reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺

Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..

Moja też pełna energii :D
Mam nadzieję , że po narodzeniu nie będzie taka aktywna o tej porze :)
I chyba to przez nią tak mnie kłuje w pochwie. Już od 3 godzin bez przerwy z lekkimi skurczami. Pewnie tak się wierci i dlatego boli.. a nawet nie mogę jej poglaskac :(

Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺

Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..

Mój zaczyna wariowac tak przed północą i dla pierwszej :) to juz jego godziny.

A jesli chodzi o kosz to ja nie kupuje specjalnego. Zapełni się w kuchni to się wyniesie. I tak za długo pewnie nie zniosę zapachów z kosza więc wolę częściej wynosic. Chociaż dziś widziałam na allegro pachnące woreczki na zużyte Pampersy i tak się zastanawialam czy nie kliknąć

Dziekuje dziewczyny za slowa pocieszenia.. kochalam go.. byl z nami 8 lat ,moze tez starosc u niego? Bo kupilam go gdy mial 2-3 lata.. teraz tak pusto w terra,bo wszystko wyrzucilam( chyba juz wczoraj zmarl wieczorem bo dzis cuchnelo,a nawet nie patrzylam do niego dzis zeby go nie stresowac),i umylam terra.. ech..

Mój zaczyna wariowac tak przed północą i dla pierwszej :) to juz jego godziny.

A jesli chodzi o kosz to ja nie kupuje specjalnego. Zapełni się w kuchni to się wyniesie. I tak za długo pewnie nie zniosę zapachów z kosza więc wolę częściej wynosic. Chociaż dziś widziałam na allegro pachnące woreczki na zużyte Pampersy i tak się zastanawialam czy nie kliknąć

Ja dodałam je do koszyka jak zamawiałam wszystkie akcesoria dla maluszka :D ciekawe czy się sprawdzą :D

reklama
Ja dziennie wypijam 3-4 butelki wody 1,5litrowe :D a kupił zgrzewke tych takich 0,7l więc i tak będzie musiał dowieźć na pewno [emoji23]
Łoł to Tobie się jakieś jedzenie zmieści w brzuszku oprócz tej wody? Ja staram się wypijać jedną 1,5 na dzień. Teraz jak chłodniej to się zmuszam. Po porodzie to pamiętam mnie suszyło a i w szpitalu strasznie gorąco było i upały na dworze to piłam 2 butelki dziennie. I w domu potem też dużo piłam bo przy kp to raz że trzeba a dwa to po prostu suszy bardzo ☺

Do góry