reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Fajny brzuszek☺ i wszystkie kg chyba w niego idą u Ciebie. Mnie się rzucił cellulit na udach pomimo , że nogi bardzo mi nie przytyły. Oj po porodzie trzeba będzie zacząć ćwiczyć z Chodakowską ☺ to będzie moje 3 podejście. Pierwszy raz jak zaczęłam ćwiczyć to po miesiącu okazało się, że jestem w ciąży. 4 lata później jak mnie znów naszło na poprawę sylwetki z Ewką to znów ciąża ☺ obecna. To może do 3 razy sztuka ? ☺
Nie próbuj ćwiczyć bo znowu się okaże , że w ciąży jesteś :D Chodakowska to twój znak :D nie potrzebujesz testów ciążowych :D

reklama
Zaczynałam z 64 na pierwszej wizycie a 5 czerwca ostatni raz się ważyłam bylo 70.5 kg :D
To i dobra nawet wizyta bez USG żeby skontrolować szyjkę i dostać skierowania na badania jak pozniej ma być na urlopie :)

Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺

Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..

Dobrze że z dzidzia ok:) szyjka się nie przejmuj tylko się oszczędzaj. Nic na to nie poradzisz. Mogę spytać ile miałaś ostatnio że już cię szpitalem straszy? Ja miałam 3 cm i nic o szpitalu mowy nie było, czy masz miękka może albo dużo się skróciła w tym czasie.
No właśnie dużo bo z 4 na ok 2.8/2.9 cm mówił ale czy miękka to już nie dodał a ja zw stresu nie zapytałam:(

Ja też przekroczyłam 70tkę [emoji5] pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel [emoji5]

Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..
Mój tak codziennie ok. 22, potem 24 wariuje. I od 3 znowu, co 2h[emoji23] i ciągle w nocy mu powtarzam, że już się nie bawimy[emoji16]

Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺

ahahahaha :D tłumaczenie chyba nic nie daje :D u mnie tak od 3h rusza się, kopie, a to strasznie boli :( impreza właśnie teraz się zaczęła :D

Ja sie boje ze mi te pestki zaczna popcornowac :p
Dopiero nadrobiłam 20 stron[emoji50]A nie było mnie 4 h[emoji23][emoji16]Piękny brzusio już masz[emoji16] ja teraz używam tylko telefonu. Kompa to nie odpalam[emoji16]Ale Super! Ja próbuję, ale muszę to robić w ciemnościach[emoji4]Ja już też miałam robione dwukrotnie badanie na toxoJa próbowałam ten termoforek w mikrofali ogarnąć i ok[emoji16]Ja to mam zakupionych 6 zgrzewek tych małych wód z dziubkiem[emoji16] zgrzewka na dzień... tak liczę[emoji16]Lepiej weź czystą wodę[emoji4]Wiem, że kiedyś pisałaś że nie lubisz, ale bez cukru przynajmniej [emoji4]Uwielbiam takie! Śpij jak ci wygodnie[emoji16]ja śpię na plecach i bokach[emoji16]Zwykłe gumowe japonki mam i pod prysznic takie basenowe[emoji16] Takie łatwiej umyć po szpitalu.

Mnie dzisiaj przyszło 7 paczek [emoji23] myślałam, że nie ogarnę tego dzisiaj, ale się udało[emoji16]

Powiedzcie mi... czy jeśli kupujecie kosz na pampki do pokoju, to ilu litrowy?[emoji16]

reklama
Są teraz w promocji.. od wtorku albo poniedziałku Nie ma zmiłuj.. może masz kogoś poprosić o pomoc przy dzieciach? Jak trafisz do szpitala, bo się nie będziesz oszczędzać, to i tak Cię w domu nie będzie[emoji852][emoji852]
Jak nie daj Bóg trafię to mąż będzie musiał l4 wziąć coś po znajomości zawsze się załatwi;) mój mąż nie poprosi o pomoc swojej matki bo nie raz się wypiela na nas na naszą córkę itd i tak naprawdę rozmawiamy z nimi bo trzeba a tematu nie ma z nimi bo oni są nie omylni i zawsze mają rację;) ja jestem wychowana w innym stylu dziecko ma być samodzielne a rodzic pomaga wtedy kiedy trzeba a oni wychowali męża że mamusia i tatuś są najważniejsi a żona dzieci to dodatek brak słów.

Do góry