G
reklama
madziula92
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny @KatiNails daj znać po prenatalnych ja idę w sobotę ale macie sny hehe, ale człowiek za dużo myśli i potem śnią się głupoty ja dziś jadę z moim l4 do pracy, zobaczę się z koleżankami
Anulaa88
Rozumiem[emoji4]Dobrze, że wracasz do domu!Nie. Po prostu muszę jeść w mniejszych ilościach na kolacje i na śniadanie
G
gosc12
Gość
Powodzenia na wizytach !:**
Ja to fajni, ze tak szybko przyszlo. Ja zamówię w poniedziałek.Przyszedł mi dzisiaj laktator, co zamawiałam z tej strony, którą tu wrzucałam, za 370 zł. Nie pamiętam która z Was (przepraszam) też chciała go zamawiać. Także polecam, przesyłka szybka, z laktatorem wszystko ok
Czekam na wizytę mam na 9.00 a jeszcze jedna babeczka przede mną.
Miłego dnia dziewczyny
SuperDzisiaj do domu!!!!!! JUPI [emoji4][emoji4]
oliwiapatrycja
Super już malo zostalo za 2 dni 33.0 czyli 34 tydzieńJeszcze tylko tyle
Zobacz załącznik 864713
G
gosc12
Gość
Leci nie wiadomo kiedySuper już malo zostalo za 2 dni 33.0 czyli 34 tydzień
Fiorna
Wiem że wiele z Was już kupiło pewnie nosidełko i większość stawia na maxi cosi i tym podobne.
My kupimy od kogoś z rodziny recaro young profi plus. Poczytajcie w wolnej chwili może o nim bo ma pięciopunktowe nie trzypunktowe zapinanie pasów co czytałam jest bezpieczniejsze i pasuje do tych wózków do których dopinacie maxi cosi i inne z adapterami. Jest ogólnie według tego co czytałam bezpieczniejszy, ale to moja opinia.
Zobacz załącznik 864686
Ja stawiałam na maxi cosi pebble ale mój mnie przekonał do cybex aton 5 i taki zamówiliśmy w odcieniu manhattan gray
Załączniki
reklama
oliwiapatrycja
Oj tak .. jeszcze miesiąc a te ostatnie dni przed terminem na początu lipca szybko zlecą . Już masz 8 mscLeci nie wiadomo kiedy