reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie wiem czy będą zakładać pessar. Raczej się jutro w szpitalu wszystkiego dowiem. Chciałabym żeby mi go zalozyli i dali sterydy na pluca. Mam nadzieję że żadne skurcze nie będą się pisać na ktg mimo tych boli brzucha.
Trzymaj się !
Jeśli faktycznie taka waga to oni sprawdza czy przybiera prawidłowo , ale wydaje mi się że to będzie pomyłka :)

No i musisz myśleć ciągle o tym że gdyby coś się wydarzyło to już 31 tydzień, to nie byle co ;)

reklama
Nie wiem czy będą zakładać pessar. Raczej się jutro w szpitalu wszystkiego dowiem. Chciałabym żeby mi go zalozyli i dali sterydy na pluca. Mam nadzieję że żadne skurcze nie będą się pisać na ktg mimo tych boli brzucha.
Trzymam bardzo mocno kciuki. Daj znać, co w szpitalu powiedzą. I ty się trzymaj tam[emoji8]

Ja mam cykle 24-25 dniowe stabilne ;)
Z moich wyliczeń wynika że termin z miesiączki na 2-3 sierpień :D
Ale uważam że lekarz zrobił to lepiej jak ja , bo mi się nawet kalendarza nie chciało odpalić [emoji16][emoji16]
No i pociesze cię - kiedy Michasia zechce to wyjdzie niezależnie od terminu [emoji16]

I współczuję tak krótkich cykli..ja miałam wcześniej 40 dniowe i byłam szczęśliwa. Później normalne i ledwo co się skończył i miałam wrażenie że zaraz znowu :D

Ale uważam że lekarz zrobił to lepiej jak ja , bo mi się nawet kalendarza nie chciało odpalić [emoji16][emoji16]
No i pociesze cię - kiedy Michasia zechce to wyjdzie niezależnie od terminu [emoji16]
Hyhyhy cholera wie jak on to zrobil :D Dokladnie, jak Misia bedzie chciala wyjsc to wyjdzie :D w koncu jej sie znudzi byc w brzuchu non stop :D

I współczuję tak krótkich cykli..ja miałam wcześniej 40 dniowe i byłam szczęśliwa. Później normalne i ledwo co się skończył i miałam wrażenie że zaraz znowu :D
Wiesz, idzie sie przyzwyczaic do tych cykli ;) i wiedzialam ze w tym dniu i tym zacznie mi sie plamienie brazowe, a tu mi sie rozkreci ;) i bylam przygotowana :p

Ja już po wizycie. Szyjka ma 1.4 cm. Dostałam skierowanie do szpitala. Obecnie mamy 31 tydzień A z tego co usłyszałam to mały waży 1300 gram? Teraz to do mnie doszło, bo jak usłyszałam że szyjka z 2.7 cm się skrocila to aż mi się słabo tam zrobilo? Jakim cudem jak 21 maja w 28 tygodniu mały ważyl 1154 gramy? Mam nadzieję że gince się coś pomyliło;( pewnie zostane tam do konca porodu, bo mam klucia w szyjce i bole jak na okres. Mam nadzieje ze ta waga to jakas pomylka:(

Bóle jak na okres też mam i kłucia.
To chyba nie ma znaczenia większego.
Chociaż nie wiem czy mi to szyjkę skraca, dowiem się w czwartek.
A jak byś gdzieś prywatnie poszła ? Żeby wagę sprawdzić dokładnie ? Bo 1300 to moja wazyla w 28+3 a na 31 to troszkę malutko :( mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Daj nam znać na bierzaco. I trzymaj się :* :(

reklama
Do góry