reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Koszula do porodu chyba nie musi być rozpinana na piersiach ? Do karmienia w razie czego podwine do góry nie ? :)
I pytanie mam jeszcze do osób które były już kiedyś na badaniu wzroku. Mogę iść pomalowana czy powinnam iść bez tuszu na rzęsach ? Robi to roznice ?
Ja nie mam do porodu rozpinanej na piersiach.
Jeśli będziesz mieć badanie oczu to takie z zakraplaniem, to może Ci się tusz rozmazać, ale to tylko tyle [emoji14] ja byłam pomalowana [emoji14]

reklama
My pp wizycie :) Mala wszystko ok:) nie ważył jej bo tydziem temu mialam prenatalne :) ale chociaz serduszka posluchalam ♥️♥️♥️
Co do cesarki mam sie przypomniec okolo 38 tygodnia czyli jakos 2 sierpnia, pewnie sprawdzi wtedy jak ma dyżury i sie umowimy :) najważniejsze, ze nie bedziemy musieli czekac po terminie :)

Mam do was pytanie co do kosmetyków dla malucha.
Jaki krem do pupy kupiliście taki na codzien nie na odparzenia już. Depanten jest dość drogi.
Jaki krem/ mleczko kupiliście do codziennej pielęgnacji całego ciałka? Nivea, Dove odpadają bo mają perfum i nie mają chyba info że od pierwszego dnia życia. Ja mogę mieć taniochę byle by bezpieczny.
Dziś staliśmy w Rossmanie i nie wybrałam nic.
Bambino krem pielęgnacyjny do całego ciała. Skład ma ok [emoji106] i w Rossmann kosztuje 9 zł .

Do pupci na co dzień Alantan Plus. Też kosztuje kilka złoty :) ja nie całe 6 zł dawałam w aptece Gemini.

reklama
Ja nie mam do porodu rozpinanej na piersiach.
Jeśli będziesz mieć badanie oczu to takie z zakraplaniem, to może Ci się tusz rozmazać, ale to tylko tyle [emoji14] ja byłam pomalowana [emoji14]
Mam nadzieję , że mi koszuli nie rozetna na pół bo założyłam bez guzików :D
Dziekii :) wolę nie straszyc ludzi bez chocby tuszu , do tego o 9 rano :D

Do góry