Witajcie w piękna sobote [emoji295]️ dzisiaj wybieram sie na wesele, trzymajcie kciuki żebym dała radę [emoji123] na szczęście mamy pokój wiec w chwilach zwątpienia pójdę sie położyć [emoji4] zaraz lecę do fryzjera a pózniej na makijaż. Pierwszy raz odkad jestem w ciazy sie tak odszczele[emoji23]
reklama
G
gosc12
Gość
Ja mam tak , ale rzadko. Raz na jakiś czas się położy na pęcherzu i wtedy ledwo dolece do łazienki nigdy też mnie nie kopnęła w pęcherz uparła się na rzebra od 27tygodniadziś przez cały dzień maluch ciągle uciska mi na pęcherz, bo co chwilę muszę chodzić do wc..Wy też tak macie?
Też tak mam dziecko chyba czuje , kto przyłożyl rękęU nas z konta co miesiąc ostatnio po stronie wydatków wychodzi od 3 i pół do 4 tys. Jedzenie jest okropnie drogie. W samym Lidlu podejrzewam co miesiąc zostawiamy co najmniej 1000 zł jak nie więcej. Raz w tygodniu tam jeździmy a tak to mamy pod nosem netto i warzywniak. W tym mamy 600 zł raty z kredytu 0% na zakup mebli do salonu. To już piszę z rachunkami typu woda, prąd, telefony, internet, śmieci, przedszkole..itd.
To u mnie tak najczęściej jest że mój mały czuje rękę mamusi i wtedy kopie, przeciąga się. A jak ktoś inny , głównie teściowa, położy mi rękę na brzuszku to wtedy cisza
Taki mamMy też zamówiliśmy materac lateksowo piankowy. Poczytałam różne stronki itp i wychodzi na to, że najlepsze pianka wysokoelastyczna+lateks lub sam lateks
Na pewno zrobisz tak, żeby było dla Was jak najlepiej ale wydaje mi się , że jak się jest ubezpieczonym ogólnie to mozna iść do szpitala w innym państwie również. Chyba , że źle mówięSzczerze to raczej nie mam, bo nie jestem ubezpieczona w Polsce i nie wiem jakby to się miało odbyć. Ale kobietom w ciazy tak buzują hormony, ze jeszcze nie wiadomo co mi strzeli do głowy
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja bym chciala jak najmniej rzeczy w lozeczku. Poza tym, ze jestem minimalistka chodzi tez o to, zeby bylo bezpiecznieŚliczne te warkocze [emoji173]️ my mieliśmy kupić ale mama się uparła , że kupi w prezencie jak mała się urodzi
Vanilia120
My mamy 28t5d i moje do żeber jeszcze nie sięga. Może i dlatego że jest głową w górę, ale z tego co mi ginekolog mówił to macica jest dopiero 2 cm nad pepkiem więc nie ma możliwości żeby sięgał żeber.Ja mam tak , ale rzadko. Raz na jakiś czas się położy na pęcherzu i wtedy ledwo dolece do łazienki nigdy też mnie nie kopnęła w pęcherz uparła się na rzebra od 27tygodnia
miloscwczasachpopkultury
Ja bym chciala jak najmniej rzeczy w lozeczku. Poza tym, ze jestem minimalistka chodzi tez o to, zeby bylo bezpiecznie
Popieram
miloscwczasachpopkultury
Jesli szukacie ładnych, niedrogich i z dobrej jakości kocykow takich już na chłodniejsze lato/jesień to patrzcie co znalazłam. Ile tam jest prześlicznych wzorków. Ja na pewno zamawiam z tej aukcji za miesiąc, ale jeszcze nie wiem który [emoji177][emoji7][emoji7]
Link do: LETNI DZIECĘCY KOCYK BAWEŁNIANY MINKY LAMILANI
Link do: LETNI DZIECĘCY KOCYK BAWEŁNIANY MINKY LAMILANI
Anulaa88
Bawcie się dobrze[emoji16]Witajcie w piękna sobote [emoji295]️ dzisiaj wybieram sie na wesele, trzymajcie kciuki żebym dała radę [emoji123] na szczęście mamy pokój wiec w chwilach zwątpienia pójdę sie położyć [emoji4] zaraz lecę do fryzjera a pózniej na makijaż. Pierwszy raz odkad jestem w ciazy sie tak odszczele[emoji23]
Biedroneczka10
@madziula92 mi Maluch strasznie uderza w pęcherz, wczoraj jak wracałam do domu to aż bolało jak uderzal. Czasem nawet wydaje mi się że muszę do toalety a to tylko takie uczucie przez ucisk.
E
Ewka34
Gość
Dziewczyny.. mam juz dosc tej baby.. pyta mi sie na kiedy mam termin ,mowie ze 6.08 a ona bo ludzie jej sie pytali czy urodzilam bo tak wygladam.. nosz kurde przeciez ja gruba nie jestem.. bawet nogi mi sie nie zmienily..nie puchne ani nic.. tylko brzuszek.. mowie jej zez mloda tez tak mialam,a ona sie kloci ze bylam szczupleksza.. dzwonie do mamy i pytam czy jestem gruba a mama mowi ze nie i ze nie mam jej sluchac bo to glupie babsko.. i mowi ze w tym miesiacu ci ja jestem,mama miala wiekszy brzuch niz ja.. jprd po ch.j mi mowi takie rzeczy ze niby jestem gruba? Chce mi dowalic czy co?
reklama
E
Ewka34
Gość
U mnie z pewnoscia nie bedzie zadnych pluszakowJa bym chciala jak najmniej rzeczy w lozeczku. Poza tym, ze jestem minimalistka chodzi tez o to, zeby bylo bezpiecznie