reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, ja tylko na chwilę, hehe, z obwieszczeniem, że na wtorek umówiłam się, mam nadzieję, do porządnego lekarza, ale na fantastyczną godzinę, bo 19:20 także do tej pory posiedzę na szpilkach :)

A czytałam, że pisałyście o czkawce u dzieci. Ja tu czuję pod pępkiem, córki ułożone główkowo. To takie delikatne pukanie, jak by mi mięśnie skurcze miały, ale jak przyłożę rękę, to już wiem, że to któraś ma czkawkę. Zazwyczaj jak jednej się skończy, to zaraz druga dostaje i tak od lewej strony brzucha przeskakuje na drugą.

A tym czasem miłego wieczorka Wam życzę :)

Zamówiłam jeszcze na bonprixie 2 koszule nocne i wysokie majty bo niewygodnie mi nosić pod brzuchem a moje już zjeżdżają :D

koszula-nocna-do-karmienias.jpg
koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia.jpg

Załączniki

• koszula-nocna-do-karmienias.jpg
    koszula-nocna-do-karmienias.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 377
  • koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia.jpg
    koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 390
Możliwe :D albo na coś co rosło w tym miejscu. Śmiesznie by było mieć alergię na kaczki. Ale u Ciebie to już wszystko możliwe i wcale bym się nie zdziwiła [emoji23]
No smieszne,ale kto wie... nie wiem co to bylo ,moze pierze ich bo wszedzie latalo,moze ich kupa bo bylo jej strasznie duzo.. moze rozowa lilia wodna.. nie wiem..

reklama
Wyszły mi rozstępy ! Takie duże i nie uwierzycie gdzie... chyba nikt się tam nie sparuję kremami na rozstępy :D na pachwinie udowej... No ja się pytam jak to się mogło stać...

Do góry