Aaa niech się naje tymi zdjęciami jak ja nie lubię się prosić o coś co mi się należy i za co płace, a jeszcze prosząc się tego nie dostaje o jejku ... nic życzę mu smacznego na zaoszczędzonych paru złotówkachJa też płacę 150 zł ale mój gin daje mi bez gadania całego węża zdjęć, co najmniej 5.
reklama
Bajunia
Fanka BB :)
Zakupy udane. 22 zł wydane a Mały ma kolejne ubranka i córka dwie pary spodenek na lato ☺
Już byłam zmęczona i nie szukałam nic dla siebie.. wyniki z krzywej odbiorę w środę dopiero. Nawet przeżyłam. Pierwsze pół godz było kiepskie ale bez tragedii. Mam nadzieję, że wyniki będą ok.
Już byłam zmęczona i nie szukałam nic dla siebie.. wyniki z krzywej odbiorę w środę dopiero. Nawet przeżyłam. Pierwsze pół godz było kiepskie ale bez tragedii. Mam nadzieję, że wyniki będą ok.
Załączniki
Też tak miałam przez 2 dni że mało się ruszala na szczęście wxxoraj nadrobila idzie też ok na spokojnie wypij coś zimnego połóż się i poczekaj czy będzie fikaca jakimiś preparatami mylas panele ? Żeby je zmatowic trochę ?
Nie nudzisz się z dwoma córeczkami na pewno
Ja się martwię bo moja trzeci dzień jest cicho. Jak ja obudzę to się ruszy lub kopnie i koniec. Dzisiaj jeszcze jej nie czułam..
A na tym etapie możliwe , ze dziecko się może zaplątać w pępowinę ? Już 28tydzien a ja jej nie czuję tyle co powinnam przez te kilka dni. :/
G
gosc12
Gość
Myślałam o tym, ale szkoda mi jej tak straszyć hałasami ale jak będzie taka potrzeba to na pewno skorzystam. Dziękuje :* a jak się czujesz ? Źle samopoczucie dziś ?Ja w kuchni mam takie kafle, w których można się przejżeć, masakra, nie polecam nikomu. W naszym mieszkaniu mamy matowe panele, a te myję po prostu wdą z odrobiną lenora, mopem I daje radę, panel czysty, kurzu tak nie zbiera i plam za bardzo nie widać. A w obecnym mieszkaniu też poza kuchnią i łazienką oraz WC mamy panele, matowe. Tu również w ruch idzie woda, lenor i mop
Witajj witaj
Zawsze możesz złożyć oficjalne zażalenie na lekarza, tego nikt nie zabroni
A znam taki patent jak słabo ruchy się czuje, albo jakiś przestój jest: hałas. Jak masz mocne słuchawki, takie do mp3, kina domowego czy coś w ten deseń, puść głośno muzykę i przyłóż słuchawki do brzucha, to powinno obudzić dziecko, które zareaguje ruchem na hałas.
Ale najważniejsze, że czujecie się ok
Sorki, nie mam siły ani weny na czytanie 20 stron Powiem, że weekend minął spokojnie, jak na wojnie i generalnie jet ok
G
gosc12
Gość
Nie denerwuj się. Pojedziesz na 3d i dostaniesz dużo zdjęć. O ile się wybierasz. A jemu powiedz , że chcesz zdjęcie nawet pupy czy stopki. Ja już mam taki żal do lekarza swojego , że i twojego bym opieprzyla , że Ci prsykrosc sprawia :/Tylko ze ja za każda wizytę płace 150zl... bo chodzę prywatnie i i tak ma problem z jedna kartka druku ehm, wybrałam najlepszego ginekologa w mieście... No cóż już schowam swoje żale i dotrwam z nim do końca, ale jest mi przykro... w porównaniu do tego ile płace powinien mi dać fotę nawet pupy...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
G
gosc12
Gość
No widzisz .. takie podejście..Co za podejscie.. jak to by nie ratowali??? Kur.a
Ja mu powiem co myślę na ten temat w poniedziałek..
Tylko ze mój gin robi 3D, prenatalne i zwykle wiec chyba nie zawitam nigdzie po drodze, już mnie nawet nie stać żeby dodatkowo gdzieś isc, jeszcze 4 miesiące i będę sobie bobasowi sama pstrykają zdjęciaNie denerwuj się. Pojedziesz na 3d i dostaniesz dużo zdjęć. O ile się wybierasz. A jemu powiedz , że chcesz zdjęcie nawet pupy czy stopki. Ja już mam taki żal do lekarza swojego , że i twojego bym pieprzyla , że Ci prsykrosc sprawia :/
Właśnie dostałam przedwczrsny prezent urodzinowy- lustrzankę, miała być w sierpniu, ale mój facet stwierdził ze trzeba mieć tez ładne zdjęcia ciążowe ^^, będę robiła album na roczek z tych naklejek co dostałam z enfamama klub a zaczyna się od ,, niedługo wychodzę”, chyba lepiej zainwestować w lustrzankę niż płacić 400zl za sesje zdjęciowa
Luiza.
A dziękuję, samopoczucie fantastyczne, tylko jest mi gorąco 27 stopni na dworze, to dla mnie za dużo, dobrze, że w mieszkaniu mamy chłodno. lodów bym zjadła, nie mogęMyślałam o tym, ale szkoda mi jej tak straszyć hałasami ale jak będzie taka potrzeba to na pewno skorzystam. Dziękuje :* a jak się czujesz ? Źle samopoczucie dziś ?
G
gosc12
Gość
Też chodzę prywatnie, a lekarz na pewno nie sępi na papierze bo to prywatna przychodnia jest i inni lekarze dają. On za to nie płaci. Więc ja nie wiem o co mu chodzi [emoji58][emoji58][emoji58] ciul z tym. Ogladne se bobasa jak się urodzi
Dziewczyny kiedyś mówiliśmy o organizerach do komody chyba z Ikea ? Moglibyście podrzucić jakies linki? Szukam szukam i nic.. nie wiem co robię nie tak
Proszę na żywo jak wygląda pudełko tez mam zdjęcie :*
Załączniki
reklama
miloscwczasachpopkultury
Aaa niech się naje tymi zdjęciami jak ja nie lubię się prosić o coś co mi się należy i za co płace, a jeszcze prosząc się tego nie dostaje o jejku ... nic życzę mu smacznego na zaoszczędzonych paru złotówkach
No i takie podejście to ja rozumiem. Nie dziwie Ci się, że masz nerwa, bo płacić za wizytę i to niemałe pieniądze i jeszcze nie dostać zdjęcia gdzie to powinna być podstawa to szok. Ale nie ma co się stresować, dla dobra maluszka i nas samych trzeba czasami wziąć porządny wdech i wydech i się po prostu na coś wypiąć [emoji5]