reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Masakra... znam też jeden taki przypadek. Ale dziewczyna nie chodziła na prenatalne, bo jej lekarz jej to robił. I okazało się, że genetycznie cis zawsze też było nie tak z wcześniejszymi dziećmi. Co prawda cała trójka się urodziła, ale...współczuję jej[emoji852]Czasami podczytuję lipcówki i wiecie, że jedna dziewczyna dopiero teraz dowiedziała się o wadzie serca i nieuleczalnych wadach genetycznych swojego dzieciątka pisała, że lekarze jej powiedzieli, że ich dziecko może przeżyć kilka godzin po porodzie... i z tego co zrozumiałam (ale nie czytałam wszystkiego) po potwierdzeniu wyników będzie miała przerywaną wcześniej ciążę ;( jak to możliwe, że dopiero teraz to wykryli
Eh... najlepiej dla was byłoby gdyby cię nie zatrzymali, tylko coś podali[emoji11] Pewnie stresujesz się synkiem i dlatego to wszystko[emoji852] Dobrze, że możesz na mamę liczyć![emoji8]A ja już czekam w przyszpitalnej przechodni dopiero gabinet czynny od 7.30 ale musialam wcześniej bo mąż przed praca mnie teraz podrzucil a sama potem bym nie chciala jechać ,i się okaże co dalej czy zostanę w szpitalu czy dadza leki . Glowa mnie boli rano raz wymiotowałam , te pielęgniarki jak przechodzą korytarzem to albo mega wypsiukane albo śmierdzi fajami aż nos wykręca ..
Ale trudno jak zemdleje to chociaż odrazu bedzie pomoc .
Mam nadzieję że dostane leki bo muszę do synka wracać przez te afty osłabiony jest 3 dni praktycznie nic nie jadł pić mało i boję się że wkoncu trzeba będzie z nim jechac do szpitala bo się odwodni, może jak leki zaczna działac język mu się podgoi i zacznie jesc . Dobrze że moja mama się nim zajmuje ,tak chyba bym się dzisiaj wcale nie wybrala
Anulaa88
@klaudiaa975 A Ty już coś wiesz?
Biedroneczka10
@klaudiaa975 tak ja miałam w pierwszej ciąży sterydy podawane w 28 tygodniu i lekarze mówili że teraz mała bezpieczniejsza jakby się urodziła to płuca są gotowe. Ale urodziła się w 39 tygodniu
Już 5 lat ma
Już 5 lat ma
Kurde ja mam za 2 tyg i już się boje ze tam umrę, oby padało wiało i było zimno,na tych korytarzach jest tak duszno, ze dwie godziny to zdychne ...jeszcze na głodzie ...Dziewczyny dzisiaj na mnie kolej. Wypiłam te słodkości za Wasze zdrowie ☺ teraz czekamy. Trzymajcie kciuki !
oliwiapatrycja
Masakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu
Anulaa88
O jejku... nieszczęścia chodzą parami. Trzymaj się!!! Tfuu trzymajcie się obydwoje[emoji8][emoji8][emoji8]Masakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu
G
gosc12
Gość
Gdzie kupujecie szczotki dla waszych maleństw? Te co widzę w sklepie z canpol czy jako tak i tak dalej, to jest jakaś tragedia. Najlepiej z włosia dzika bym chciała, ale nie wiem, czy uda mi się znaleźć w wersji mini, a ciężko trochę dużą szczotką by było. :/
Myślałam właśnie o tej Canpol z allegro ale jak mówisz , że takie nie dobre to chyba kupię w aptece. Byle by miękka szczotka była , ale naturalne włosie musi być ? Taka bym wolała
Sindi_@
Och współczuję Ci dostałaś jakieś leki? Życzę zdrówkaMasakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu
reklama
GorzkaPomarańcza
Duzo zdrowka dla Ciebie i synka [emoji8]Masakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu