reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Za taki stan to mega okazja :)

Lecam po kapuchę na jutrzejsze gołąbki i może dotlenić trzeba mózg troszkę na podwórku, a potem zrobię placki ziemniaczane... chrzanić dietę, jak chcę placków :)
Miłego popołudnia dziewczyny :)

mniam..zrobiłyście mi smaka dziewczyny na gołąbki :D :D ja byłam na zakupach, i już truskawek w ogóle nie było a taka miałam ochotę na koktajl :(

reklama
Ja od lat noszę biustonosze firmy Ava półusztywniane z fiszbinami jakoś mi się nie wbijają choć ostatnio mnie cisną moje stare. Muszę się wybrać po nowe już takie do karmienia ze 3szt 2szt wezmę miękkich i jeden półusztywniany. Nie miałam biustonoszy do karmienia z tej firmy ale widziałam na necie, że mają spory wybór. Kupić muszę stacjonarnie bo zanim mi coś przypasuje to muszę kilkanaście zmierzyć bo mało który ładnie leży. Czasami jeszcze z firmy alles pasują i mają duże rozmiary do J czy K.
ja ostatnio kupowałam w Kontri online kilka staników, w tym z Ava. Pomierzyłam w domu i oddałam 5, a zachowałam jeden. Kontri ma opcje darmowego zwrotu paczkomatem więc za dostawę i zwrot nie płaciłam.
Ja wolę tak, niż mierzyć w sklepie i gonić tą brafitterkę ("ta miseczka ale mniejszy obwód. Ten obwód ale większa miseczka" itd) ale to oczywiście kwestia preferencji :)

Lepsze TO niż pielucha zwieszona z budy. Chyba, że masz parasolkę, bo jeśli tak, to raczej nie potrzeba, a jeśli nie masz, to ja bym to kupiła. Dodam, że takie daszki można znaleźć z filtrami UVA/B także warte przemyślenia.

Ja w końcu się zdecydowałam, po długim weekendzie powinnam go odebrać od kuriera :D
Link do: REZERWACJA Sprzedam wózek bliźniaczy 3w1
Tylko jeszcze chłopa muszę oświecić, że taka kwota mi będzie potrzebna :p

Jedyna bajka na jakiej ryczę, to "Król Lew" w szczególności jak Simba próbuje obudzić tatę. Znam tę bajkę od podstawówki i za każdym razem beczę :D i może jeszcze "Mustang z dzikiej doliny"... a jak by się przypatrzeć głębiej, no jakaś komedia romantyczna też by mnie rozkleiła... może dlatego nie oglądam TV...

Luiza a zmieścisz się z wózkiem bliźniaczym w drzwiach itd? Bo są takie wózki jeden za drugim i w tym ten z tyłu wyżej osadzony by było widać malucha.

Lepsze TO niż pielucha zwieszona z budy. Chyba, że masz parasolkę, bo jeśli tak, to raczej nie potrzeba, a jeśli nie masz, to ja bym to kupiła. Dodam, że takie daszki można znaleźć z filtrami UVA/B także warte przemyślenia.

Ja w końcu się zdecydowałam, po długim weekendzie powinnam go odebrać od kuriera :D
Link do: REZERWACJA Sprzedam wózek bliźniaczy 3w1
Tylko jeszcze chłopa muszę oświecić, że taka kwota mi będzie potrzebna [emoji14]

Jedyna bajka na jakiej ryczę, to "Król Lew" w szczególności jak Simba próbuje obudzić tatę. Znam tę bajkę od podstawówki i za każdym razem beczę :D i może jeszcze "Mustang z dzikiej doliny"... a jak by się przypatrzeć głębiej, no jakaś komedia romantyczna też by mnie rozkleiła... może dlatego nie oglądam TV...

O tak Król lew to mój wyciskacz łez od najmłodszych lat ! :d

A ja dziś na obiadek mam pierogi z truskawkami a wczoraj robilam gołąbki to na dziś mi zostały IMG_20180525_112257.jpg

Załączniki

• IMG_20180525_112257.jpg
    IMG_20180525_112257.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 104
A i dzis boli mnie chwilami podbrzusze.. tzn jak szlam to czulam,tak jakos dziwnie.. nie byl to raczej kopniak.. chyba musze przystopowac ,chociaz wydaje mi sie ze duzo nie robie w domu :( moze nospa pomoze?

reklama
Do góry