Anulaa88
Fanka BB :)
Nie ma diety matki karmiącej i nie daj sobie tego wmówić[emoji4] chyba, że dziecko będzie alergikiem albo będzie miało jakąś nietolerancję[emoji4]Mama bardzo dużo mi pomoże i jestem o tym przekonana. Ale właśnie z dietą będzie mnie denerwować. Nie jedz tego nie jedz temtego, nie rób doświadczeń na dziecku itp. dobrze , że po miesiącu będę mieszkała u siebie i robiła po swojemu. Ale chyba pierwszy miesiąc to i tak wypada jeść lekko ? Bo dziecięczek za malutki nie ?
Mnie też kłuje, mam skurcze, ale mam zwiększyć dawkę magnezu. Chyba, że przekroczą ilość 10 na dobę, to mam się zgłosić do szpitala.No właśnie. Jak nie kłucie, to skurcz , a teraz nie przerwany ból kłujący. Dziwne uczucie. Nie przyjemne.. mam nadzieję , że to mała a nie szyjkaw dodatku brzuch tam nisko też mnie kłuje, lekkie skurcze mam. Może dlatego , że jeszcze dzisiaj nie wzięłam luteiny ani magnezu
![]()
Ja zamówiłam łóżeczko Ola na allegro , ale nie z klupsia[emoji4] Wrzucałam tu linka kiedyś[emoji4] I wszystko mam z nim ok[emoji16]hm, tzn, że w zestawie nowego łóżeczka była niepasująca dykta do całości?
Właśnie lookam na to łożeczko Ola na allegro, też wygląda nieźle![]()
Aż tyle?? Mi jak się skończyło to płaciłam za badania i chyba jakieś 80 zł za wymianę[emoji4]Najlepsze jest z dzisiejszego dnia to że olsnilo mnie ze mi się 1.07 prawo jazdy kończy i ku.....muszę 320 zł za wyrobienie nowego dać masakra jakaś kiedyś lekarz 50 zł a teraz od 2014 wg ustawy 200 złchyba normalnie .......szlak mnie trafi ale cóż zrobić muszę bo nie wyobrażam sobie życia bez auta
Bez Internetu, to jak bez ręki teraz[emoji16]Internetu w domu nie mam bo jakaś awaria a na tel mam resztki transferu wiec z nudów przeglądałam wszystkie ciuszki dla małej, torby do szpitala , dołożyłam kubek i sztućcejeszcze muszę włożyć chusteczki higieniczne, i ręczniki papierowe . Rano tylko zdążyłam zalicytować i wygrać kilka rzeczy dla małej . Bez internetu bieda
![]()
![]()
Sól fizjologiczna do noska i oczek wystarczy[emoji16]To ja mam aspirator, gruszkę dokupie. Ale czy coś trzeba mieć do psikania ?![]()