Biedroneczka10
Fanka BB :)
Ja też jak wyNo to jesteśmy na tym samym etapie[emoji16]ja dopiero po 3 prenantalnych będę brała się za wyprawkę[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jak wyNo to jesteśmy na tym samym etapie[emoji16]ja dopiero po 3 prenantalnych będę brała się za wyprawkę[emoji16]
Dziewczyny macie już skręcone łóżeczko? Chciałam męża wygnac jutro żeby już je przywiózł, przynajmniej włożyłabym materac do niego i różne rzeczy pochowala do szuflady bo nie ma gdzie tego trzymać:/
Właśnie upiekłam szarlotkę pachnie w całym domu mm mm![]()
Oj..Ja też[emoji3]za truskawki i arbuza, dałabym się poćwiartować[emoji16]Taka przedkolacja do mnie przyszłajak ja uwielbiam arbuzy, takie soczyste.Zobacz załącznik 859747
Oj pyszne musi być [emoji16] ja mam ochotę na sernika..muszę upiec [emoji23][emoji23][emoji16]Dziewczyny macie już skręcone łóżeczko? Chciałam męża wygnac jutro żeby już je przywiózł, przynajmniej włożyłabym materac do niego i różne rzeczy pochowala do szuflady bo nie ma gdzie tego trzymać:/
Właśnie upiekłam szarlotkę pachnie w całym domu mm mm![]()
Mniam, ale bym jadła
My jutro albo pojutrze będziemy mieć i mój Bartek już je skręca, przykryjemy folia i może czekać. Materac zamówię za 3 tygodnie i tez będzie włożony do łóżeczka, ale w tej sklepowej folii![]()
Taka przedkolacja do mnie przyszłajak ja uwielbiam arbuzy, takie soczyste.Zobacz załącznik 859747