@kasiak85 - co do wątku prywatnego to chyba nie byłam to ja bo nie mam statusu moderatora. Napisz do @chomiczka007 w tej sprawie
reklama
G
gosc12
Gość
Dlatego swojego zmieniłam i cieszę się bardzo z tej decyzjiWszyscy mają swoje racje i każde zdanie jest dobre[emoji4] przede wszystkim nie warto czytać bzdur w internecie [emoji4] wpisując hasło "luteina w ciąży" też można znaleźć złe skutki działania tego leku... ale bez przesady!
Zdrowie jest najważniejsze[emoji4] i z tym nie ma co polemizować[emoji4]
Każdy ufa lekarzowi, na tyle na ile chce[emoji85] Ja bym nie chodziła do lekarza, do którego mam wątpliwości [emoji4]
Ważne , że USG zrobił i z dzidzia wszystko okej. A chodzisz prywatnie ? Bo jeśli tak to trochę dziwnie się zachował, płacisz to i wymagasz a on nawet szyjki Ci nie zbadał. Chyba , że przez brzuch widział , że jest wporzadku. Bo starsi lekarze tak badac potrafią podobnoJa juz po wizycie, 28+4 maly wazy 1211g chyba wypada 50 centyl. I w sumie tylko mialam usg przez brzuch, lekarzowi sie spieszylo. Nawet nie wiem jak tam szyjka sie trzyma. Wyniki super chociaz osobiście nie widzialam nawet wyniku glukozy ale moze i lepiej. Nastepna wizyta poczatek lipca...
Oooooo a ja nie mam miejsca w komodzie i tak pójdę z K zobaczyć co jest i pewnie coś kupię kilka z tych rzeczy dla dzieci dopiero w Niemczech bylo , ale u nas dużo więcej te spodnie błękitne np.Zobaczcie jakie śliczne rzeczy dla maluszków w lidlu od 04.06
Myślałam, że bliżej mnie to byśmy się spotkały na jakiejś mrożonej kawce na plaży.Aha rozumiem no to tyle dobrze, że sama dla siebie jesteś szefem i w każdej chwili będziesz mogła już zrezygnować całkowicie jeśli tak poczujesz.
Do Pustkowa, to koło Pobierowa. 19-24 czerwca jedziemy z pieskiem
Jak najbardziej ci się należyJa jeszcze pracuje po 6h, 5 dni w tygodniu. Przyznam szczerze, ze odkad zaczęłam 3 trymestr nie jest lekko. Plus jest taki, ze czas ciąży mi szybko leci
Chyba uczczę dobry wynik glukozy jakims lodzikiem
Jak mi diabetolog powiedział, że nie mam cukrzycy to po wizycie poszłam do maca na mcflury hehe
ok, dzięki@kasiak85 - co do wątku prywatnego to chyba nie byłam to ja bo nie mam statusu moderatora. Napisz do @chomiczka007 w tej sprawie
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
No starszy pan na nfzDlatego swojego zmieniłam i cieszę się bardzo z tej decyzji
Ważne , że USG zrobił i z dzidzia wszystko okej. A chodzisz prywatnie ? Bo jeśli tak to trochę dziwnie się zachował, płacisz to i wymagasz a on nawet szyjki Ci nie zbadał. Chyba , że przez brzuch widział , że jest wporzadku. Bo starsi lekarze tak badac potrafią podobno
Oooooo[emoji173]️ a ja nie mam miejsca w komodzie i tak pójdę z K zobaczyć co jest i pewnie coś kupię kilka z tych rzeczy dla dzieci dopiero w Niemczech bylo , ale u nas dużo więcej te spodnie błękitne np. [emoji173]️
G
gosc12
Gość
No ja ostatnio coraz częściej słyszę , że tu Alicja tam Alicja. I zaczyna robić się bardzo modne.. a chciałam tego uniknąć. Bo my dajemy po mojej babci a za rok na placu zabaw będą same AleTak będzie Alicja bo jeszcze tak nie oblegane ale mogę się po tym roku zdziwić ile będzie Alutek
Luiza.
Fanka BB :)
Nie będę mówić, że nie, bo nie wiem Na 100% jednak próbował, nawet mnie prosił czy mogę mu radlera kupić, także coś na rzeczy jest.Z kolegami to już chyba na jakieś piwko w tajemnicy przed mamą
Z resztą, ja lepsza nie byłam Miałam 16 lat jak zaczęłam palić fajki, a piwko mi posmakowało rok później
G
gosc12
Gość
To możliwe , że widział przez brzuchNo starszy pan na nfz
reklama
G
gosc12
Gość
Uff. Nadrobiłam
Kupiłam dwa kleje, mam nadzieję , że chociaż jeden będzie dobry .. chce już skończyć ta komodę. Na koniec pochwalę się zdjeciem
Odebrałam 50 wieszaczkow dla małej i będę sortować to co w szafie. Bo na jednym wiszą trzy/cztery sweterki albo cienki sweterek pod gruba bluza i w końcu nie będę widziała i mała nie założy
Kupiłam dwa kleje, mam nadzieję , że chociaż jeden będzie dobry .. chce już skończyć ta komodę. Na koniec pochwalę się zdjeciem
Odebrałam 50 wieszaczkow dla małej i będę sortować to co w szafie. Bo na jednym wiszą trzy/cztery sweterki albo cienki sweterek pod gruba bluza i w końcu nie będę widziała i mała nie założy