reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przyszedł mi dzisiaj laktator, co zamawiałam z tej strony, którą tu wrzucałam, za 370 zł. Nie pamiętam która z Was (przepraszam) też chciała go zamawiać. Także polecam, przesyłka szybka, z laktatorem wszystko ok :)

reklama
Macie do poczytania, jeśli jeszcze nie widziałyście :)
Screenshot_2018-06-06-23-37-23.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-06-23-37-23.jpg
    Screenshot_2018-06-06-23-37-23.jpg
    70,6 KB · Wyświetleń: 461
U nas bób jest już od 2 czerwca w sklepach, strasznie na niego czekalam mniam mniam. I cena nie jest jakaś z kosmosu bo za kg chcą 12 zl więc nie ma tragedii. Czyli za woreczek pół kg wychodzi 6 zl więc cena normalna.
Jak przygotowujecie bob żeby był smaczny ?
Nigdy nie jadłam a teraz za mną chodzi [emoji23]

Hej jej. Wczoraj mało mnie było, tylko podczytywałam bo byłam u mamy z synem. Zrobiłam mu labe od przedszkola :) i stwierdziłam że w końcu upał minął to skorzystamy z tego i nie będziemy w domu koczować.

Nienawidzę snów w ciąży !!!
Dziś znów obudziłam się z płaczem...
Śniło mi się, że mój małżonek (najpierw wyglądał jak biologiczny ojciec mojego syna, potem dopiero jak on sam) spakował się, wyprowdzil i wziął wszystkie pieniądze, zostawiając mnie z czterolatkiem , w ciąży , na mieszkaniu które zaraz trzeba opłacić. Powiedział tylko że ma dość takiego życia i potrzebuje odpoczynku. I wybyl gdzieś gdzie cały czas był pijany. . Masakra....
Myślę że gdzieś podświadomie zaczyna mnie tłuc strach że znów sama z dzieckiem (teraz już w dziećmi) zostanę, a ojciec będzie miał w nosie, gdzie też dobrze wiem że mój mąż to nie ten typ człowieka. Bo jest bardzo rodzinny i odpowiedzialny.
Ehhhhh.

Dziś jeszcze 11.45 prenatalne ostatnie. Zobaczymy co u Mai i jak już urosła.

Miłego dnia :)

Polecam zebrać do szpitala batoniki z Lidla nazywają się dobra kaloria i wodę kokosową -do picia uzupełni szybko elektrolity i doda sił. Dziewczyny w szpitalu naprawdę nie zapewniają podkładów i trzeba je kupić?
Slyszalam o tej wodzie kokosowej ,ale to bardziej ta naturalna z zielonego kokosa ,a nie w butelkach :p u mnie w szpitalu sa podklady ;)

A co bierzecie dla swojego faceta na poród ? Klapki i co na przebranie musi mieć ? :)
Czy dadzą mu coś w szpitalu ?
U nas w obu szpitalach tatuś musi mieć swój fartuch ochronny i ochraniacze na buty. Wiec trzeba się w aptece wcześniej zaopatrzyć, bo bez tego nie wpuszczają. A pod spodem to coś na wygodnie i na luźno, żeby się biedak nie stresował tym, że mu uwiera w szyje ulubiona koszula żony/partnerki [emoji23]
Och, och! Ile miłości i słodyczy [emoji173]️ u mnie dziś 28+4, a usg dopiero za 2 tygodnie [emoji17] wiec jeszcze poczekam zanim zobaczę Synka.

Ja nie mogłam nic jeść. Tzn nie pozwolili mi. Jedynie kawałek czekolady mi mąż przemycił bo między skurczami w chwili wytchnienia czułam głód. Tylko woda do picia. Tu chodzi chyba o to że jakby miało się cc skończyć to lepiej na pusty żołądek do operacji
Nam na szkole rodzenia tez tak położna tłumaczyła. Jest zakaz jedzenia ze względu na to że może wystąpić konieczność CC, ale mówiła też że jakieś cukierki owocowe lub czekolada jak najbardziej w niewielkich ilościach, bo będziemy wykończone :)

Hej jej. Wczoraj mało mnie było, tylko podczytywałam bo byłam u mamy z synem. Zrobiłam mu labe od przedszkola :) i stwierdziłam że w końcu upał minął to skorzystamy z tego i nie będziemy w domu koczować.

Nienawidzę snów w ciąży !!!
Dziś znów obudziłam się z płaczem...
Śniło mi się, że mój małżonek (najpierw wyglądał jak biologiczny ojciec mojego syna, potem dopiero jak on sam) spakował się, wyprowdzil i wziął wszystkie pieniądze, zostawiając mnie z czterolatkiem , w ciąży , na mieszkaniu które zaraz trzeba opłacić. Powiedział tylko że ma dość takiego życia i potrzebuje odpoczynku. I wybyl gdzieś gdzie cały czas był pijany. . Masakra....
Myślę że gdzieś podświadomie zaczyna mnie tłuc strach że znów sama z dzieckiem (teraz już w dziećmi) zostanę, a ojciec będzie miał w nosie, gdzie też dobrze wiem że mój mąż to nie ten typ człowieka. Bo jest bardzo rodzinny i odpowiedzialny.
Ehhhhh.

Dziś jeszcze 11.45 prenatalne ostatnie. Zobaczymy co u Mai i jak już urosła.

Miłego dnia :)
Ja tez miałam dziś jakieś głupie sny, nawet nie pamietam co mi się śniło, ale budziłam się chyba z 5 razy w nocy [emoji52]
Koniecznie podziel się newsami po wizycie :)

Mój Mały chyba się przestraszył po poniedziałkowych zajęciach i chyba zaczyna się przekręcać. Leżał poprzecznie do tej pory, ale czuje takie dość intensywne ruchy, wiec może robi Mamusi przysługę i się ładnie układa główka w dół [emoji16]

Ja dziś leniuchuje w domu. Wyskoczę tylko po zakupy, bo w kuchni już pusto, ani owoców, ani mleka ani chleba ani nic do chleba [emoji12] zrobię obiad i będę się lenić :) dziś ma być 23 stopnie wiec przyjemny dzień się zapowiada [emoji4]

reklama
Do góry