reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny w końcu dostawa dotarła wczoraj (aż z Łotwy do mnie paczki gnają) także w poniedziałek w końcu wysyłam Wam paczki [emoji8]
IMG_20180616_083652.jpg

Załączniki

• IMG_20180616_083652.jpg
    IMG_20180616_083652.jpg
    67,5 KB · Wyświetleń: 215
reklama
Dzień dobry ;)

Ja dziś czuje się nadal tak niewyraźnie i osłabiona, dlatego woda morska do noska, paracetamol, herbatka z cytrynka i miodem, śniadanko i w końcu wezmę się za książkę :)

Mój Bartek pojechał do Wrocławia na przedostatni weekend do tej szkoły zaocznej, teraz ma egzaminy już końcowe także trzymamy z córcią i pieskiem kciuki za niego ;)

A teściowa taka kochana, że dziś podrzuci mi na obiadek sałatkę jarzynową [emoji173]️[emoji85], a jutro zapraszają mnie na obiadek, bo gdzieś jadą do lokalu to miło z ich strony [emoji5]

A jak u Was plany na dzień?

No i zamierzam dużo leżeć, bo rzeczywiście nadal mam twardy ten brzuch już od wczoraj od 6 rano i to może być ta szyjka skracająca się, ale no kiedyś musi. Miałam 4,2 cm. Ale i tak w poniedziałek rano podjedziemy na SOR sprawdzić u ginekologa żeby mieć pewność czy możemy jechać nad morze ;)

Tak. Wszystkie imprezują. U mnie impreza życia. Leżenie na kanapie z mężem i aż trzy mecze w tv . Ja zwariuje przez te mistrzostwa [emoji471][emoji471]Wolę nie wiedzieć [emoji85][emoji86][emoji85][emoji86]
Ja tam lubię takie mecze[emoji16][emoji16] i mega kibicuję [emoji16][emoji23][emoji23]
Nie, nie masuje , nie ugniatam. Oduczylam się tego już parę tygodni temu. Leżę i czuję , że nagle zaczyna się napinać, inaczej niż jak dziecko się wypina. Czekam już u lekarza, jedna Pani przede mną. Może będzie dobrze.
Daj znać po wizycie[emoji4]
Dzień dobry ;)

Ja dziś czuje się nadal tak niewyraźnie i osłabiona, dlatego woda morska do noska, paracetamol, herbatka z cytrynka i miodem, śniadanko i w końcu wezmę się za książkę :)

Mój Bartek pojechał do Wrocławia na przedostatni weekend do tej szkoły zaocznej, teraz ma egzaminy już końcowe także trzymamy z córcią i pieskiem kciuki za niego ;)

A teściowa taka kochana, że dziś podrzuci mi na obiadek sałatkę jarzynową [emoji173]️[emoji85], a jutro zapraszają mnie na obiadek, bo gdzieś jadą do lokalu to miło z ich strony [emoji5]

No i zamierzam dużo leżeć, bo rzeczywiście nadal mam twardy ten brzuch już od wczoraj od 6 rano i to może być ta szyjka skracająca się, ale no kiedyś musi. Miałam 4,2 cm. Ale i tak w poniedziałek rano podjedziemy na SOR sprawdzić u ginekologa żeby mieć pewność czy możemy jechać nad morze ;)
Szkoda, że masz combo.. l przede wszystkim, że ci nic nie pomaga. Ja w nocy musiałam wstać, ale po magnezie przeszło, jak ręką odjął. Ale też już przyzwyczajona jestem, że brzuch twardnieje. Trzymam kciuki za was[emoji8]

Bez przesady przy pierwszym dziecku bardzo lekko to odczulam praktycznie wcale ale wiadomo każda z nas jest inna ;) nie przejmuj się to nie jest ból nie do zniesienia tyci większy przy kolejnych porodach ale bez przesady jak przrzyjemy poród to to również a to jest pikuś )
Do tej pory myslalam, ze mam wysoki prog bolu :D porod zweryfikuje ;)

Dzień dobry ;)

To kuruj się dalej :*

A z tym twardym brzuchem, dziwi mnie to że ty masz nieustannie... takie skurcze/twardnienia to są chwilkę i odpuszczają. Hmm ciekawa jestem co powiedzą Ci w poniedziałek. A nie chcesz skontaktować się ze swoim ginem?

reklama
Już jestem po :) szyjka bez zmian :)
Zostaje w domu, mam dalej leżeć. Ten tydzień jak najwięcej , kolejny troszkę mniej. A później wizyta na koniec miesiąca i to będzie koniec 36 tygodnia :)
Więc cieszę się bardzo :):)
A dzisiaj [emoji173]️:
Zobacz załącznik 867801
No to super wieści!!! Teraz do domu i leżeć i nie stresować się :)

Do góry