Ja też siedzę i mała kopie w zebraahahahahatłumaczenie chyba nic nie daje
u mnie tak od 3h rusza się, kopie, a to strasznie boli
impreza właśnie teraz się zaczęła
![]()
reklama
G
gosc12
Gość
Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺
Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..
Moja też pełna energii
Mam nadzieję , że po narodzeniu nie będzie taka aktywna o tej porze
I chyba to przez nią tak mnie kłuje w pochwie. Już od 3 godzin bez przerwy z lekkimi skurczami. Pewnie tak się wierci i dlatego boli.. a nawet nie mogę jej poglaskac
Ankan
Fanka BB :)
Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺
Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..
Mój zaczyna wariowac tak przed północą i dla pierwszej
A jesli chodzi o kosz to ja nie kupuje specjalnego. Zapełni się w kuchni to się wyniesie. I tak za długo pewnie nie zniosę zapachów z kosza więc wolę częściej wynosic. Chociaż dziś widziałam na allegro pachnące woreczki na zużyte Pampersy i tak się zastanawialam czy nie kliknąć
E
Ewka34
Gość
Dziekuje dziewczyny za slowa pocieszenia.. kochalam go.. byl z nami 8 lat ,moze tez starosc u niego? Bo kupilam go gdy mial 2-3 lata.. teraz tak pusto w terra,bo wszystko wyrzucilam( chyba juz wczoraj zmarl wieczorem bo dzis cuchnelo,a nawet nie patrzylam do niego dzis zeby go nie stresowac),i umylam terra.. ech..
Mi położna mówiła przy córce że gazowanych nie pić teraz diabetolog też powtarza żadnych babelkow podczas kp więc się tego trzymałam i trzymać będę zwłaszcza że kolki przeżyłam z synem okropneTeż tak myślałam ale podobno nie ?to jak to w końcu jest
![]()
Bo ja gapa tak napisałamA bo przeczytałam , że z 3 cm skróciła się na 2,8
madziula92
Mój zaczyna wariowac tak przed północą i dla pierwszejto juz jego godziny.
A jesli chodzi o kosz to ja nie kupuje specjalnego. Zapełni się w kuchni to się wyniesie. I tak za długo pewnie nie zniosę zapachów z kosza więc wolę częściej wynosic. Chociaż dziś widziałam na allegro pachnące woreczki na zużyte Pampersy i tak się zastanawialam czy nie kliknąć
Ja dodałam je do koszyka jak zamawiałam wszystkie akcesoria dla maluszka
reklama
Bajunia
Łoł to Tobie się jakieś jedzenie zmieści w brzuszku oprócz tej wody? Ja staram się wypijać jedną 1,5 na dzień. Teraz jak chłodniej to się zmuszam. Po porodzie to pamiętam mnie suszyło a i w szpitalu strasznie gorąco było i upały na dworze to piłam 2 butelki dziennie. I w domu potem też dużo piłam bo przy kp to raz że trzeba a dwa to po prostu suszy bardzo ☺Ja dziennie wypijam 3-4 butelki wody 1,5litrowea kupił zgrzewke tych takich 0,7l więc i tak będzie musiał dowieźć na pewno [emoji23]