G
gosc12
Gość
Wydaje mi się lepszy niż zdjęcia w albumie, bo mogą zginąć jak się wyjmie a strony z książki nikt nie wyrwieTym razem chyba na pendrive i ja zrzucę zawsze będzie pamiątkafajny pomysł z fotoksiazka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się lepszy niż zdjęcia w albumie, bo mogą zginąć jak się wyjmie a strony z książki nikt nie wyrwieTym razem chyba na pendrive i ja zrzucę zawsze będzie pamiątkafajny pomysł z fotoksiazka
![]()
ja w porównaniu do Was to jestem daleko do tego, żeby wszystko mieć zrobionejak na razie muszę dokupić jeszcze trochę maleńkich ubranek
a dopiero w czerwcu jedziemy do ikei po komodę i lampki nocne
no i jeszcze czeka nas malowanie sypialni, przenoszenie szafy, żeby było miejsce na komodę i łóżeczko
a później pranie, pranie i prasowanie, prasowanie
![]()
Wydaje mi się lepszy niż zdjęcia w albumie, bo mogą zginąć jak się wyjmie a strony z książki nikt nie wyrwiei chcemy zrobić taka grubsza, w twardej okładce
![]()
A ja kupiłam 2 kg truskawek zjadlysmy z córką po misce że smietana i cukrem, mniam
Widzę że wy dziewczyny wszystkie jednak idziecie w róż, ja jak była w ciąży z córką kupowałam większość rzeczy neutralnych jakby drugi byl chłopak i w sumie się sprawdziło. Jakbym miała różowy wózek itd to by nie miało sensu teraz. No chyba że będziecie to sprzedawać a nie trzymać dla kolejnych dzieci.
Z tą lewatywa to ja chyba sama sobie bym się bała, zresztą lewatywa przyspiesza poród podobno. Ale to już wiem co zrobić, kupię i będę miała że soba w szpitalu.
Ostatnio mój mąż stwierdził że jak zacznę rodzić w nocy to on obudzi córkę wsadzi nas do samochodu zawiezie mnie do szpitala a później córkę do kogoś bo drugi poród to szybciej więc nie ma czasumam nadzieję jednak że az tak szybko to nie pójdzie.
No to jesteśmy na tym samym etapie[emoji16]ja dopiero po 3 prenantalnych będę brała się za wyprawkę[emoji16]ja w porównaniu do Was to jestem daleko do tego, żeby wszystko mieć zrobionejak na razie muszę dokupić jeszcze trochę maleńkich ubranek
a dopiero w czerwcu jedziemy do ikei po komodę i lampki nocne
no i jeszcze czeka nas malowanie sypialni, przenoszenie szafy, żeby było miejsce na komodę i łóżeczko
a później pranie, pranie i prasowanie, prasowanie
![]()
FajneJa to szukam coś w tym stylu jak te na zdjeciu ale akurat od tego sprzedajacego trochę przeraża mnie czas wysyłki , jak nic podobnego nie znajde to wtedy ten kupie może dojdzie do porodu . Ten sprzedający ma takie apaszki z tasiemka do smoczka to by się nadalo na spacerki Zobacz załącznik 859724
O ranyJedyne czego nie polecam to album ze zdjęciami do wklejania. Kupiłam taki dla córki fakt że pięknie to wygląda ale wklejanie to katorga. Do dzisiaj jestem na etapie roczku córki a ona ma 5 lat skończone hahaha. Może się za to zabiorę w sumie bo po porodzie już napewno nie będę tego robić.
Za dużego wyboru nie maFajneteż zapisałam na listę
tylko szkoda , że nie ma w jednym kolorze , żeby pasował do różnych kolorów ubranek
![]()
To jeszcze sporo przed Wami
A na kiedy termin ? Ja się wolę pospieszyć, jakieś mam obawy , że się nie wyrobie inaczej..