reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Masakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu:(
O nie, szkoda że synek aż taki słaby :( ale to wszystko dla waszego dobra

reklama
Gdzie kupujecie szczotki dla waszych maleństw? Te co widzę w sklepie z canpol czy jako tak i tak dalej, to jest jakaś tragedia. Najlepiej z włosia dzika bym chciała, ale nie wiem, czy uda mi się znaleźć w wersji mini, a ciężko trochę dużą szczotką by było. :/

Ja wyszukuję właśnie ze sztucznego włosia. Jakoś dotykanie dziecka denatem mnie obrzydza.

U nas w Zgorzelcu dziś piękna pogoda, trochę chłodniej niż wczoraj, bo wczoraj to aż 26 stopni, ale tez cudownie i aż w sukienkę wskoczyłam, ale u mnie od miesiąca to już norma, tylko tak się nosze i właśnie muszę sobie jeszcze jak będę za 2 tyg u mamy w Bytomiu to w tym ciucholandzie z 3 dodatkowo wyszukać, bo tam same perełki za grosze. Tą właśnie mam stamtąd na wagę, tą w kwiaty również :)

Ja zaraz śniadanko, wcześniej byłam z pieskiem na spacerze, później do mamy przedzwonię na pogaduchy, później ogarnę jakiś fajny makijaż, książkę poczytam, do południa zrobię obiadek i czekam na mojego z pracy jak wróci. A około 17 pojedziemy sobie na spacerek dłuższy na takie fajne skałki, to jest za granica niemiecka, ale jak dla nas 25 min autem, wiec bliziutko. A jest tam tak pięknie, spokojnie :)

No ja właśnie podesłałam link gdyby jednak któraś była za internetowym zakupem. Ja preferuje tylko takie, nie mam weny i ochoty chodzić po sklepach miejscowych i wydawać o 30% więcej za każdy najmniejszy produkt :D
Ja tak samo, zobaczę to co wysłałaś, ale sama też mam już jakąś szczotkę wrzuconą do koszyka na allegro :)

IMG_1525073965.424453.jpg
IMG_0618.jpg

Także dziewczyny jak nie macie weny na ubiór na takie upały to polecam odwiedzić ciucholandy w waszych miastach i poszperać z 1-2 h, bo warto. Ja ostatnio tak się obkupilam, tyle ładnych sukienek, eleganckich i przewiewnych bluzek właśnie typowo na lato i pod ciąże żeby mieć komfort, luz i ładnie, kobieco wyglądać, bo odkąd jestem w ciąży to większą uwagę do tego przykładam żeby dbać o siebie bardziej niż przed ciążą, bo wtedy to leniuch, na sportowo, brak makijażu itd

Załączniki

• IMG_1525073965.424453.jpg
    IMG_1525073965.424453.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 460
  • IMG_0618.jpg
    IMG_0618.jpg
    687,2 KB · Wyświetleń: 441
Zobacz załącznik 851986Zobacz załącznik 851987

Także dziewczyny jak nie macie weny na ubiór na takie upały to polecam odwiedzić ciucholandy w waszych miastach i poszperać z 1-2 h, bo warto. Ja ostatnio tak się obkupilam, tyle ładnych sukienek, eleganckich i przewiewnych bluzek właśnie typowo na lato i pod ciąże żeby mieć komfort, luz i ładnie, kobieco wyglądać, bo odkąd jestem w ciąży to większą uwagę do tego przykładam żeby dbać o siebie bardziej niż przed ciążą, bo wtedy to leniuch, na sportowo, brak makijażu itd
Śliczna ta niebieska :)
A mi jakoś bardzo gorąco nie jest jeszcze, mimo że u nas też koło 25 st ciągle jest. Raz założyłam sukienkę i zaraz ją przebrałam bo stwierdziłam że za zimno mi będzie :p ja codziennie chodzę w moich ukochanych spodniach ciążowych (tzn mam 3 pary, nie że w 1 [emoji23]) i do tego koszulka. Miałam problem właśnie z koszulkami bo okazało się, że mam dużo koszulek krótkich które z brzuchem brzydko wyglądają, albo koszulek przezroczystych hahaha :o normalnie na to nie zwracałam uwagi. Sama kupiłam ze 3 koszulki w czasie ciąży ale pożyczyłam chyba 6 od mamy, a moja mama ma rozmiar większe ciuchy ode mnie więc te bluzki są idealne bo trochę dłuższe niż większość moich :)

Zobacz załącznik 851986Zobacz załącznik 851987

Ja po badaniu jadę właśnie na lumpy☺ mam stałą miejscówkę gdzie zawsze znajdę jakąś perełkę dla siebie albo dla dziecka za kilka zł

Gdzie kupujecie szczotki dla waszych maleństw? Te co widzę w sklepie z canpol czy jako tak i tak dalej, to jest jakaś tragedia. Najlepiej z włosia dzika bym chciała, ale nie wiem, czy uda mi się znaleźć w wersji mini, a ciężko trochę dużą szczotką by było. :/
Ja kupuję ta prosta z canpolu dlatego że dużo mam używa wlasnie tych i też często słyszałam że się nie używa tych szczoteczek w ogóle dla dziecka [emoji33] chociaż ja bym chciała :)

reklama
Do góry