miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 859748 Chwalimy się dzisiaj po 6 tyg czekania przyszło nasze zamówienie![]()
Ślicznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 859748 Chwalimy się dzisiaj po 6 tyg czekania przyszło nasze zamówienie![]()
Hehe zachcianki przyszły tatuś musi zaspokoić a jak [emoji16][emoji3]Smacznegoja wczoraj i przedwczoraj taki deser tez zajadalam
dziś mam coś ochotę na maxdonald także wyjdę zaraz z pieskiem, a mój od 16-19 w piwnicy nadal.. to za karę pojedzie mi do po podwieczorek tzn frytki i 2 x cheesburgera
bo takie ma życzenie córeczka
Już jest ściągnięte, muszę jeszcze przeprać, nie mogłam się powstrzymać żeby sobie nie zobaczyć jak się komponuje w łóżeczku ^^Ślicznieale do czasu porodu chyba to przykrywasz jakąś folia czy czymś?
![]()
Ja mam plan rodzić z mężem. Chodzi bardziej o tą pierwszą fazę jeżeli bym miała długo skurcze itp. bo możliwe że na ostatnią fazę porodu mąż wyjdzie bo może zemdleć jak to wszystko zobaczy .. a jakby coś się wydarzyło że by go nie było to na pierwszą fazę porodu chyba wzięła bym mamę . Jakbym sobie radziła to zawsze mogłaby wyjśćMyslalyscie juz z kim bedziecie rodzic? Moj M nie chce byc przy porodzie. Za to mama sie mnie pytala czy chcialabym, zeby byla i tak troche dziwnie mi sie zrobilo i w sumie jakos mi sie to nie widzi... z reszta nie wiadomo czy by zdazyla, bo ma 200km do mnie![]()
Mój facet chętny, ciekawe jak sobie poradziMyslalyscie juz z kim bedziecie rodzic? Moj M nie chce byc przy porodzie. Za to mama sie mnie pytala czy chcialabym, zeby byla i tak troche dziwnie mi sie zrobilo i w sumie jakos mi sie to nie widzi... z reszta nie wiadomo czy by zdazyla, bo ma 200km do mnie![]()
Myslalyscie juz z kim bedziecie rodzic? Moj M nie chce byc przy porodzie. Za to mama sie mnie pytala czy chcialabym, zeby byla i tak troche dziwnie mi sie zrobilo i w sumie jakos mi sie to nie widzi... z reszta nie wiadomo czy by zdazyla, bo ma 200km do mnie![]()
No właśnie widziałam , że tylko tyle do wyboru. I chyba zamówię z szarym i z różowymZa dużego wyboru nie ma
Albo jeszcze te drugie apaszki mi się podobajaZobacz załącznik 859742 Zobacz załącznik 859743
A to miesiąc po mnieja mam termin na 24 sierpniatakże trochę czasu jeszcze mam, ale obawiam się że będą upały i pod koniec ciąży nie będę miała siły, żeby gonić, prać i prasować
![]()
![]()
My skręcamy na początku czerwca jak K przyjedzieDziewczyny macie już skręcone łóżeczko? Chciałam męża wygnac jutro żeby już je przywiózł, przynajmniej włożyłabym materac do niego i różne rzeczy pochowala do szuflady bo nie ma gdzie tego trzymać:/
Właśnie upiekłam szarlotkę pachnie w całym domu mm mm![]()
Ooo pychaTaka przedkolacja do mnie przyszłajak ja uwielbiam arbuzy, takie soczyste.Zobacz załącznik 859747
U mnie mąż chce być przy porodzie, więc dla mnie bomba[emoji4]Myslalyscie juz z kim bedziecie rodzic? Moj M nie chce byc przy porodzie. Za to mama sie mnie pytala czy chcialabym, zeby byla i tak troche dziwnie mi sie zrobilo i w sumie jakos mi sie to nie widzi... z reszta nie wiadomo czy by zdazyla, bo ma 200km do mnie![]()
W tej pierwszej fazie myślę, że będzie ale później nie da radyJa mam plan rodzić z mężem. Chodzi bardziej o tą pierwszą fazę jeżeli bym miała długo skurcze itp. bo możliwe że na ostatnią fazę porodu mąż wyjdzie bo może zemdleć jak to wszystko zobaczy .. a jakby coś się wydarzyło że by go nie było to na pierwszą fazę porodu chyba wzięła bym mamę . Jakbym sobie radziła to zawsze mogłaby wyjść![]()