E
Ewka34
Gość
Dokladnie,wiec po co kupowac ,jak mozna samemu zrobic tzn uczyc dziecko jesc to co my,oczywiscie w odpowiednim czasiei dzisiaj też do najtańszych nie należy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie,wiec po co kupowac ,jak mozna samemu zrobic tzn uczyc dziecko jesc to co my,oczywiscie w odpowiednim czasiei dzisiaj też do najtańszych nie należy![]()
To w takim razie jak masz termin na 28 lipca to jesteś w równym tygodniu co jaJa mam cykle 24-25 dniowe![]()
Mi Jasio nie chciał jesć tych wynalazków, w sensie kaszek, teraz mu się faza nakręciła, bo widzi, że oglądam na dziale niemowlęcym różne rzeczy i jak widzi kakaową to chce, raz na dwa ,trzy dni mu się przypomni i młóci. A Kuba woli czyste mleko, od krowy (kiedyś mu kupię Mućkę, taniej wyjdę) a jak kaszkę, śmiejcie się, to lubi sobie kaszę mannę ugotować na mlekuDokladnie,wiec po co kupowac ,jak mozna samemu zrobic tzn uczyc dziecko jesc to co my,oczywiscie w odpowiednim czasieja z pewnoscia nie bede kupowac tych kaszek ryzowych bo to sam cukier jest,mam nauczke z pierwsza
![]()
@Vanilia120 nic się nie stresuj, w szpitalu się Tobą dobrze zajmą, będzie wszystko dobrze. Mocno trzymam kciuki.To była prywatną wizyta. Nie ma sensu iść gdzieś jeszcze raz skoro jutro powinni mnie przyjąć w szpitalu i pewnie tam znowu będą mi robić usg.
Ja też M ale ja jestem troszkę grubszai kolor granatowy
Mnie wlasnie nie pytal jakiej dlugosci mialam cykle i jak wpisuję w niektore kalkulatory to mi inny termin wychodzi niz mi wyliczyłA jakie mialyscie cykle? Bo on mi liczyl z cyklem miesiaczkowym
Moja mloda tez chciala abym jej kupila ta ryzowa ostatnio hyhy a tak tez lubi kaszke manne czy platki gorskie sobie ugotowacMi Jasio nie chciał jesć tych wynalazków, w sensie kaszek, teraz mu się faza nakręciła, bo widzi, że oglądam na dziale niemowlęcym różne rzeczy i jak widzi kakaową to chce, raz na dwa ,trzy dni mu się przypomni i młóci. A Kuba woli czyste mleko, od krowy (kiedyś mu kupię Mućkę, taniej wyjdę) a jak kaszkę, śmiejcie się, to lubi sobie kaszę mannę ugotować na mleku![]()
Z tego co pamiętam, to przy kp inne pokarmy wprowadza się po 6mcu, nie dokarmia się do tego czasu, a nawet nie dopaja. Ale, że ja doświadczenia nie mam jeśli chodzi o kp, to więcej nie powiem. A z wprowadzaniem pokarmów przy mm, to szłam do sklepu, patrzyłam na słoiczki, co tam od kiedy można wprowadzać i gotowałam sama w domuinspirowałam się, że tak powiem.
A jaki masz laktator ?Wiecie, pisałyście ostatnim czasem o laktatorach, tak mi się przypomniało, że ja do mojego starego muszę powymieniać silikonowe części, bo toto stare jest, 6 lat ma. I tak patrzę na ceny tych elementów na allegro i de facto, to lepiej kupić nowy niż bawić się w drobiazgi, bo cenowo to tak samo wyjdę.