reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Juz sama nie wiem ile kupić tych ubranek na rozmiar 56 ;) jeszcze w poniedziałek pójdę do ciucholandu bo powinna być nowa dostawa i kupie jeszcze kilka ubranek ;) i muszę zabrać się za pranie i prasowanie :)
P_20180526_125456_1.jpg
P_20180526_125438.jpg

Załączniki

• P_20180526_125456_1.jpg
    P_20180526_125456_1.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 460
  • P_20180526_125438.jpg
    P_20180526_125438.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 456
reklama
Ja dziś też jakoś doła łapie może brak cukru mi doskwiera zjadłam 2kostki gorzkiej czekolady ale. ....to nie to samo muszę pojechać do sklepu po truskawki i zjem na podwieczorek z jogurtem
U mnie teście mnie wkurzają okropnie mieszkają nie daleko i teść wiecznie coś szuka i się kręci jak przysłowiowe go.....(oddali nam dom -a wybudowali nowy)i teraz zanim to wszystko zabiorą to z 10 lat minie z tych garaży itp itd ja prdl jak mówiłam mojemu żeby przemyślał to przeprowadzkę 20 razy to nie no to teraz ma za swoje a ja tylko się wkur....bo najlepsze jest to jak jesteśmy w domu to nawet na herbatę nie zajrza a jak tylko gdzieś pojedziemy to mój syn (nie raz zostaje bo ma w nosie z nami jeździć ma 15 lat i swój swiat)mówi że przylaza i się kręcą to tu to tam oj mówię Wam jak mnie to denerwuje przyszliby na kawę powiedzieli jak normalni ludzie to nie....a jak nie daj Bóg coś powiesz i nie trzymasz palca w du....to obraza majestatu no kuźwa nie możesz mieć własnego zdania.Zostawili 3 psy z czego 1 ich coruni ale żeby dać im jeść czy kupić coś to gdzie tam dziś już nie wytrzymałam i powiedziałam że do porodu psy mają zabrać do siebie bo ja nie mam zamiaru słuchać ich szczekania po nocach i nie daj Bóg jak wyjdę z dzieckiem na spacer żeby mi ujadaly i budziły to głupie miny stary robił a chu...można umówiliśmy się że po roku je zabiorą akurat mija rok w lipcu więc czas najwyższy się ogarnąć no to się wygadalam sory ale musialam
Wiem co czujesz.. serio ;) czasami dobrze jest sie wygadac obcym ludziom :* maz zwrocil uwage swojej matce ze pies jest uwiazany kolo naszego garazu i szcza na garaz i sra,nikt tego nie posprzata, a w garazu jedzie gownem i szczynami.. to zrobila mine ze gdzie go przeniosa teraz.. a on ze jak zrobi brame to co? A ona to wtedy go gdzies przeniosa.. ogolnie ten pies nawet w domu jest uwiazany do grzejnika.. bez sensu miec zwierze skoro caly czas jest uwiazany a na spacer tez z nimnie wychodza.. a brali psa bo dzieci chcialy.. brak slow..

Załączniki

• IMAG5470_1.jpg
    IMAG5470_1.jpg
    470,5 KB · Wyświetleń: 389
Ja duzo nie mam.. chce jeszcze dokupic spiochy i body na rozm.62 po sztuce ,ja mam tyle na 58,od sweterka bialego w dol to 62 ;) sa to trzy spiochy i bluzaZobacz załącznik 860683

to rzeczywiście nie dużo :D ja jeszcze pójdę w poniedziałek i chyba na razie zakończę kupowanie ubranek :D wyciągnę w końcu męża żeby jechać do ikei po komodę i zacznę w końcu prać i prasować :D :D

to rzeczywiście nie dużo :D ja jeszcze pójdę w poniedziałek i chyba na razie zakończę kupowanie ubranek :D wyciągnę w końcu męża żeby jechać do ikei po komodę i zacznę w końcu prać i prasować :D :D
Wiesz w razie cos mam jeszcze troche ciuszkow na rozm 68 ;) duzo nie kupuje bo to starczy :p brakuje mi rajstopek ale to moge kupic jesienia ;)

no ja rajstopki ostatnio kupiłam w pepco, pajacyka,i półśpiochy właśnie z tymi lwami pomarańczowymi :D jak ja widziałam ile niektóre dziewczyny mają tych ubranek, to się przestraszyłam że ja prawie nic nie mam hehe :D najmniej miałam na 56, rozm, 62 i 68 trochę więcej , i tylko te na razie będę prała :D w ogóle zastanawiam się jaki duży będzie mój Franio :D za tydzień w sobotę powinnam mieć prenatalne, o ile będzie lekarz, a jak nie to 9 czerwca :D a 6 mam wizytę więc zobaczymy ile już waży :D :D

Załączniki

• IMG_9936.JPG
    IMG_9936.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 352
no ja rajstopki ostatnio kupiłam w pepco, pajacyka,i półśpiochy właśnie z tymi lwami pomarańczowymi :D jak ja widziałam ile niektóre dziewczyny mają tych ubranek, to się przestraszyłam że ja prawie nic nie mam hehe :D najmniej miałam na 56, rozm, 62 i 68 trochę więcej , i tylko te na razie będę prała :D w ogóle zastanawiam się jaki duży będzie mój Franio :D za tydzień w sobotę powinnam mieć prenatalne, o ile będzie lekarz, a jak nie to 9 czerwca :D a 6 mam wizytę więc zobaczymy ile już waży :D :D
Ja mam wizyte 30 maja i tez jestem ciekawa jaka Misia jest duza juz ,bo przeciez wg tesciowej jestem taaaka gruba.. :confused2::dry:

reklama
Do góry