reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hyhy dosc spory,a co to bedzie przy koncowce
emoji23.png
,dzis zaczynam 27 :D

Jak mnie matka ostatnio zobaczyła to się drze "Ty dbaj o stopy bo teraz już coraz grubsza będziesz ja jak byłam w 6 miesiącu to byłam płaska"
Dziękuję dziewczyny mam nadzieję ze maluszek nadrobi i nie potrzebny stresik ;*
Stresik nie wskazany a na pewno będzie dobrze :)

reklama
Jak mnie matka ostatnio zobaczyła to się drze "Ty dbaj o stopy bo teraz już coraz grubsza będziesz ja jak byłam w 6 miesiącu to byłam płaska"

Stresik nie wskazany a na pewno będzie dobrze :)
Hyhyhy moja powiedziala ze ona tez byla wielka w ciazy [emoji23][emoji23] poza tym mam problem zalozyc skarpetki juz.. [emoji23] pytalam sie moich kto mi paznokcie obetnie u stop.. nikt sie nie zgodzil,to powiedzialam ze tak zostawie i przy porodzie bede mogla sie wszczepic w cos lub kogos [emoji23]

Ja juz zaczynam wygladac jak obelix [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 851393
Ładnie wyglądasz[emoji16]
U mnie wczoraj była koleżanka... miałam luźną bluzkę i wiecie co?? Nawet się nie zorientowała. W momencie kiedy chciała iść na piwo, to powiedziałam że ja tak tylko na soczek[emoji23] A ona do mnie, że myślała że się trochę w końcu zaokragliłam [emoji23] fakt mam 170 cm wzrostu, ale nigdy chudzielcem nie byłam... ale to już było przegięcie[emoji4][emoji16]

U mnie wczoraj była koleżanka... miałam luźną bluzkę i wiecie co?? Nawet się nie zorientowała. W momencie kiedy chciała iść na piwo, to powiedziałam że ja tak tylko na soczek[emoji23] A ona do mnie, że myślała że się trochę w końcu zaokragliłam [emoji23] fakt mam 170 cm wzrostu, ale nigdy chudzielcem nie byłam... ale to już było przegięcie[emoji4][emoji16]
Dzieki ;) nie przejmuj sie,nie kazdy jest spostrzegawczy :D

Dziewczyny z ledwością nadrobiłam zaległości od wczoraj ;) a dziś od rana ciągle w rozjazdach, i nawet byliśmy dziś pooglądać wózki, i zamówiliśmy tylko z tego względu że do końca kwietnia była promocja -10% :D zdecydowałam się na joie mytrax signature :D zakochałam się w nim jest tak lekki, no super i gondola też duża bo xl ;)

Cześć,
W jakim sklepie jest promocja 10% na Joie?

Dzieki ;) nie przejmuj sie,nie kazdy jest spostrzegawczy :D

Ja jak np jestem w markecie czy gdziekolwiek gdzie są ludzie to wydaje mi się że wzrok ludu widzi mnie bardziej "omg ale się nażarła kebsami"... Ostatnio mój fundnął mi biustonosz w triumpfie i sprzedawczyni też się tak jakoś dziwnie na mnie gapiła no ale zajrzała do przymierzalni żeby zobaczyć czy mi rozmiar pasuje i wtedy zobaczyła gacie ciążowe to coś powiedziała o że brzuszek coś tam coś tam...
Też mieliśmy taką sytuację byliśmy w tesco i w kolejce do kasy obok stała dziewczyna wysoka jak dąb i taka ciut większa w budowie ciała. Miała ubraną koszulę ale była rozpięta i jak stanęła przodem to od razu ja zauważyłam że jest w ciąży... po czym jakie było moje zdziwienie jak mój do niej wrzeszczy "hej" i mi mówi że to jest ktoś tam od niego z pracy tyle że na L4 bo w ciąży :D

Szok :D u mnie już tak teraz brzuch rośnie że nawet w luźnych bluzkach nie da się go z niczym pomylić :D ale to w sumie ciesz się, będziesz miała lżej i może mniej kg do zrzucenia itp :D

Leżę i tak mnie coś denerwuje w stopie lewej tak jakbym miała cały czas lekkie mrówki to lekko boli tzn stopa najbardziej dziwne uczucie nigdy tak nie miałam ???co to znowu cholera wie może od tej pachwiny która jak leżę to
Ale mówisz chyba o takim ręcznym? Bo ja nowy z canpola mam w koszyku na Allegro i jest za 190 zł nowy [emoji87]
Tak o recznym elektrycznego nie potrzebuje

reklama
Do góry