My o ciąży dowiedzieliśmy się 5dni przed wigilią jak tylko 1 dzień spóźniał mi się okres wiedziałam bo mam regularne. Rodzinie powiedzieliśmy pod koniec lutego w 14tc bodajże nawet rodzicom wcześniej nie mówiliśmy. Każdą ciążę obwieszczaliśmy dopiero po 13tc
reklama
G
gosc12
Gość
A twój dzidziuś jak będzie miał na imię ?A faktycznie no i teraz już sobie przypomniałam. Wtedy też się zastanawiałam nad Filipem
Przyznam się że dość dużo myślę o Was forumowych koleżankach nawet z mężem o Was rozmawiam
Ja też się zżyłam. I nie wyobrazam sobie po przebudzeniu nie wejść na forum. Lub w ciągu dnia. Jak mój przyjeżdża na kilka dni to staram się w ogóle nie mieć telefonu w ręce, Ale czuję się jak uzależniona i ciągle mam w głowie co u Was
karkula309
Fanka BB :)
Jak będę mieć drugą ciążę to też tak będę chcieć zrobić. Chociaż tej się nie dało bo już w 5 tygodniu byłam ponad tydzień na patologiMy o ciąży dowiedzieliśmy się 5dni przed wigilią jak tylko 1 dzień spóźniał mi się okres wiedziałam bo mam regularne. Rodzinie powiedzieliśmy pod koniec lutego w 14tc bodajże nawet rodzicom wcześniej nie mówiliśmy. Każdą ciążę obwieszczaliśmy dopiero po 13tc
karkula309
Nie wiemy do końca. Mąż chce Przemka ale jakoś nie możemy się dogadać. Może nas olśni jak zobaczymy tego księciaA twój dzidziuś jak będzie miał na imię ?
Ja też się zżyłam. I nie wyobrazam sobie po przebudzeniu nie wejść na forum. Lub w ciągu dnia. Jak mój przyjeżdża na kilka dni to staram się w ogóle nie mieć telefonu w ręce, Ale czuję się jak uzależniona i ciągle mam w głowie co u Was
Raczej nie jestem przesadna ale wolałam poczekać.Jak będę mieć drugą ciążę to też tak będę chcieć zrobić. Chociaż tej się nie dało bo już w 5 tygodniu byłam ponad tydzień na patologi
Sąsiadom ostatnio urodził się synek i dali na imię Przemek My tez się nie możemy zdecydować wczoraj padla propozycja Izabela i jakoś wszystkim przypadła do gustu i nam i dzieciom ale to jeszcze nie na 100%.
karkula309
Też mi się podoba imię IzabelaRaczej nie jestem przesadna ale wolałam poczekać.
Sąsiadom ostatnio urodził się synek i dali na imię Przemek My tez się nie możemy zdecydować wczoraj padla propozycja Izabela i jakoś wszystkim przypadła do gustu i nam i dzieciom ale to jeszcze nie na 100%.
miloscwczasachpopkultury
Już 4 dzień pod kolej na wieczór mam zgagę .. okropność biorę reni ale o D...to potłuc działa tylko przez chwilę a potem to samo
Spróbuj mleko albo szklankę wody z łyżeczka miodu
G
gosc12
Gość
Koszula do porodu chyba nie musi być rozpinana na piersiach ? Do karmienia w razie czego podwine do góry nie ?
I pytanie mam jeszcze do osób które były już kiedyś na badaniu wzroku. Mogę iść pomalowana czy powinnam iść bez tuszu na rzęsach ? Robi to roznice ?
I pytanie mam jeszcze do osób które były już kiedyś na badaniu wzroku. Mogę iść pomalowana czy powinnam iść bez tuszu na rzęsach ? Robi to roznice ?
Maljan
Ja też hahaha. Normalnie jak koleżanki z pracy czy coś. Mój mąż już kojarzy różne sytuacje, problemy, śmieszne historie itp [emoji23]A faktycznie no i teraz już sobie przypomniałam. Wtedy też się zastanawiałam nad Filipem
Przyznam się że dość dużo myślę o Was forumowych koleżankach nawet z mężem o Was rozmawiam
reklama
Lustysia
Mi nawet wino nalali, ale go nie piłam. Nie chciałam im mówić zanim rozpakowali prezent, ani żeby nabrali podejrzeń [emoji23]My też powiedzieliśmy w święta, bo nie było wyjścia[emoji4] Wszyscy mi wino proponowali [emoji4]Reszta rodziny dowiedziała się dopiero ok.15/16tc[emoji4]
Ostatnia edycja: