reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czasami podczytuję lipcówki i wiecie, że jedna dziewczyna dopiero teraz dowiedziała się o wadzie serca i nieuleczalnych wadach genetycznych swojego dzieciątka :( pisała, że lekarze jej powiedzieli, że ich dziecko może przeżyć kilka godzin po porodzie... i z tego co zrozumiałam (ale nie czytałam wszystkiego) po potwierdzeniu wyników będzie miała przerywaną wcześniej ciążę ;( jak to możliwe, że dopiero teraz to wykryli :(
Masakra... znam też jeden taki przypadek. Ale dziewczyna nie chodziła na prenatalne, bo jej lekarz jej to robił. I okazało się, że genetycznie cis zawsze też było nie tak z wcześniejszymi dziećmi. Co prawda cała trójka się urodziła, ale...współczuję jej[emoji852]

A ja już czekam w przyszpitalnej przechodni dopiero gabinet czynny od 7.30 ale musialam wcześniej bo mąż przed praca mnie teraz podrzucil a sama potem bym nie chciala jechać ,i się okaże co dalej czy zostanę w szpitalu czy dadza leki . Glowa mnie boli rano raz wymiotowałam , te pielęgniarki jak przechodzą korytarzem to albo mega wypsiukane albo śmierdzi fajami aż nos wykręca ..:eek:
Ale trudno jak zemdleje to chociaż odrazu bedzie pomoc .
Mam nadzieję że dostane leki bo muszę do synka wracać przez te afty osłabiony jest 3 dni praktycznie nic nie jadł pić mało i boję się że wkoncu trzeba będzie z nim jechac do szpitala bo się odwodni, może jak leki zaczna działac język mu się podgoi i zacznie jesc . Dobrze że moja mama się nim zajmuje ,tak chyba bym się dzisiaj wcale nie wybrala:(
Eh... najlepiej dla was byłoby gdyby cię nie zatrzymali, tylko coś podali[emoji11] Pewnie stresujesz się synkiem i dlatego to wszystko[emoji852] Dobrze, że możesz na mamę liczyć![emoji8]

Masakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu:(

Masakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu:(
O jejku... nieszczęścia chodzą parami. Trzymaj się!!! Tfuu trzymajcie się obydwoje[emoji8][emoji8][emoji8]

Gdzie kupujecie szczotki dla waszych maleństw? Te co widzę w sklepie z canpol czy jako tak i tak dalej, to jest jakaś tragedia. Najlepiej z włosia dzika bym chciała, ale nie wiem, czy uda mi się znaleźć w wersji mini, a ciężko trochę dużą szczotką by było. :/

Myślałam właśnie o tej Canpol z allegro ale jak mówisz , że takie nie dobre to chyba kupię w aptece. Byle by miękka szczotka była , ale naturalne włosie musi być ? Taka bym wolała

Och współczuję Ci :( dostałaś jakieś leki? Życzę zdrówka

reklama
Do góry