reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny macie już skręcone łóżeczko? Chciałam męża wygnac jutro żeby już je przywiózł, przynajmniej włożyłabym materac do niego i różne rzeczy pochowala do szuflady bo nie ma gdzie tego trzymać:/

Właśnie upiekłam szarlotkę pachnie w całym domu mm mm:)

Załączniki

• 20180523_174141.jpg
    20180523_174141.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 54
Dziewczyny macie już skręcone łóżeczko? Chciałam męża wygnac jutro żeby już je przywiózł, przynajmniej włożyłabym materac do niego i różne rzeczy pochowala do szuflady bo nie ma gdzie tego trzymać:/

Mniam, ale bym jadła :)

My jutro albo pojutrze będziemy mieć i mój Bartek już je skręca, przykryjemy folia i może czekać. Materac zamówię za 3 tygodnie i tez będzie włożony do łóżeczka, ale w tej sklepowej folii :)

U nas łóżeczko stoi skręcone ale bez materaca jeszcze. W lipcu zamówię :)
Właśnie wracam od dermatologa bo mam jakąś małą zmianę skórna na brzuchu od kilku tygodni. Na szczescie to nic złego. Mam w rodzinie czerniaka więc z zasady muszę być bardziej czujna, a dziś dowiedziałam się że co pół roku powinnam kontrolować znamiona.
W Rossmanie jak się ma kartę rossne to jest promo na podkłady poporodowe Bella mama. Wychodzą chyba po 3zl za opakowanie. Lovella też taniej aktualnie - to tak w temacie prania i prasowania ;)

Oj pyszne musi być [emoji16] ja mam ochotę na sernika..muszę upiec [emoji23][emoji23][emoji16]

Mniam, ale bym jadła :)

My jutro albo pojutrze będziemy mieć i mój Bartek już je skręca, przykryjemy folia i może czekać. Materac zamówię za 3 tygodnie i tez będzie włożony do łóżeczka, ale w tej sklepowej folii :)

To zapraszam do mnie haha :) podzielę się:)
Ja też mam materac we foli więc już wloze i tak samo posciel w folii:)
Łóżeczko mam po.synku bo jest jak nowe, spał.w nim tylko 6 miesięcy bo jak zaczął siadać uderzał w nocy w szczebelki i był straszny płacz:( I wtedy kupiliśmy turystyczne:) o takie jak wstawiłam:) l

Załączniki

• i-klups-lozeczko-safari-zyrafka-z-szuflada.jpg
    i-klups-lozeczko-safari-zyrafka-z-szuflada.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Taka przedkolacja do mnie przyszła :) jak ja uwielbiam arbuzy, takie soczyste.Zobacz załącznik 859747

Smacznego :) ja wczoraj i przedwczoraj taki deser tez zajadalam ;) dziś mam coś ochotę na maxdonald także wyjdę zaraz z pieskiem, a mój od 16-19 w piwnicy nadal.. to za karę pojedzie mi do po podwieczorek tzn frytki i 2 x cheesburgera :D bo takie ma życzenie córeczka

Do góry