reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Gdzie kupujecie szczotki dla waszych maleństw? Te co widzę w sklepie z canpol czy jako tak i tak dalej, to jest jakaś tragedia. Najlepiej z włosia dzika bym chciała, ale nie wiem, czy uda mi się znaleźć w wersji mini, a ciężko trochę dużą szczotką by było. :/

Jak na Allegro poszukasz to za 31 zł jest taki zestaw szczotka do włosów drewniana i właśnie z naturalnego włosia + myjka taka na rękę jak kuchenna rękawica do mycia dzieciątka :D albo u tego sprzedawcy okularki_com znalazłam za 14 zł szczotkę tez z naturalnego włosia. Bo szczerze jak widziałam te plastikowe w Rossmanie za 10 zł to byłam od razu na nie.

reklama
Myślałam właśnie o tej Canpol z allegro ale jak mówisz , że takie nie dobre to chyba kupię w aptece. Byle by miękka szczotka była , ale naturalne włosie musi być ? Taka bym wolała

Ja właśnie widziałam w aptece szpitalnej jak kupowałam glukozę szczoteczkę z grzebykiem chyba z canpola z naturalnego włosia za 14 zł. Za podobną cenę na allegro kupiłam

Ja tam byłam od stycznia i ostatnio też podczytywalam ale nie chciałam wam tu odpowiadać i straszyć.ma juz dzieci,za każdym razem cukrzyca , białkomocz i ciśnienie. Możliwe , że to od tego te wszystkie wady (wada duża serduszka, wodogłowie, coś z nóżkami , ta choroba , że dzidziuś nie przybiera na wadze, nie pamiętam co jeszcze. ) Tak się cieszyła na synka a teraz (jak pisala) zamiast się cieszyć będzie kupować trumienkę. :(
No tak jest zaufać lekarzowi na NFZ który już w 18tc powinien zareagować a mówić że wszystko dobrze :/
Nie pisałam tego żeby kogoś tu straszyć :( tylko po prostu odkąd to przeczytałam to cały czas siedzi mi to w głowie i musiałam komuś to powiedzieć. Smutne to bardzo :(

Kurde ja mam za 2 tyg i już się boje ze tam umrę, oby padało wiało i było zimno,na tych korytarzach jest tak duszno, ze dwie godziny to zdychne ...jeszcze na głodzie ...

Na głodzie nie będziesz bo wypijesz taką dawkę słodkiego że Ci się odechce jeść. Zaraz mam pobranie po 1 godz. Na razie ok. To już myślę że dotrwam. Po pół godz serce mi bardzo zaczęło walić i trochę mdliło. Ale bez tragedii.
Tu właśnie otwarte są takie duże drzwi na dwór bo jest nas trochę ciężarnych na tym badaniu. Jest lekki przewiew i nawet nie jest duszno.

A ja już czekam w przyszpitalnej przechodni dopiero gabinet czynny od 7.30 ale musialam wcześniej bo mąż przed praca mnie teraz podrzucil a sama potem bym nie chciala jechać ,i się okaże co dalej czy zostanę w szpitalu czy dadza leki . Glowa mnie boli rano raz wymiotowałam , te pielęgniarki jak przechodzą korytarzem to albo mega wypsiukane albo śmierdzi fajami aż nos wykręca ..:eek:
Ale trudno jak zemdleje to chociaż odrazu bedzie pomoc .
Mam nadzieję że dostane leki bo muszę do synka wracać przez te afty osłabiony jest 3 dni praktycznie nic nie jadł pić mało i boję się że wkoncu trzeba będzie z nim jechac do szpitala bo się odwodni, może jak leki zaczna działac język mu się podgoi i zacznie jesc . Dobrze że moja mama się nim zajmuje ,tak chyba bym się dzisiaj wcale nie wybrala:(
Jak się wali, to wszystko naraz oczywiście... eh dawaj znać jak tam w szpitalu i jak się czujecie wszyscy

Gdzie kupujecie szczotki dla waszych maleństw? Te co widzę w sklepie z canpol czy jako tak i tak dalej, to jest jakaś tragedia. Najlepiej z włosia dzika bym chciała, ale nie wiem, czy uda mi się znaleźć w wersji mini, a ciężko trochę dużą szczotką by było. :/
Ja na allegro jakąś z naturalnego włosia. Nie wnikałam w te szczotki tak dokładnie

reklama
Do góry