miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zakupy udane. 22 zł wydane a Mały ma kolejne ubranka i córka dwie pary spodenek na lato [emoji5]
Zobacz załącznik 852068
Zobacz załącznik 852069
Już byłam zmęczona i nie szukałam nic dla siebie.. wyniki z krzywej odbiorę w środę dopiero. Nawet przeżyłam. Pierwsze pół godz było kiepskie ale bez tragedii. Mam nadzieję, że wyniki będą ok.
Aaaa linki to już wysyłamTeż chodzę prywatnie, a lekarz na pewno nie sępi na papierze bo to prywatna przychodnia jest i inni lekarze dają. On za to nie płaci. Więc ja nie wiem o co mu chodzi [emoji58][emoji58][emoji58] ciul z tym. Ogladne se bobasa jak się urodzi
Dziewczyny kiedyś mówiliśmy o organizerach do komody chyba z Ikea ? Moglibyście podrzucić jakies linki? Szukam szukam i nic.. nie wiem co robię nie tak
Ja miałam kupić jedna pakę ciuchów za 150zl i na tym skończyć, a ja cały czas coś dokupuje, a gdzie to do końca...No i super, widać, że łowy udane. Ja uwielbiam wchodzić do ciucholandow, bo nie dość, że za małe pieniądze można kupić ciuchy to jeszcze nigdy nie wiesz co znajdziesz pięknego i to taka wielka jedna niewiadoma i niespodzianka jest [emoji16][emoji85]
Tylko ze mój gin robi 3D, prenatalne i zwykle wiec chyba nie zawitam nigdzie po drodze, już mnie nawet nie stać żeby dodatkowo gdzieś isc, jeszcze 4 miesiące i będę sobie bobasowi sama pstrykają zdjęcia
Właśnie dostałam przedwczrsny prezent urodzinowy- lustrzankę, miała być w sierpniu, ale mój facet stwierdził ze trzeba mieć tez ładne zdjęcia ciążowe ^^, będę robiła album na roczek z tych naklejek co dostałam z enfamama klub a zaczyna się od ,, niedługo wychodzę”, chyba lepiej zainwestować w lustrzankę niż płacić 400zl za sesje zdjęciowa
Ja miałam kupić jedna pakę ciuchów za 150zl i na tym skończyć, a ja cały czas coś dokupuje, a gdzie to do końca...
Przeglądnijcie gazetkę LIDLa, będzie parę fajnych rzeczy dla dzidziów i mam
Link do: lidl-flyer.com