reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zakupy udane. 22 zł wydane a Mały ma kolejne ubranka i córka dwie pary spodenek na lato [emoji5]
Zobacz załącznik 852068
Zobacz załącznik 852069
Już byłam zmęczona i nie szukałam nic dla siebie.. wyniki z krzywej odbiorę w środę dopiero. Nawet przeżyłam. Pierwsze pół godz było kiepskie ale bez tragedii. Mam nadzieję, że wyniki będą ok.

No i super, widać, że łowy udane. Ja uwielbiam wchodzić do ciucholandow, bo nie dość, że za małe pieniądze można kupić ciuchy to jeszcze nigdy nie wiesz co znajdziesz pięknego i to taka wielka jedna niewiadoma i niespodzianka jest [emoji16][emoji85]

Też chodzę prywatnie, a lekarz na pewno nie sępi na papierze bo to prywatna przychodnia jest i inni lekarze dają. On za to nie płaci. Więc ja nie wiem o co mu chodzi [emoji58][emoji58][emoji58] ciul z tym. Ogladne se bobasa jak się urodzi :D

Dziewczyny kiedyś mówiliśmy o organizerach do komody chyba z Ikea ? Moglibyście podrzucić jakies linki? Szukam szukam i nic.. nie wiem co robię nie tak :D
Aaaa linki :D to już wysyłam :D
Tutaj musisz patrzeć na cenę i przesyłkę.jaki koszt. Ja zamówiłam z allegro bo przez stronę Ikei wyszła mi przesyłka 450 z może u ciebie będzie inaczej :)
Link do: Pudelka skubb - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Link do: Seria SKUBB - IKEA

No i super, widać, że łowy udane. Ja uwielbiam wchodzić do ciucholandow, bo nie dość, że za małe pieniądze można kupić ciuchy to jeszcze nigdy nie wiesz co znajdziesz pięknego i to taka wielka jedna niewiadoma i niespodzianka jest [emoji16][emoji85]
Ja miałam kupić jedna pakę ciuchów za 150zl i na tym skończyć, a ja cały czas coś dokupuje, a gdzie to do końca...

Tylko ze mój gin robi 3D, prenatalne i zwykle :D wiec chyba nie zawitam nigdzie po drodze, już mnie nawet nie stać żeby dodatkowo gdzieś isc, jeszcze 4 miesiące i będę sobie bobasowi sama pstrykają zdjęcia:)
Właśnie dostałam przedwczrsny prezent urodzinowy- lustrzankę, miała być w sierpniu, ale mój facet stwierdził ze trzeba mieć tez ładne zdjęcia ciążowe ^^, będę robiła album na roczek z tych naklejek co dostałam z enfamama klub a zaczyna się od ,, niedługo wychodzę”, chyba lepiej zainwestować w lustrzankę niż płacić 400zl za sesje zdjęciowa

Uhuhu to super prezent :)
Dokładnie, zaniedlugo nasze maluszki będą już z nami to będziemy im do upadłego cykały zdjęcia także bez stresu, bo to szkodzi. Co kto lubi, ja na przykład nie jestem jakąś wielką fanką robienia zdjęć, więc nam się bardziej opłaca sesje brzuzkową zrobić samemu nad morzem, bo akurat jedziemy na 5 dni, będę w 33 tygodniu i będę tez miała urodziny 23 także tam pstrykniemy foty piękne. A zdjęcie dzidziusia noworodkową to decydujemy się u profesjonalnej Pani fotograf, jest to wydatek 400 zł, ale będę miała 15 zdjęć, a sami na pewno byśmy takich nie zrobili także już kwestia co kto lubi i jakie ma podejście do sprawy :)

Ja miałam kupić jedna pakę ciuchów za 150zl i na tym skończyć, a ja cały czas coś dokupuje, a gdzie to do końca...

Ja już się opanowałam, mam jeden karton mniejszy w domu, drugi u rodziców Bartka, jeszcze wielką reklamówkę ciuszków tez u nich i na pewno tez każdy coś przyniesie po szpitalu jak wyjdziemy także ja obrałam strategie, że wole wydawać na następne niezbędne artykuły z wyprawki niż bezmyślnie szaleć z ciuszkami, a później połowy nawet ani razu nie założy [emoji5][emoji16]

A polecacie kochane jakąś dobra i w niewysokiej cenie książkę w tematyce typu „Pierwszy rok życia dziecka”? Bo moje lektury do czytania już mi się powoli kończą, a chyba będzie trzeba zabrać się w ostatnich dwóch miesiącach za coś w tematyce o której nie mam pojęcia i się wyedukować troszkę. Tez planuje pod koniec maja zadzwonic do szkoły rodzenia, która przynależy tu do szpitala w mieście w którym mieszkam. Bo tam gdzie będę rodzic czyli w Lubaniu to szkoły rodzenia nie mają. A myśle, że warto te ostatnie 2 miesiące na to poświecić i od razu tez będę miała zajęcie i czas szybciej zleci :)

reklama
Do góry