oliwiapatrycja
Fanka BB :)
To pewnie 1 bo 31 czwartek to Boże CiałoTeż jestem ciekawa ile moja urosła
Ja idę 31 lub 1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie 1 bo 31 czwartek to Boże CiałoTeż jestem ciekawa ile moja urosła
Ja idę 31 lub 1
Też lubię je prasować ale ostatnio śpię na stojąco mimo to , chce mieć już wszystko porobioneJa to lubię prasować takie ubraneczka małe i je oglądac po 100 razy
Coś Ty! Ja tutaj zamierzam być dluuugo po porodzie, będziemy nadal utrzymywać kontakty i może jak dzieciaczki nasze będą miały po 1-2 lata to zrobimy jakieś spotkanie większe w jakimś miescie? Kto wie? [emoji56]
Tym razem chyba na pendrive i ja zrzucę zawsze będzie pamiątka fajny pomysł z fotoksiazkaTeż nie duży
I na prawdę taki masz brzuszek jak mega wyćwiczony
Współczuję, dlatego my zaraz po porodzie robimy fotoksiazke z ciąży, już jedna mamy z naszych zdjęć , ale mimo to i tak zapisuje na penisie drive bo się obawiam że coś się z nimi stanie.
Ja dziś pierwszy raz po 3 tyg spróbowałam ziemniaków na obiad bo tak cały czas kasze ryż i jestem happy no cukier w normie i po obiedzie sobie loda zjadłam bo tak to bez słodyczy i cukier też ok więc przynajmniej spokojna jestem bo bez słodkości nie raz mnie boombi oj ciężki żywot ,mam nadzieję że po ciąży będzie ok i wszystko wróci do normy.Dzięki za kilka informacji Ale pech z tym gardłem, możesz też wodą solą kuchenną mi pomaga.
Jeju, dziewczyny, wy to macie malutkie brzuszki w porównaniu z moim. Dziś 29 tydzień 3 dzień czyli 30 tydzień, w niedziele zaczynam 31. Zostało mi 74 dni teoretycznie do porodu. A to ja i moja piłaaa Zobacz załącznik 859720Zobacz załącznik 859721
A komoda obgryziona na dole przez psa, jak idę się myć to sobie ją otwiera i wyciąga moje skarpetki i bieliznę, normalnie potrafi to zrobić łapą xD
Daj znać koniecznie po wizycie u lekarza.Piękne brzuszki [emoji7] ja już +11 ale w sumie mało widać, startowałam z wagą 58kg przy 179cm także jakoś sie rozchodzi ta 'nadwaga' [emoji3]
Stan depresyjny trochę mi przeszedł, ale mam inne zmartwienie, jeszcze wczoraj któraś z Was pisała o odchodzacych czopach na lipcowkach, byłam przed chwila w łazience i tam lekko brązowy ciągnący sie śluz.. mam nadzieje ze to nie TO! co prawda biorę tabletki dopochwowo co wieczór - może cos uszkodziłam.. ale kurczę czemu dopiero teraz wyszło a nie wcześniej. Dobrze ze mam jutro lekarza.. [emoji25]
To ja trochę więcej godzin mam prasowania za sobą a jeszcze trochę przede mnąPowodzenia hah, ja łącznie po 5 praniach prasowałam 4 h, ale rozłożyłam sobie to na 2 dni, żeby nie paść. Co Ty kobito bez takiego stelaża prasujes? Plecy Ci pękną ja mam taki stelaz tzn deskę do prasowania zwykła za 30 zł z marketu. Na mnie tez właśnie czeka prasowanie, ale naszych ciuchów, bo wreszcie ogarnelam swoje 2 półki w szafie. Zobacz załącznik 859718Zobacz załącznik 859719
Ładny brzuszekJeju, dziewczyny, wy to macie malutkie brzuszki w porównaniu z moim. Dziś 29 tydzień 3 dzień czyli 30 tydzień, w niedziele zaczynam 31. Zostało mi 74 dni teoretycznie do porodu. A to ja i moja piłaaa Zobacz załącznik 859720Zobacz załącznik 859721
A komoda obgryziona na dole przez psa, jak idę się myć to sobie ją otwiera i wyciąga moje skarpetki i bieliznę, normalnie potrafi to zrobić łapą xD
Mi też jedynie stanik wypełniły :/Mi niestety w cycki nic nie poszło jak były małe tak dalej są żeby urosły to mogę miec i jeszcze więcej kg
A no takTo pewnie 1 bo 31 czwartek to Boże Ciało
Też lubię je prasować ale ostatnio śpię na stojąco mimo to , chce mieć już wszystko porobione