reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie mam takiego drętwienia rąk, ale skonsultuj to bo pewnie to problem z krążeniem. Tylko w nocy się to dzieje? To być może pozycja w jakiej śpisz plus ciężar dzidzi powoduje ucisk na którąś z żył. Pozycja na wznak właśnie takie uciski podobno może powodować.
Tak tylko w nocy:) czytałam ze w ciąży w nocy tak moze być :)

Kurde .. brzuch cały dzień twardy :(
Nie wstaje, nic nie robię. Leżę i czuję , że nagle się stawia i to mocno. :( Więc jutro pewnie dostanę skierowanie do szpitala.
Mam tylko pytanie. Czy powinnam wziąć cała torbę ta która spakowałam dla siebie na poród ? Dopakowac tylko zwykla koszule , majtki. ? Zużyje ręczniki itp to mi przecież dowiozą.
Czy to głupi pomysł i wypakować wszystko a wziąć tylko potrzebne rzeczy ? Mama mówi , żeby wziąć cała torbę bo nigdy nic nie wiadomo. A w 15 minut nie dojadą gdyby coś się rozkręciło. Ale chyba się nie rozkręci.. no po to tam jadę żeby powstrzymywali poród wrazie czego nie ? :hmm:
W razie czego chyba bym wzięła tylko dla siebie. Na pewno jeszcze te 2-3 tygodnie wytrzymasz :*
Ale może jednak uda się uniknąć szpitala jutro :)

Mam takie pytanie: macie żylaki warg sromowych ? Chyba się rozsypie zanim urodzę ...dobrze ze w poniedziałek mam ginekologa bo w tym tygodniu już chyba mi wszystko wyszło co najgorsze...

Ja nie mogę się zabrać za kupienie proszku a co dopiero żeby to prać i prasować :D daleka droga przede mną :p
Ja zrobiłam sobie tygodniową przerwę[emoji4] Jak pomyślę o tym prasowaniu[emoji23][emoji23]
Dziewczyny, pojawil sie temat na innym forum o obkurczaniu sie macicy po porodzie. Czy to faktycznie taki bol? [emoji32][emoji32][emoji32]
Podobno, jak mocniejszy okres... ale nie wiem ile w tym prawdy. Macica wykonuje skurcze, to pewnie trochę boli[emoji4]

reklama
Piątek, wszystkie imprezują [emoji23]
Nie mam drętwienia :)
Tak. Wszystkie imprezują. U mnie impreza życia. Leżenie na kanapie z mężem i aż trzy mecze w tv . Ja zwariuje przez te mistrzostwa [emoji471][emoji471]
Dziewczyny, pojawil sie temat na innym forum o obkurczaniu sie macicy po porodzie. Czy to faktycznie taki bol? [emoji32][emoji32][emoji32]
Wolę nie wiedzieć [emoji85][emoji86][emoji85][emoji86]

Do góry