reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No bardzo ładna. Ale to kupujesz specjalnie na sesję ? Masz plan ja potem użyć ? :)

Kurde dziewczyny od rana daje sobie w dupę . Wstałam i nie wiedziałam w co ręce włożyć to zaczelam prac używki . Teraz leci 5 pranie matko ile tego jest !!
Tak się zastanawiam kiedy planujecie mieć wyprasowane ciuszki ? Zastanawiam się jak to zrobić by być spokojna a żeby się nie kurzyło ;)

Dobrze że maz ma teraz prawie tydzień wolnego to trochę ogarniemy. Chociaż i tak układa płytki na schodach :D obiecał mi że za godzinę skończy.. zobaczymy [emoji4]
Jeśli tak to akurat będzie czas na wieszanie prania :D

Wiesz , chciałam kupić sukienkę która przyda się na sesję ale też na po ciąży. Dlatego wstrzymam się i pojadę do galerii w tygodniu chyba :) ale jak nic nie znajde to chociaz tu mam pewną :) a później najwyżej odsprzedam albo zostawię na pamiatke :)

Jeśli chodzi o prasowanie, to już mam cały kosz wiklinowy wypranych ciuszkow. Ale to tylko jedna pralka. Jeszcze z 7 tak czuje ..
I zacznę prac jutro , zrobię jedno pranie a później kolejne bo szuflady już nie śmierdzą klejem i drewnem ale czuć teraz jeszcze kawę. Wsadziłam jakieś szmaty i niech nasiąkają do jutra :)
Znajoma jest w trakcie przerabiania moich pudelek i jak już skończy to będę szła na całego z prasowaniem i układaniem :)

Przepiękna [emoji7][emoji7] ja szczerze na początku myślałam o sesji brzuszkowej + później jak mała się urodzi to do 2 tygodni taka dla niej sesje, ale jednak finansowo troszkę mi szkoda na obydwie się decydować, bo łącznie to około 700 zł.. a taka sesja dla maluszka 15 zdjęć to będzie 400 zł, wiec uważam, ze to już wystarczający wydatek, oczywiście na taki to nie szkoda wydać, bo pamiątka na całe życie i będzie piękne zdjęcie w ramce później + reszta do albumu osobnego z jej zdjęciami.
Ale jednak tak łącznie to za dużo. Taka brzuszkowa sesje to zrobimy jak wrócimy z nad morza to będę w około 35 tygodniu, umaluje się najpiękniej jak umiem, wyprostuje wlosy, wcześniej w ciucholandzie w Bytomiu wyszukam jakaś piękna, bajkową suknie do samej Ziemii i pójdę z moim Bartkiem to mi napstrykał fotek ładnych, a wspólne to sobie z selfie sticka zrobimy [emoji28][emoji28][emoji16]

No my jesteśmy zdecydowani bo zawsze o takiej sesji marzyliśmy i o dużym zdjęciu przed i po :) u nas 450 za brzuszkowa a za noworodkowa nie mam pojęcia ile powie. ale masz możliwość żeby zrobil ci twój to pewnie , że nie ma co przepłacać :* ja idę W 30 TC później boje się, że będę za duża :D

A co do koloru to ja bym wzięła pewnie turkusowa, albo pastelowy niebieski, albo taki łososiowy, albo lekko różowy [emoji5]
Ja szara, biała lub jasno różowa :)
Bo może to śmieszne ale chcę żeby zdjęcie ładnie odbijało się we wnętrzu sypialni. Gdzie będą różowe ściany , białe meble i szaro-rozowo-biale dodatki, większość szarych :D

@klaudiaa975 A pytałaś czy osoba, która robi ci sesję brzuszkową nie na swych sukienek? U mnie w większości znajome, jak były, to w cenie były piękne suknie do zdjęć[emoji4]
Jasne , że pytałam :) ma sukienki, ale takie gole. :/ Ja takich nie chce :(
Chocia Screenshot_2018-04-28-15-29-14-081_com.facebook.lite.png Screenshot_2018-04-28-15-29-08-789_com.facebook.lite.png Screenshot_2018-04-28-15-28-49-712_com.facebook.lite.png Screenshot_2018-04-28-15-28-37-995_com.facebook.lite.png z ta różowa w ostateczności by była okej nawet.

Załączniki

• Screenshot_2018-04-28-15-29-14-081_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-04-28-15-29-14-081_com.facebook.lite.png
    199,4 KB · Wyświetleń: 101
  • Screenshot_2018-04-28-15-29-08-789_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-04-28-15-29-08-789_com.facebook.lite.png
    190,3 KB · Wyświetleń: 96
  • Screenshot_2018-04-28-15-28-49-712_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-04-28-15-28-49-712_com.facebook.lite.png
    416,5 KB · Wyświetleń: 94
  • Screenshot_2018-04-28-15-28-37-995_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-04-28-15-28-37-995_com.facebook.lite.png
    440,2 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Mam to samo. Wczoraj segregowałam bluzki i sukienki bo niektóre za krótkie a sukienki się uniosły do góry :D
Ale ja zawsze marzyłam o brzuszku i zazdrościłam innym kobietom w ciąży :)

Ja też jak się dopadnę to dużo zjem.
Czasami nie jem pół dnia a później dwa kotlety duże schabowe, dwa talerze ziemniaków, albo 1l fasolki i cztery polowki bułki :D ale nie zdrowo tak się napchać :/

Hej :) a co się dzieje , że możliwa cesarka ?
Czyli bliźniaczki u Ciebie ?❤️
Hej :) mialam w lipcu w zeszłym roku dosyć poważną operacje na jelitach i lekarz jeszcze myśli jak będę rodzić, ale może 8 maja się dowiem, bo jade na kontrole do Gliwic więc zobaczymy ;) Nie, nie bliźniaki, dziewczynka :)

Do góry