reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Juz sama nie wiem ile kupić tych ubranek na rozmiar 56 ;) jeszcze w poniedziałek pójdę do ciucholandu bo powinna być nowa dostawa i kupie jeszcze kilka ubranek ;) i muszę zabrać się za pranie i prasowanie :)
P_20180526_125456_1.jpg
P_20180526_125438.jpg

Załączniki

• P_20180526_125456_1.jpg
    P_20180526_125456_1.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 452
  • P_20180526_125438.jpg
    P_20180526_125438.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 449
reklama
Ja dziś też jakoś doła łapie może brak cukru mi doskwiera zjadłam 2kostki gorzkiej czekolady ale. ....to nie to samo muszę pojechać do sklepu po truskawki i zjem na podwieczorek z jogurtem
U mnie teście mnie wkurzają okropnie mieszkają nie daleko i teść wiecznie coś szuka i się kręci jak przysłowiowe go.....(oddali nam dom -a wybudowali nowy)i teraz zanim to wszystko zabiorą to z 10 lat minie z tych garaży itp itd ja prdl jak mówiłam mojemu żeby przemyślał to przeprowadzkę 20 razy to nie no to teraz ma za swoje a ja tylko się wkur....bo najlepsze jest to jak jesteśmy w domu to nawet na herbatę nie zajrza a jak tylko gdzieś pojedziemy to mój syn (nie raz zostaje bo ma w nosie z nami jeździć ma 15 lat i swój swiat)mówi że przylaza i się kręcą to tu to tam oj mówię Wam jak mnie to denerwuje przyszliby na kawę powiedzieli jak normalni ludzie to nie....a jak nie daj Bóg coś powiesz i nie trzymasz palca w du....to obraza majestatu no kuźwa nie możesz mieć własnego zdania.Zostawili 3 psy z czego 1 ich coruni ale żeby dać im jeść czy kupić coś to gdzie tam dziś już nie wytrzymałam i powiedziałam że do porodu psy mają zabrać do siebie bo ja nie mam zamiaru słuchać ich szczekania po nocach i nie daj Bóg jak wyjdę z dzieckiem na spacer żeby mi ujadaly i budziły to głupie miny stary robił a chu...można umówiliśmy się że po roku je zabiorą akurat mija rok w lipcu więc czas najwyższy się ogarnąć no to się wygadalam sory ale musialam
Wiem co czujesz.. serio ;) czasami dobrze jest sie wygadac obcym ludziom :* maz zwrocil uwage swojej matce ze pies jest uwiazany kolo naszego garazu i szcza na garaz i sra,nikt tego nie posprzata, a w garazu jedzie gownem i szczynami.. to zrobila mine ze gdzie go przeniosa teraz.. a on ze jak zrobi brame to co? A ona to wtedy go gdzies przeniosa.. ogolnie ten pies nawet w domu jest uwiazany do grzejnika.. bez sensu miec zwierze skoro caly czas jest uwiazany a na spacer tez z nimnie wychodza.. a brali psa bo dzieci chcialy.. brak slow..

Załączniki

• IMAG5470_1.jpg
    IMAG5470_1.jpg
    470,5 KB · Wyświetleń: 387
Ja duzo nie mam.. chce jeszcze dokupic spiochy i body na rozm.62 po sztuce ,ja mam tyle na 58,od sweterka bialego w dol to 62 ;) sa to trzy spiochy i bluzaZobacz załącznik 860683

to rzeczywiście nie dużo :D ja jeszcze pójdę w poniedziałek i chyba na razie zakończę kupowanie ubranek :D wyciągnę w końcu męża żeby jechać do ikei po komodę i zacznę w końcu prać i prasować :D :D

to rzeczywiście nie dużo :D ja jeszcze pójdę w poniedziałek i chyba na razie zakończę kupowanie ubranek :D wyciągnę w końcu męża żeby jechać do ikei po komodę i zacznę w końcu prać i prasować :D :D
Wiesz w razie cos mam jeszcze troche ciuszkow na rozm 68 ;) duzo nie kupuje bo to starczy :p brakuje mi rajstopek ale to moge kupic jesienia ;)

no ja rajstopki ostatnio kupiłam w pepco, pajacyka,i półśpiochy właśnie z tymi lwami pomarańczowymi :D jak ja widziałam ile niektóre dziewczyny mają tych ubranek, to się przestraszyłam że ja prawie nic nie mam hehe :D najmniej miałam na 56, rozm, 62 i 68 trochę więcej , i tylko te na razie będę prała :D w ogóle zastanawiam się jaki duży będzie mój Franio :D za tydzień w sobotę powinnam mieć prenatalne, o ile będzie lekarz, a jak nie to 9 czerwca :D a 6 mam wizytę więc zobaczymy ile już waży :D :D

Załączniki

• IMG_9936.JPG
    IMG_9936.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 345
no ja rajstopki ostatnio kupiłam w pepco, pajacyka,i półśpiochy właśnie z tymi lwami pomarańczowymi :D jak ja widziałam ile niektóre dziewczyny mają tych ubranek, to się przestraszyłam że ja prawie nic nie mam hehe :D najmniej miałam na 56, rozm, 62 i 68 trochę więcej , i tylko te na razie będę prała :D w ogóle zastanawiam się jaki duży będzie mój Franio :D za tydzień w sobotę powinnam mieć prenatalne, o ile będzie lekarz, a jak nie to 9 czerwca :D a 6 mam wizytę więc zobaczymy ile już waży :D :D
Ja mam wizyte 30 maja i tez jestem ciekawa jaka Misia jest duza juz ,bo przeciez wg tesciowej jestem taaaka gruba.. :confused2::dry:

reklama
Do góry