reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jeszcze tylko tyle ❤️
Screenshot_2018-06-07-08-32-43-497_com.skolton.pregnacycounter.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-07-08-32-43-497_com.skolton.pregnacycounter.png
    Screenshot_2018-06-07-08-32-43-497_com.skolton.pregnacycounter.png
    337,7 KB · Wyświetleń: 375
reklama
Przyszedł mi dzisiaj laktator, co zamawiałam z tej strony, którą tu wrzucałam, za 370 zł. Nie pamiętam która z Was (przepraszam) też chciała go zamawiać. Także polecam, przesyłka szybka, z laktatorem wszystko ok :)
Ja:) to fajni, ze tak szybko przyszlo. Ja zamówię w poniedziałek.

Czekam na wizytę mam na 9.00 a jeszcze jedna babeczka przede mną.
Miłego dnia dziewczyny:)

Wiem że wiele z Was już kupiło pewnie nosidełko i większość stawia na maxi cosi i tym podobne.
My kupimy od kogoś z rodziny recaro young profi plus. Poczytajcie w wolnej chwili może o nim bo ma pięciopunktowe nie trzypunktowe zapinanie pasów co czytałam jest bezpieczniejsze i pasuje do tych wózków do których dopinacie maxi cosi i inne z adapterami. Jest ogólnie według tego co czytałam bezpieczniejszy, ale to moja opinia.
Zobacz załącznik 864686

Ja stawiałam na maxi cosi pebble ale mój mnie przekonał do cybex aton 5 i taki zamówiliśmy w odcieniu manhattan gray
cybex.jpg

Załączniki

• cybex.jpg
    cybex.jpg
    102,4 KB · Wyświetleń: 369
reklama
Do góry