reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tylko ze ja za każda wizytę płace 150zl... bo chodzę prywatnie i i tak ma problem z jedna kartka druku ehm, wybrałam najlepszego ginekologa w mieście... No cóż już schowam swoje żale i dotrwam z nim do końca, ale jest mi przykro... w porównaniu do tego ile płace powinien mi dać fotę nawet pupy...
A to bez dwóch zdań focia powinna być. Gościu, takie moje osobiste zdanie, sępi na papierze, bo on dość drogi jest do tych aparatów USG.

reklama
Tylko ze ja za każda wizytę płace 150zl... bo chodzę prywatnie i i tak ma problem z jedna kartka druku ehm, wybrałam najlepszego ginekologa w mieście... No cóż już schowam swoje żale i dotrwam z nim do końca, ale jest mi przykro... w porównaniu do tego ile płace powinien mi dać fotę nawet pupy...
Jak prywatnie chodzisz to faktycznie dziwne. Ja chodze na nfz i tez dostalam tylko jedno zdjęcie w 9tyg. Tez bym chciala wiecej ale na nfz chyba nie ma co wymagac. Bylam na prenatalnych prywatnie i dostałam zdjecia i filmik z badania :)

Zobacz załącznik 851986Zobacz załącznik 851987

Także dziewczyny jak nie macie weny na ubiór na takie upały to polecam odwiedzić ciucholandy w waszych miastach i poszperać z 1-2 h, bo warto. Ja ostatnio tak się obkupilam, tyle ładnych sukienek, eleganckich i przewiewnych bluzek właśnie typowo na lato i pod ciąże żeby mieć komfort, luz i ładnie, kobieco wyglądać, bo odkąd jestem w ciąży to większą uwagę do tego przykładam żeby dbać o siebie bardziej niż przed ciążą, bo wtedy to leniuch, na sportowo, brak makijażu itd
Swietnie wygladasz :tak: i te tatuaze.. piekne ❤

Ostatni raz dziewczyny przyjechałam tu do siebie do szpitala , co by się nie działo jadę od razu do Kielc. Tam mają trzeci stopień refencyjnosci, najwyższej jakości sprzęt do ratowania chorych dzieci, noworodków i przede wszystkim wcześniaków(od 22tc , od wagi 500g)
Badal mnie przed chwilą mój lekarz , wczoraj jak zestresowana dzwoniłam co mam robić to powiedział : " w tym tygodniu muszą być mocne ruchy i jak najszybciej do szpitala się zgłosić należy " a dzisiaj zbadał i mówi : " widzę , że ktg bardzo ładne, nie trzeba się martwic bo dopiero się ruchy zaczynają mocniejsze od tego tygodnia. - a na koniec , że w 28tygodniu by mi nie ratowali dziecka.
Nawet się nie kłóciłam ani nie dochodziłam tylko wyszłam. Taka jestem zła.
Jak może tak powiedzieć , dzieci w tym tygodniu się rodzą często i żyją
Czy chore czy zdrowe ale im próbują pomoc. A ten szpital jest po co.. po to żeby poleżeć lub przyjść, urodzić i kupić trumnę bo mają w dupie. Jprdl.
W środę wychodzę. Jak coś będzie nie tak to jadę od razu do Kielc .. eh. Maskara. Tak tu liczyć na lekarzy.
Co za podejscie.. jak to by nie ratowali??? Kur.a :wściekła/y:

Ja mam z prenatalnych i połówkowych wszystkie ujęcia na płytce a tak to mam tak po 1 zdjęciu z wydruku od najmniejszej fasolki po teraz.
Ciekawa jestem czemu mieliby odchodzić od dawania zdjec.

Hej dziewczyny [emoji847] na pocztku trochę sie udzielałam ale niestety obowiązki jakoś wybiły mnie z forumowego rytmu :) w czwartek zaczynam 26tydzien, jutro wizyta, do tej pory wszystko okej :) mała Laura rośnie, szaleje w brzuszku. Martwi mnie niestety od wczoraj mrowienie w brzuchu, nie wiem czy to jest to twardnienie.. nie boli nic ale jakiś chwilowy dyskomfort. Tez tak macie? Buziaki dla wszystkich ciężarówek [emoji177][emoji598]

Dziewczyny dzisiaj na mnie kolej. Wypiłam te słodkości za Wasze zdrowie ☺ teraz czekamy. Trzymajcie kciuki !
Trzymam kciuki za dobry wynik !:*
Ja właśnie widziałam w aptece szpitalnej jak kupowałam glukozę szczoteczkę z grzebykiem chyba z canpola z naturalnego włosia za 14 zł. Za podobną cenę na allegro kupiłam
Dziekii :)
Nie pisałam tego żeby kogoś tu straszyć :( tylko po prostu odkąd to przeczytałam to cały czas siedzi mi to w głowie i musiałam komuś to powiedzieć. Smutne to bardzo :(
Wiem kochana.
Byłam tam długo na lipcowkach i wiem jak się Oliwka cieszyła z synka.
Wózek kupiony, ubranka itp a tu taka wiadomość. Też ciągle myślę o tym. Że jak mógł lekarz nic nie zauważyć przez tyle miesiący. Straszne .. ja bym się nie podniosła raczej.

Zobacz załącznik 851986Zobacz załącznik 851987

Także dziewczyny jak nie macie weny na ubiór na takie upały to polecam odwiedzić ciucholandy w waszych miastach i poszperać z 1-2 h, bo warto. Ja ostatnio tak się obkupilam, tyle ładnych sukienek, eleganckich i przewiewnych bluzek właśnie typowo na lato i pod ciąże żeby mieć komfort, luz i ładnie, kobieco wyglądać, bo odkąd jestem w ciąży to większą uwagę do tego przykładam żeby dbać o siebie bardziej niż przed ciążą, bo wtedy to leniuch, na sportowo, brak makijażu itd
Ślicznie wyglądasz i sukienki super :) ja takie w sklepach widuję za 80 zł.
Chociaz w galerii też dużo nakupowalam za 10-30zl. W ciucholandach da się wyszperać, jasne , że tak :) sama wcześniej nie chodziłam w sukienkach. Jedynie wesele, komunia i grubsze imprezy. Dopiero w ciąży zaczęłam zakładać i ciesZe się :):)

reklama
A to bez dwóch zdań focia powinna być. Gościu, takie moje osobiste zdanie, sępi na papierze, bo on dość drogi jest do tych aparatów USG.
Też chodzę prywatnie, a lekarz na pewno nie sępi na papierze bo to prywatna przychodnia jest i inni lekarze dają. On za to nie płaci. Więc ja nie wiem o co mu chodzi [emoji58][emoji58][emoji58] ciul z tym. Ogladne se bobasa jak się urodzi :D

Dziewczyny kiedyś mówiliśmy o organizerach do komody chyba z Ikea ? Moglibyście podrzucić jakies linki? Szukam szukam i nic.. nie wiem co robię nie tak :D

Do góry