miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Znalazłam sukienkę !
Jeszcze się zastanowię ale raczej zamówię 50kolorow do wyboru. Odpinany tren , może być w innym kolorze. Sukienka 100, tren 60. Pisze gdyby któraś potrzebowała na sesję brzuszkowa
Zobacz załącznik 851421
Przepiękna [emoji7][emoji7] ja szczerze na początku myślałam o sesji brzuszkowej + później jak mała się urodzi to do 2 tygodni taka dla niej sesje, ale jednak finansowo troszkę mi szkoda na obydwie się decydować, bo łącznie to około 700 zł.. a taka sesja dla maluszka 15 zdjęć to będzie 400 zł, wiec uważam, ze to już wystarczający wydatek, oczywiście na taki to nie szkoda wydać, bo pamiątka na całe życie i będzie piękne zdjęcie w ramce później + reszta do albumu osobnego z jej zdjęciami.
Ale jednak tak łącznie to za dużo. Taka brzuszkowa sesje to zrobimy jak wrócimy z nad morza to będę w około 35 tygodniu, umaluje się najpiękniej jak umiem, wyprostuje wlosy, wcześniej w ciucholandzie w Bytomiu wyszukam jakaś piękna, bajkową suknie do samej Ziemii i pójdę z moim Bartkiem to mi napstrykał fotek ładnych, a wspólne to sobie z selfie sticka zrobimy [emoji28][emoji28][emoji16]