reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Eh :( ważne, że wszystko jest dobrze z córeczką. A z tymi zdjęciami to nie wiem czemu on tak się zachowuje, przecież nie płaci raczej za to a nawet jak by to nie jest to lekarz na fundusz.. no ja dostawałam czasem zdjęcia na których kompletnie nic nie było widać ale dal. Za 4 tygodnie chciałam zdjęcie to powiedział , że mam za dużo i dostanę następnym razem. Więc też nie taki chętny. A to wystarczy nacisnąć guzik i wydrukować... A tak im ciężko..
Który tydzień dzisiaj jesteś ?;*
Dzisiaj świętujemy równy 23 :)zostało nam coraz mniej, a ja dalej nie widzę jak ten bobas przeze mnie przejdzie Haha

Jestem taka głodna ze muszę przywitać się z koleżanka biedronka i zrobić sobie kurczaka w sosie słodko- kwaśnym

reklama
Ja z Klaudią mówiłyśmy o takich:
Link do: SKUBB - IKEA
Ale ja ich w końcu nie kupiłam, tylko takie coś jak na zdjęciu kupiłam:
Zobacz załącznik 852047
Dzieki ;) I teraz będę się zastanawiać któro będzie lepsze cholerka :) a ty masz już tam ciuszki? Te przegródki są w miarę stabilne że faktycznie oddzielają ciuszki ?
No i kwestia wymiaru tutaj na stronie pisze 55cm a moje szuflady są na 60 . To jest twarde że nie będzie przeszkadzać że brakuje 5 cm plotka ?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kiedyś pisalyscie nazwy win 0%, jakie to były? Bo dziś mnie naszła ochota i chyba po obiedzie pójdziemy do Kauflandu coś poszukac, tam mają w miarę duży wybór alkoholu to może właśnie znajdę jakieś bezalkoholowe i do tego chrupcie [emoji16][emoji16]

A skąd on może wiedzieć ? Dzieci chyba rosną w swoim tempie.
Ja czuję , że urodzę dużo wcześniej. I takie mam głupie przeczucie , że przed 37 ://
Albo to z obawy tak..
A cholera go wie skąd przy 2 ciazy w 32 tyg na usg mala miała 3200g i nikt mi wtedy nie powiedział że będzie mogła być duża 4600g jak pojechałam do porodu z wielkim brzuchem to lekarz zapytał się mnie ile dziecko waży (w brzuchu) a ja skąd mam wiedzieć???i zaczęła się panika bo może być duże ale cc nie zrobili a teraz to nie wiem moze gin boi się że może być duże 3 bo u nas ogólnie że strony męża i mojej dzieciaki rodzą sie duże ??ale życie jest rózne zobaczymy jak będzie w 32-33 tyg jak będzie duży dzidziuś to będę się martwić a jak w normie to super

Ostatnia edycja:
reklama
Tylko ze ja za każda wizytę płace 150zl... bo chodzę prywatnie i i tak ma problem z jedna kartka druku ehm, wybrałam najlepszego ginekologa w mieście... No cóż już schowam swoje żale i dotrwam z nim do końca, ale jest mi przykro... w porównaniu do tego ile płace powinien mi dać fotę nawet pupy...

Ja też płacę 150 zł ale mój gin daje mi bez gadania całego węża zdjęć, co najmniej 5.

Do góry