reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Masakra muszę zostac w szpitalu ale mam się zgłosić najpóźniej w piątek i wtedy mnie położą na parę dni, teraz nie moge bo z synkiem dzisiaj jedziemy do szpitala i on bedzie pare dni w szpitalu pewnie dadzą kroplówki a jak on wyjdzie to ja idę na parę dni znowu:(
O nie, szkoda że synek aż taki słaby :( ale to wszystko dla waszego dobra

reklama
Gdzie kupujecie szczotki dla waszych maleństw? Te co widzę w sklepie z canpol czy jako tak i tak dalej, to jest jakaś tragedia. Najlepiej z włosia dzika bym chciała, ale nie wiem, czy uda mi się znaleźć w wersji mini, a ciężko trochę dużą szczotką by było. :/

Ja wyszukuję właśnie ze sztucznego włosia. Jakoś dotykanie dziecka denatem mnie obrzydza.

U nas w Zgorzelcu dziś piękna pogoda, trochę chłodniej niż wczoraj, bo wczoraj to aż 26 stopni, ale tez cudownie i aż w sukienkę wskoczyłam, ale u mnie od miesiąca to już norma, tylko tak się nosze i właśnie muszę sobie jeszcze jak będę za 2 tyg u mamy w Bytomiu to w tym ciucholandzie z 3 dodatkowo wyszukać, bo tam same perełki za grosze. Tą właśnie mam stamtąd na wagę, tą w kwiaty również :)

Ja zaraz śniadanko, wcześniej byłam z pieskiem na spacerze, później do mamy przedzwonię na pogaduchy, później ogarnę jakiś fajny makijaż, książkę poczytam, do południa zrobię obiadek i czekam na mojego z pracy jak wróci. A około 17 pojedziemy sobie na spacerek dłuższy na takie fajne skałki, to jest za granica niemiecka, ale jak dla nas 25 min autem, wiec bliziutko. A jest tam tak pięknie, spokojnie :)

No ja właśnie podesłałam link gdyby jednak któraś była za internetowym zakupem. Ja preferuje tylko takie, nie mam weny i ochoty chodzić po sklepach miejscowych i wydawać o 30% więcej za każdy najmniejszy produkt :D
Ja tak samo, zobaczę to co wysłałaś, ale sama też mam już jakąś szczotkę wrzuconą do koszyka na allegro :)

IMG_1525073965.424453.jpg
IMG_0618.jpg

Także dziewczyny jak nie macie weny na ubiór na takie upały to polecam odwiedzić ciucholandy w waszych miastach i poszperać z 1-2 h, bo warto. Ja ostatnio tak się obkupilam, tyle ładnych sukienek, eleganckich i przewiewnych bluzek właśnie typowo na lato i pod ciąże żeby mieć komfort, luz i ładnie, kobieco wyglądać, bo odkąd jestem w ciąży to większą uwagę do tego przykładam żeby dbać o siebie bardziej niż przed ciążą, bo wtedy to leniuch, na sportowo, brak makijażu itd

Załączniki

• IMG_1525073965.424453.jpg
    IMG_1525073965.424453.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 469
  • IMG_0618.jpg
    IMG_0618.jpg
    687,2 KB · Wyświetleń: 448
Zobacz załącznik 851986Zobacz załącznik 851987

Także dziewczyny jak nie macie weny na ubiór na takie upały to polecam odwiedzić ciucholandy w waszych miastach i poszperać z 1-2 h, bo warto. Ja ostatnio tak się obkupilam, tyle ładnych sukienek, eleganckich i przewiewnych bluzek właśnie typowo na lato i pod ciąże żeby mieć komfort, luz i ładnie, kobieco wyglądać, bo odkąd jestem w ciąży to większą uwagę do tego przykładam żeby dbać o siebie bardziej niż przed ciążą, bo wtedy to leniuch, na sportowo, brak makijażu itd
Śliczna ta niebieska :)
A mi jakoś bardzo gorąco nie jest jeszcze, mimo że u nas też koło 25 st ciągle jest. Raz założyłam sukienkę i zaraz ją przebrałam bo stwierdziłam że za zimno mi będzie :p ja codziennie chodzę w moich ukochanych spodniach ciążowych (tzn mam 3 pary, nie że w 1 [emoji23]) i do tego koszulka. Miałam problem właśnie z koszulkami bo okazało się, że mam dużo koszulek krótkich które z brzuchem brzydko wyglądają, albo koszulek przezroczystych hahaha :o normalnie na to nie zwracałam uwagi. Sama kupiłam ze 3 koszulki w czasie ciąży ale pożyczyłam chyba 6 od mamy, a moja mama ma rozmiar większe ciuchy ode mnie więc te bluzki są idealne bo trochę dłuższe niż większość moich :)

Zobacz załącznik 851986Zobacz załącznik 851987

Ja po badaniu jadę właśnie na lumpy☺ mam stałą miejscówkę gdzie zawsze znajdę jakąś perełkę dla siebie albo dla dziecka za kilka zł

Gdzie kupujecie szczotki dla waszych maleństw? Te co widzę w sklepie z canpol czy jako tak i tak dalej, to jest jakaś tragedia. Najlepiej z włosia dzika bym chciała, ale nie wiem, czy uda mi się znaleźć w wersji mini, a ciężko trochę dużą szczotką by było. :/
Ja kupuję ta prosta z canpolu dlatego że dużo mam używa wlasnie tych i też często słyszałam że się nie używa tych szczoteczek w ogóle dla dziecka [emoji33] chociaż ja bym chciała :)

reklama
Do góry