reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też płacę 150 zł ale mój gin daje mi bez gadania całego węża zdjęć, co najmniej 5.
Aaa niech się naje tymi zdjęciami :D jak ja nie lubię się prosić o coś co mi się należy i za co płace, a jeszcze prosząc się tego nie dostaje o jejku ... nic życzę mu smacznego na zaoszczędzonych paru złotówkach :)

reklama
Zakupy udane. 22 zł wydane a Mały ma kolejne ubranka i córka dwie pary spodenek na lato ☺
20180430_135736.jpg

20180430_135543.jpg

Już byłam zmęczona i nie szukałam nic dla siebie.. wyniki z krzywej odbiorę w środę dopiero. Nawet przeżyłam. Pierwsze pół godz było kiepskie ale bez tragedii. Mam nadzieję, że wyniki będą ok.

Załączniki

• 20180430_135736.jpg
    20180430_135736.jpg
    933,2 KB · Wyświetleń: 424
  • 20180430_135543.jpg
    20180430_135543.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 430
a jakimiś preparatami mylas panele ? Żeby je zmatowic trochę ?
Nie nudzisz się z dwoma córeczkami na pewno :)
Ja się martwię bo moja trzeci dzień jest cicho. Jak ja obudzę to się ruszy lub kopnie i koniec. Dzisiaj jeszcze jej nie czułam.. :(
A na tym etapie możliwe , ze dziecko się może zaplątać w pępowinę ? Już 28tydzien a ja jej nie czuję tyle co powinnam przez te kilka dni. :/
Też tak miałam przez 2 dni że mało się ruszala na szczęście wxxoraj nadrobila idzie też ok na spokojnie wypij coś zimnego połóż się i poczekaj czy będzie fikac

Ja w kuchni mam takie kafle, w których można się przejżeć, masakra, nie polecam nikomu. W naszym mieszkaniu mamy matowe panele, a te myję po prostu wdą z odrobiną lenora, mopem :D I daje radę, panel czysty, kurzu tak nie zbiera i plam za bardzo nie widać. A w obecnym mieszkaniu też poza kuchnią i łazienką oraz WC mamy panele, matowe. Tu również w ruch idzie woda, lenor i mop :)

Witajj witaj :)

Zawsze możesz złożyć oficjalne zażalenie na lekarza, tego nikt nie zabroni :)
A znam taki patent jak słabo ruchy się czuje, albo jakiś przestój jest: hałas. Jak masz mocne słuchawki, takie do mp3, kina domowego czy coś w ten deseń, puść głośno muzykę i przyłóż słuchawki do brzucha, to powinno obudzić dziecko, które zareaguje ruchem na hałas.
Ale najważniejsze, że czujecie się ok :)

Sorki, nie mam siły ani weny na czytanie 20 stron :p Powiem, że weekend minął spokojnie, jak na wojnie i generalnie jet ok :)
Myślałam o tym, ale szkoda mi jej tak straszyć hałasami ale jak będzie taka potrzeba to na pewno skorzystam. Dziękuje :* a jak się czujesz ? Źle samopoczucie dziś ?:(

Tylko ze ja za każda wizytę płace 150zl... bo chodzę prywatnie i i tak ma problem z jedna kartka druku ehm, wybrałam najlepszego ginekologa w mieście... No cóż już schowam swoje żale i dotrwam z nim do końca, ale jest mi przykro... w porównaniu do tego ile płace powinien mi dać fotę nawet pupy...
Nie denerwuj się. Pojedziesz na 3d i dostaniesz dużo zdjęć. O ile się wybierasz. A jemu powiedz , że chcesz zdjęcie nawet pupy czy stopki. Ja już mam taki żal do lekarza swojego , że i twojego bym opieprzyla , że Ci prsykrosc sprawia :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie denerwuj się. Pojedziesz na 3d i dostaniesz dużo zdjęć. O ile się wybierasz. A jemu powiedz , że chcesz zdjęcie nawet pupy czy stopki. Ja już mam taki żal do lekarza swojego , że i twojego bym pieprzyla , że Ci prsykrosc sprawia :/
Tylko ze mój gin robi 3D, prenatalne i zwykle :D wiec chyba nie zawitam nigdzie po drodze, już mnie nawet nie stać żeby dodatkowo gdzieś isc, jeszcze 4 miesiące i będę sobie bobasowi sama pstrykają zdjęcia:)
Właśnie dostałam przedwczrsny prezent urodzinowy- lustrzankę, miała być w sierpniu, ale mój facet stwierdził ze trzeba mieć tez ładne zdjęcia ciążowe ^^, będę robiła album na roczek z tych naklejek co dostałam z enfamama klub a zaczyna się od ,, niedługo wychodzę”, chyba lepiej zainwestować w lustrzankę niż płacić 400zl za sesje zdjęciowa

Myślałam o tym, ale szkoda mi jej tak straszyć hałasami ale jak będzie taka potrzeba to na pewno skorzystam. Dziękuje :* a jak się czujesz ? Źle samopoczucie dziś ?:(
A dziękuję, samopoczucie fantastyczne, tylko jest mi gorąco :) 27 stopni na dworze, to dla mnie za dużo, dobrze, że w mieszkaniu mamy chłodno. lodów bym zjadła, nie mogę :(

Też chodzę prywatnie, a lekarz na pewno nie sępi na papierze bo to prywatna przychodnia jest i inni lekarze dają. On za to nie płaci. Więc ja nie wiem o co mu chodzi [emoji58][emoji58][emoji58] ciul z tym. Ogladne se bobasa jak się urodzi :D

Dziewczyny kiedyś mówiliśmy o organizerach do komody chyba z Ikea ? Moglibyście podrzucić jakies linki? Szukam szukam i nic.. nie wiem co robię nie tak :D

Proszę :) na żywo jak wygląda pudełko tez mam zdjęcie :*Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-19-19-29-56-942_com.opera.browser.png
    145,3 KB · Wyświetleń: 101
  • Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-19-19-29-45-037_com.opera.browser.png
    176,4 KB · Wyświetleń: 101
  • Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-02-28-16-16-18-542_com.opera.browser.png
    46,8 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Aaa niech się naje tymi zdjęciami :D jak ja nie lubię się prosić o coś co mi się należy i za co płace, a jeszcze prosząc się tego nie dostaje o jejku ... nic życzę mu smacznego na zaoszczędzonych paru złotówkach :)

No i takie podejście to ja rozumiem. Nie dziwie Ci się, że masz nerwa, bo płacić za wizytę i to niemałe pieniądze i jeszcze nie dostać zdjęcia gdzie to powinna być podstawa to szok. Ale nie ma co się stresować, dla dobra maluszka i nas samych trzeba czasami wziąć porządny wdech i wydech i się po prostu na coś wypiąć [emoji5]

Do góry