karkula309
Fanka BB :)
Dziwne bo wygląda identycznie jak w Pepco [emoji16] mam nawet taki . Wydawało mi się że Pepco ma swój zakład produkcyjny [emoji39]Niee. W takim większym sklepie u mnie w mieście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwne bo wygląda identycznie jak w Pepco [emoji16] mam nawet taki . Wydawało mi się że Pepco ma swój zakład produkcyjny [emoji39]Niee. W takim większym sklepie u mnie w mieście
Jak kazał odpoczywać to rób co możesz żeby unikać ciężkich prac.
Ja dzisiaj też miałam zamiar wieczorkiem się położyć i zrelaksować, ale lipa. Byłam z Psiakiem na spacerze i się lump wykulał w jakimś smrodzie nie do zniesienia. Nie mogłam czekać na D. aż wróci z pracy bo by podłoga zgniła... kąpanko
10 kg niby nie dużo, ale w tym stanie ledwo dałam radę i jeszcze nachylenie nad wanną
Oj te potwory.
Widziałam takie podobne w pepco i mają 5l.. dlatego zapytałam[emoji16]Niee. W takim większym sklepie u mnie w mieście
Też tak myślałam ale podobno nie ?Bo bąbelki powoduje u dzieci wzdęcia![]()
Dziwne bo wygląda identycznie jak w Pepco [emoji16] mam nawet taki . Wydawało mi się że Pepco ma swój zakład produkcyjny [emoji39]
Heh. Nie no tam to nawet nie widziałamWidziałam takie podobne w pepco i mają 5l.. dlatego zapytałam[emoji16]
Dzieciaki duże 15 i 7 samodzielne tylko że dom posprzątać tak raz na tydzień porządnie to będę musiała mężowi isynowi rozpiskę zrobić teraz mi pomagali a od dziś są przerażeni hihihi.Powiedział zejak dalej się szyjka będzie skracac to nie stety szpital mam nadzieję że uda się bez przynajmniej będę się starała żeby nie łazic iniekcji robić czegoś bez sensu bo ja przez tą cukrzycę ciągle coś robiłam bo bałam się cukier będzie za wysoki ale teraz koniec nie będę sprzątać jak osiol w kółko tego samegoTo mamy identyczna wagę dzieciaczków w tym tygodniu
Współczuję szyjki, chociaż dużo się nie skróciła. Za dwa tygodnie będziesz w skończonym 34 TC to będzie cię chciał położyć ? Nie wystarczy leżenie w domu ?
Mi też ostatnio powiedział , że nie położy mnie do szpitala ale chcę mnie wiedzieć za dwa tygodnie. Czyli jutro.. jeśli się skraca to pewnie też bedzie szpital
Nie przejmuj się sprzątaniem, ugotuj na kilka dni. A dzieci ile mają lat ? A nie ma kto zajrzeć do ciebie raz na dzień ? Odgrzać obiad dzieciom chociaz ? Żebyś nie wstała z łóżka w ogóle ? Oszczędzaj się
Ja sądzę , że z szyjka 3 cm to bez problemu dotrwasz do 37![]()
Nie napisałam że szyjka miała 2 tyg 4 cm a teraz tak ok.3 stwierdzilTo mamy identyczna wagę dzieciaczków w tym tygodniu
Współczuję szyjki, chociaż dużo się nie skróciła. Za dwa tygodnie będziesz w skończonym 34 TC to będzie cię chciał położyć ? Nie wystarczy leżenie w domu ?
Mi też ostatnio powiedział , że nie położy mnie do szpitala ale chcę mnie wiedzieć za dwa tygodnie. Czyli jutro.. jeśli się skraca to pewnie też bedzie szpital
Nie przejmuj się sprzątaniem, ugotuj na kilka dni. A dzieci ile mają lat ? A nie ma kto zajrzeć do ciebie raz na dzień ? Odgrzać obiad dzieciom chociaz ? Żebyś nie wstała z łóżka w ogóle ? Oszczędzaj się
Ja sądzę , że z szyjka 3 cm to bez problemu dotrwasz do 37![]()
Chyba po 19.90.. ale nie jestem pewna, chociaż dzisiaj je oglądałam. Tylko zastanawiam się, czy 5 l to nie za małoHeh. Nie no tam to nawet nie widziałamkupiliśmy gdzie indziej
ale ciekawe po ile był w Pepco