reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_0906.jpg

Dzień dobry kochane :) ja dziś sobie pospałam do 9, nie muszę się spieszyć, bo i tak mój Bartek o 5 pojechał pociągiem do Wrocławia do szkoły, wiec do jutra do wieczorem zostałam sama z pieskiem i dzidzia to nigdzie nam się nie spieszy.
Teraz zajadamy śniadanko i jak zwykle żebrak nr 1 stoi obok [emoji5]

Załączniki

• IMG_0906.jpg
    IMG_0906.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 374
reklama
Zobacz załącznik 851415

Dzień dobry kochane :) ja dziś sobie pospałam do 9, nie muszę się spieszyć, bo i tak mój Bartek o 5 pojechał pociągiem do Wrocławia do szkoły, wiec do jutra do wieczorem zostałam sama z pieskiem i dzidzia to nigdzie nam się nie spieszy.
Teraz zajadamy śniadanko i jak zwykle żebrak nr 1 stoi obok [emoji5]
Matko ty tyle zjesz ja ostatnio 1 bułkę i jestem pełna miejsca chyba nie mam bo ogólnie uwielbiam jeść ale teraz coś mi to nie idzie

Leżę i tak mnie coś denerwuje w stopie lewej tak jakbym miała cały czas lekkie mrówki to lekko boli tzn stopa najbardziej dziwne uczucie nigdy tak nie miałam ???co to znowu cholera wie może od tej pachwiny która jak leżę to

Tak o recznym elektrycznego nie potrzebuje

Aha, no to cena rzeczywiście super :)
Ja jednak wybiorę chyba elektryczny, bo to moja pierwsza ciąża i wole się nie męczyć z tym ściąganiem mleka, a wiem, ze jeśli będę miała nadmiaru pokarmu to zamierzam korzystać z niego w sytuacji właśnie gdybyśmy chcieli zostawić małą na pare godzin u dziadków albo gdybym miała ochotę na relaksik [emoji5]

Matko ty tyle zjesz ja ostatnio 1 bułkę i jestem pełna miejsca chyba nie mam bo ogólnie uwielbiam jeść ale teraz coś mi to nie idzie

U mnie takie śniadania to norma, jem po prostu 3 porządne posiłki dziennie + czasami talerz owoców, dużo pije wody i jakoś to leci do przodu, na wyniki krwi i moczu tez nie narzekam to może właśnie moje żywienie pomaga temu wszystkiemu. Apetyt to mam duuuzy :D ciagle w głowie tylko jakieś zachiewanki.

Cześć Ciężarówki ! :) Jestem tu nowa, a na wpis w tym miejscu pokierowala mnie dobra duszyczka Maljan :) No więc tak, jestem w 24 tygodniu, termin porodu wyznaczony na 18 sierpnia, chociaż zobaczymy jak to będzie bo nie wiem czy nie czeka mnie cesarka :(
Magda i chyba Lenka

Witamy Cię serdecznie [emoji5][emoji5]

To super, ze córeczka - u mnie tez i będzie Kornelia. Nawet się śmieje, że ja jestem Karolina, ona Kornelia to prawie podobne imiona, z tych samych liter się składają hah. Ale tak nam się spodobało.

Jak u Ciebie przebiega ciąża? Wszystko okej? To Twój pierwszy poród czy może już masz dzieci? :)

reklama
Witamy Cię serdecznie [emoji5][emoji5]

To super, ze córeczka - u mnie tez i będzie Kornelia. Nawet się śmieje, że ja jestem Karolina, ona Kornelia to prawie podobne imiona, z tych samych liter się składają hah. Ale tak nam się spodobało.

Jak u Ciebie przebiega ciąża? Wszystko okej? To Twój pierwszy poród czy może już masz dzieci? :)
U mnie Lena więc w sumie część mojego imienia :p
Tak, to moja pierwsza ciąża, na początku było strasznie, bo wymiotowalam caly czas, teraz juz jest ok, czasem tylko tu zaboli, tam cos puchnie no i plecy dają się we znaki, ale zawsze mialam z nimi problem więc teraz to jest ze zdwojoną siłą niestety Jak to w pierwszej ciąży mnóstwo, wątpliwości, ciągłe zastanawianie się jak to będzie, co trzeba kupić, co odpuścić itd. ale to chyba każda z nas tak ma przy pierwszej ciąży

Do góry