 335
  • IMG_0020.JPG
    IMG_0020.JPG
    80,2 KB · Wyświetleń: 331
Do góry