madziula92
Fanka BB :)
Nie napisałam że szyjka miała 2 tyg 4 cm a teraz tak ok.3 stwierdzil
Musisz się teraz oszczędzać, żeby jak najdłużej wytrzymać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie napisałam że szyjka miała 2 tyg 4 cm a teraz tak ok.3 stwierdzil
Już leżę w łóżeczku jutro jak nie zapomnę [emoji39]A kiedy kupowalas ? Pokaż swój
Jeśli ja też mam 5l to małe są te kosze. Ja mam go w łazience wiadomo idą tam jakieś podpaski wkładki itp jak to w łazience i szybko się zapełnia jak na kosz łazienkowyChyba po 19.90.. ale nie jestem pewna, chociaż dzisiaj je oglądałam. Tylko zastanawiam się, czy 5 l to nie za mało
Fajny brzuszek☺ i wszystkie kg chyba w niego idą u Ciebie. Mnie się rzucił cellulit na udach pomimo , że nogi bardzo mi nie przytyły. Oj po porodzie trzeba będzie zacząć ćwiczyć z Chodakowską ☺ to będzie moje 3 podejście. Pierwszy raz jak zaczęłam ćwiczyć to po miesiącu okazało się, że jestem w ciąży. 4 lata później jak mnie znów naszło na poprawę sylwetki z Ewką to znów ciąża ☺ obecna. To może do 3 razy sztuka ? ☺To my.. takie już duże ... dzisiaj 33.3 tydzień. Zobacz załącznik 866957
No ja mam też 5 l w łazience właśnie...[emoji4] Ale już mi pomogłaś rozwiać moje wątpliwości[emoji8]Już leżę w łóżeczku jutro jak nie zapomnę [emoji39]Jeśli ja też mam 5l to małe są te kosze. Ja mam go w łazience wiadomo idą tam jakieś podpaski wkładki itp jak to w łazience i szybko się zapełnia jak na kosz łazienkowy
Dzieciaki duże 15 i 7 samodzielne tylko że dom posprzątać tak raz na tydzień porządnie to będę musiała mężowi isynowi rozpiskę zrobić teraz mi pomagali a od dziś są przerażeni hihihi.Powiedział zejak dalej się szyjka będzie skracac to nie stety szpital mam nadzieję że uda się bez przynajmniej będę się starała żeby nie łazic iniekcji robić czegoś bez sensu bo ja przez tą cukrzycę ciągle coś robiłam bo bałam się cukier będzie za wysoki ale teraz koniec nie będę sprzątać jak osiol w kółko tego samego najlepsze jest to że dziś zakupiłam torbę do szpitala dla siebie popakowalam prawie wszystko jakbym czuła że coś jest z tą szyjka nie tak grunt zejestemy w domku bo w szpitalu bym zwariowala.Co do pomocy 300m od nas mieszka teściowa ale ona nam nigdy nie pomogla itakszczerze to nie zauwazylam zeby cokolwiek ja obchodzila moja ciaza ona ma corunie i wnuka iniech lepiej tak zostanie heh nigdy się z nia nie klociłam i tez nie przepadamy za sobą.Wiem że gdyby mój mąż poprosił ja o pomoc to zaraz by wymyśliła że ja coś boli a zresztą u nas obiady o 14-15 a ona cały dzień w domu i jedzą o 18 więc dzięki za taką pomoc i jeszcze pcha w dzieciaki słodkie bezsensu nie chcesz obiadu ooooo to może kanapkę mleczna więc ja nie chcę takiej pomocy Damy radę tylko żebym była w domku a nie w szpitalu;(
I trzecie dziecko.. [emoji16]Fajny brzuszek[emoji5] i wszystkie kg chyba w niego idą u Ciebie. Mnie się rzucił cellulit na udach pomimo , że nogi bardzo mi nie przytyły. Oj po porodzie trzeba będzie zacząć ćwiczyć z Chodakowską [emoji5] to będzie moje 3 podejście. Pierwszy raz jak zaczęłam ćwiczyć to po miesiącu okazało się, że jestem w ciąży. 4 lata później jak mnie znów naszło na poprawę sylwetki z Ewką to znów ciąża [emoji5] obecna. To może do 3 razy sztuka ? [emoji5]
Oczywiście zrobisz jak uważasz ale biorąc pod uwagę że pampersy są większe od podpasek to może być krucho [emoji6]No ja mam też 5 l w łazience właśnie...[emoji4] Ale już mi pomogłaś moje wątpliwości[emoji8]
A bo przeczytałam , że z 3 cm skróciła się na 2,8Nie napisałam że szyjka miała 2 tyg 4 cm a teraz tak ok.3 stwierdzil
Myślę, że mi tak z 5 pieluszek wejdzie. Trochę mało ale zawsze to mniej lataniado kuchni. Jak się zapełni to K w siatkę i do kosza. W ogóle powiedział , że kosz to jakiś mój wymysł i co to za problem iść wyrzucić za każdym razem do kosza. Wiec niech biega w te i nazat bo dziecko robi kupę i siku co chwilę.Chyba po 19.90.. ale nie jestem pewna, chociaż dzisiaj je oglądałam. Tylko zastanawiam się, czy 5 l to nie za mało
Nie kupiłam go, bo właśnie wydawał się za mały[emoji4] i tak będzie trzeba częściej to wyrzucać. Kupię większy [emoji16]I trzecie dziecko.. [emoji16]Oczywiście zrobisz jak uważasz ale biorąc pod uwagę że pampersy są większe od podpasek to może być krucho [emoji6]
Klaudia mam taki jak na zdjęciu za 19.99Ja kupiłam taki malutki, nie wiem ile może mieć
Zobacz załącznik 867114